Reklama

Reklama

Tajuplný ostrov

  • USA Mysterious Island
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Během americké občanské války Severu proti Jihu se pět severských válečných vězňů rozhodlo ukrást horkovzdušný balón a uprchnout v něm. Unášeni nocí se druhý den probudili na opuštěném ostrově, ale nebyli tam sami. Ostrov posetý vraky je domovem přeživších, kteří se ztratili v čase i prostoru, včetně dvou mladých žen z moderní doby, které zde uvízly během letu přes Bermudský trojúhelník. Tváří v tvář zlým pirátům, strašidelným stvořením a aktivní sopce, která se chystá vybouchnout, musí všichni najít cestu z ostrova, aby přežili. (cezero)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

Boris. 

všechny recenze uživatele

Ze začátku sem nechápal místní hodnocení, protože mi to připadalo docela zajímavý. Jistě by někdo mohl říc, že tam sou hrozný efekty, nulový herecký výkony atd., ale na to zas až tolik nekoukam. Ve druhé půlce filmu to ale začalo dost "sračkovitět" a místní hodnocení začlo bejt jasnější. Před koncem sem teda ještě uvažoval o 2 **, ale ten konec byl naprosto příšernej tak tomu dam hvězdu jen z milosti. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Bez debaty výlet do ZOO, či botanickej záhrady s Vašimi priateľmi narobí väčšie dobrodružstvo ako tento podarený snímok. Na priepustku od lekára režisér využil svoju víziu na prachsprosté míňanie peňazí na obludnosť. Spojenie nespojiteľného v absencii všetkej formy, ako sme aj ste zvyknutí z takýchto podobných žalovateľných výplachov. (videné 07.12.2019, AMC archív) ()

Reklama

PRobin odpad!

všechny recenze uživatele

Těžko hledat slova pro něco, co vám z hlavy vyšumí během pár minut. Takže: vojáci z americké občanské války a dvě moderní holky, k nichž jedna je blbka a druhá starostlivá sestra (blondýna a bruneta, že...) a senilní kapitán Nemo s puškou metající blesky (MĚDĚNOU puškou metající blesky). Proti nim parta z Nautila, které ruplo v bedně a začala požírat maso a divně se oblékat. A velká chobotnice a magnetické bouře a Bermudský trojuhelník a stroj času. A chcete vidět, jak se to všechno dá zmršit? Koukněte na tohle! ()

carl.oesch odpad!

všechny recenze uživatele

Po pravdě, nejsme příliš velkým milovníkem verneovek, a když tak tak pouze jako předloh pro našeho Zemana. Kapitán Nemo je sám o sobě dost obskurní figura, Tajuplný ostrov patří podle mně k tomu horšímu, co Verne sepsal (to, že nejsem milovníkem tohoto autora ale neznamená, že bych ty jeho nejznámější kousky nepřečetl...) , nicméně takový nesmyslný a amatérský počin, nazývaný ještě ke všemu horror a sci-fi, to je už moc. Nevěřícně jsem zíral a čekal, jak si s tím ti kumštýři nakonec poradí a nezklamali - nijak. I mně dostalo, jak ona kladná pipina ze současnosti hrdě hlásila, že USA mají prezidenta černocha....což není mimochodem pravda otec černoch + matka běloška = míšenec, v tomto případě mulat (ale to jen tak na okraj), přičemž u onoho Naba (jak se mu klukovi líbilo, že není negr, ale Afroameričan....) jsme celou dobu přemýšlel, jak to, že měl tak krásně a dokonale vyholenou hlavu, když tam nešel proud....ale to už jsou všechno úvahy na úrovni onoho filmového veledíla, tak radši zpátky z hnoje na pevnou zem. ()

Ydrosten

všechny recenze uživatele

Mám doma celou sbírku Julkových knih, v krásném koženém přebalu. Pokaždé když se v televizi oběví podobná zhovadilost, dlouze se na tyto krásné knihy dívám a děkuju bohu za to že se tohohle prznění klasických příběhů autor nedožil. Totální úlet zfetovaných imbecilů, kteří očividně nikdy v životě nečetly ani knihu a ani neznají jméno Jules Verne ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama