Reklama

Reklama

You Instead

  • Velká Británie T in the Park (pracovní název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Luke Tredaway a Natalia Tena hrají dva soupeřící muzikanty, kteří jsou k sobě připoutání želízky na skotském hudebním festivale "T in the Park". Film sleduje, jak se od sebe snaží oddělit a jít každý vlastní cestou, předtím než budou vystupovat se svými kapelami. Ale jak to tak bývá, brzy začnou pociťovat jeden k druhému něco víc. (retrovold)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (35)

FunnyXis 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem na fesťáku nebyl a tohle je krásná ukazka toho, že bych si měl nafackovat. Teď k filmu, mám strašně rád když jsou filmy točené stylem dokumentu, přidává to na autentičnosti a člověk nemá takový ten pocit přehrávání. Začátek uplně bombový, obě postavy mi strašně seděli a celkově i vše ostatní, doplněno o krásné živé soundtracky, bomba. Škoda konce, který byl na mě až moc klišé, ale jinak dávám 9/10* ()

emma53 

všechny recenze uživatele

You Instead byl bezvadnej film, který budu mít navždy spojený s pouty, se spoustou stanů, deštníků, bahna, s metrákem odpadků, s hromadou skvělý muziky, které mohlo být klidně víc. A v neposlední řadě jsem nasákla do sebe to jejich nadšení pro věc a alespoň na chvíli jsem byla v mém milovaném Skotsku a prožívala s nimi i tu romantickou linii, která mě sice zpočátku moc nechytla, ale postupně jsem jí přišla na chuť a konec byl přesně takový, jak jsem si tentokrát přála i když jindy bych ten závěr možná rozcupovala na kousky. Byla to prima hudební jízda se vším, co k takovým koncertům patří. Sladit romantiku s festivalovým rachotem je docela umění a Davidovi se to povedlo na výbornou. ()

Reklama

JitkaCardova 

všechny recenze uživatele

Velice milá žánrovka s autentickou atmosférou ze světa, který mě fascinuje, byť do něj ani v reálu nedokážu zapadnout. Potěšilo tím spíš, že Mackenzieho si vážím jako režiséra filmů s nadčasovým přesahem (Hell or High Water, The Perfect Sense). *** (Na B12, na spravení chuti po 2. dílu Villeneuveovy Duny, s Lí a O., R. a El., 6. 4. 2024.) *~ ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně úplně blbá romantická komedie, ovšem zasazená do prostředí velkého hudebního festivalu. Dva rozhádané muzikanty jakýsi chlapík sepne želízky a uteče. Nově vytvořený pár se se situací musí nějak poprat, jelikož pákové kleště nikdo z fanoušků zrovna po kapsách nemá. A tak začne noc plná zvratů, divností a pak svítání atd. atd. Dobrá muzika, konec trochu až moc sladký. 70% ()

EastWicka 

všechny recenze uživatele

Svěží, fesťákovou atmosférou nabitá záležitost. V tom mumraji jí a jemu kdosi secvakl ruce želízky. Oba mají být za pár hodin na pódiu - na dost odlišných stejdžích (on elekro-popík, ona indie rock), oba jsou ofiko zadaní a lezou si už po 2 minutách si na nervy... Jaký lepší začátek pro romanci si přát! ()

Galerie (62)

Zajímavosti (6)

  • Každý deň, po tom, čo bolo natáčanie ukončené, sa film upravoval vzhľadom na to, že scény by nemohli byť znova natočené po skončení festivalu. (nirvana91)
  • Predstaviteľka Morelly Natalia Tena má vlastnú kapelu Molotov Jukebox. (nirvana91)
  • Skladbu "Give It a Go", kterou ve filmu hraje kapela The Dirty Pinks, napsala sama Natalia. Její kapela Molotov Jukebox ji v upravené verzi vydala na albu "Bang". (Radchelka)

Reklama

Reklama