Reklama

Reklama

Extrémní rodiny

(pořad)
  • Slovensko Extrémne rodiny
Reality-TV
Slovensko, 2012, 60 min

Účinkují:

Michal Hudák

Obsahy(1)

Buďte iní ako iní. Žijú medzi nami, sú však iní než všetci ostatní navôkol. A iní v tom pravom slova zmysle... Nemajú ani farmu, ani mama im nehľadá ženu, no ich život je naozaj extrémny. V 1. epizóde sa predstaví 27-ročný Tonko s mamou Ivetou a nevlastným otcom Antonom. Ich spôsob života, názory na svet a v neposlednom rade ich výzor sú extrémne už zďaleka. Nedajú sa nevšimnúť a nedokážete sa na nich prestať pozerať. Stretnúť ich na ulici je zaujímavé, ale spoznať ich každodenný život bude extrémne aj pre Vás. Predstaví sa Vám aj štvorčlenná rodina zložená zo štyroch mužov – homosexuálov. Svoje úlohy v domácnosti majú rozdelené dokonale. Jeden je unudený a tichý, druhý drží peniaze a je mamou, tretí varí a upratuje a ten štvrtí nerobí nič... Show extrémne rodiny prinášajú tvorcovia najúspešnejších show minulej sezóny – Farmár hľadá ženu a Mama, ožeň ma. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (68)

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Uzřel jsem nové dno televizní zábavy. Žumpu, ve které dramaturgové JOJ-ky plavali kraulem, zatímco kolem nich se v hovnech, které kdysi byly dobrým vkusem, utopila dobrá televizní zábava. Tohle není žádná "freakshow" pro milovníky lidské blbosti. Tohle je nucená prostituce v přímém přenosu. Teď už jenom vzít kameru a navštívit ústav pro mentálně postižené, bude to dozajista sranda, až k tomu bude moderátor sázet hlášky typu "...a tady ten malý retard netuší, že vidličkou tu polévku nikdy nesní", to se bude divák smíchy za břicho popadat. Gratulujeme. Můžeme se těm lidem smát, že jsou tak hloupí, že sami se sebou vlezou do televize. Jenže tam je jasně vidět, že jejich laťka intelektu je v mnoha případech snížená a někteří jsou možná na hranici svéprávnosti, čímž mě hnedka napadne, že si asi nejsou schopni si uvědomit nějaký další důsledek svého chování. Viz. první díl, kdy se rodiče snaží oženit syna, kterému táhne na 30, ale po zápalu mozkových blan zůstal mentálně tak o 13 let níž. Ale jak tohle ku*va může někdo vydat ve formátu televizní zábavy? Pokud se dramaturgové oženou formulkou, že pouze uspokojují poptávku, tak sorry, ale v tom případě je naše společnost definitivně zdegnerovaná skrze vlastní zhovadilost. Tahle cynická zábava byla kdysi dávno doménou uzavřených internetových komunit á la 4chan, atp. Teď je to standard pro všechny. Nebudu nikomu vyprávět o morálce, ale tohle fakt hodně za lajnou. ()

chaotic 

všechny recenze uživatele

Neřeším, jestli to má, nebo nemá být sliz zábavního průmyslu, příjde mi to jako velmi zajímavý exkurz do rodin s trochu odlišnými parametry. Tonkova rodina je nádherný příklad hodnot a čestnosti jejich protagonistů přestože nejsou bohatí géniové. Televize skrze Tonkovu rodinu ukazuje, že životní hodnoty bývají (jsou/měly by být) někde jinde, než ukazuje trend moderní konzumní společnosti. Snaha udat syna může vypadat úsměvná vzhledem ke zkušenostem a určitému oddálení k okolnímu světu, ale požadavku zabezpečení rodiny a jejího trvání lze porozumět. Fandím jim a přeji hodně štěstí v prokousávání životem. 4 gayové a jejich soužití mi připadá spíš jako kolejní život s přáteli, než "rodina". Bylo by zajímavé vědět jak dlouho spolu mohou vycházet... Poslední (hodně častý) příběh rozvrácené rodiny a potomka s problémy v uplatnění na trhu práce je poněkud smutný ale v této verzi Doda a jeho mamy ještě poměrně schůdný, Dodo matku asi nebije a neobírá o důchod tak, jak často vidíme a slýcháme ze zpravodajství, nedejbože vidíme podobné v okolí. Je to smutné, strašně těžko se z toho leze, opět nezbývá nic jiného než popřát štěstí a vytrvalost. Ad štáb... Nechápu proč se Tonkův rozhovor podkládá titulkama? Rozumím bez problémů a tohle jej dle mne degraduje, stejně jako komentář, který není místy zrovna vybraný... Za interpretaci morálního podtextu a určitého odrazu aktuálního stavu společnosti 4* ()

Reklama

Hrmak odpad!

všechny recenze uživatele

Tv JOJ pokračuje vo svojej spanilej jazde svetom reality show, alebo ako tieto sračky nazvať. Tento krát si zobrali na mušku veľmi jednoduchú rodinu, ktorá ani len netuší, že prečo sa u nich pohybuje štáb, čo od nich chcú a prečo sú pre nich zaujímaví. Veľmi jednoduchý chlapčisko a jeho rodičia sa tak stávajú terčom hnusných komentárov, ktoré majú pobaviť nenáročného a rovnako pribrzdeného slovenského diváka. Aby toho nebolo dosť pozrieme sa aj na štvoricu extrovertných exotov. Po ,,Farmar hľada ženu,, a Mama ožen ma,, další skvost, ktorým si JOJka udržala laťku a utvrdila ma v tom, že je tou najhnusnejšou TV na slovenskom trhu. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Z komerčnej televíznej kultúry, ktorú na Slovensku reprezentujú predovšetkým dve najsilnejšie stanice Markíza a JOJ, sa stala odporne zapáchajúca stoka plná bulváru, nablískanej prázdnoty a primitivity. "Extrémne rodiny" sú jasným predstaviteľom posledne menovanej kategórie. Primitivita. Nič iné sa o tom ani napísať nedá. Je neuveriteľné akí mentálne degenerovaní exoti sa dostávajú na obrazovky. Ale ešte viac je pre mňa nepochopiteľné, že sa nájdu ľudia, ktorí sa na to dokážu pozerať. Mne sa to nedá. Narovnávajú sa mi pri tom mozgové závity. Nevydržím sa dlho pozerať na tento typ úbožiakov. Len z toho, že sa na to dívam je mi trapne. Hanbím sa za nich. A to nie je príjemný pocit. Mimochodom vedenie TV JOJ dostalo od Rady pre vysielanie a retransmisiu (RVR) pokutu 25-tisíc eur za porušenie ochrany ľudskej dôstojnosti v súvislosti s odvysielaním epizódy zo dňa 2. marca 2012, o cca 20:23 a 5. marca 2012 o cca 14:52. Program totiž podľa RVR, “svojím obsahom a spôsobom spracovania zasiahol do ľudskej dôstojnosti účinkujúceho Tonka a jeho matky“. Celé je to hnusný extrémny odpad! ()

kapsomut 

všechny recenze uživatele

Tonka je mi líto. Cikánští buzící jsou...radši nic... a máma se synem (teď si nevzpomenu na jména) to je kapitola sama o sobě. Syn je hroznej parchant, ale co, byl tak vychovanej. Dát svojí mámě do pudinku žrádlo pro rybičky a nějaký červy, to je fakt moc! 30%! A proč? Protože se u toho dost nasměju! Jinak je to neuvěřitelnej televizní SHIT! PS: Kapela ZUB ČASU je bezkonkurenční :D:D:D ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama