Reklama

Reklama

VOD (1)

Snímek natočený podle skutečných událostí z 80. let minulého století vypráví příběh Chrise Potamitise (Liam Hemsworth), řeckého imigranta pracujícího jako ochranka ve velké automobilové společnosti, kterého jeho násilnický kamarád Eddie (Michael Angarano) přesvědčí, aby společně Chrisova zaměstnavatele okradli. Když se dvojici po sérii neúspěšných pokusů a komických přešlapů podaří bez jakéhokoli plánu ukořistit největší lup v amerických dějinách, FBI má jasno. Loupež provedl některý z protřelých newyorských rodinných klanů. O to větší překvapení čeká na policii i obyvatele města, když se provalí, že za vším stojí natvrdlý řecký umývač nádobí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (155)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

No...a přitom do dobré poloviny to mělo fakt parametry napínavé kriminálky...pak se bohužel zřejmě projevil nižší rozpočet a omezený scénář a dopadlo to.....tak jak to dopadlo....shoduji se s množstvím komentářů, že Liam měl dostat pořádně do držky a byl by klid................moje hodnocení = 4 z 10. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Jistý Adam Mazer napsal k tomuhle pokladu scénář. Adam Mazer by už nikdy neměl dostat práci u filmu. Takhle šílenej scénář jsem už dlouho neviděl. Hemsworth je totální trotl, Johnson natvrdlej polda a ten kamarádíček dement. A protože ani Montiel na režijní židli není zrovna Spielberg, je Empire State nudnou neakční nekriminálkou, při který si budete raději číst rubriku vztahy na idnesu a divit kolik debilů tu je. Chtěl bych říct, že alespoň miláček Emma Roberts tu je k něčemu, ale má tak málo prostoru, že to nestojí za řeč. ()

Reklama

peetrejr 

všechny recenze uživatele

Oh Bože. Presvedčivé herecké výkony tak akurát na policajtov v akcii. The Rock opäť dokázal ako nevie hrať. Ako vážne, dostal niekedy tento človek nejaké ocenenie? Možno tak za najväčšie svaly v béčkových filmoch. Predpokladám že ani nejaké významné ocenenie táto Hollywoodska hviezda nedostane. Totálne neatraktívny film. Sa aj ťažko píše keď ste videli niečo tak divné, až to je smiešne. ()

Kevin 3171 

všechny recenze uživatele

Empire State, na první pohled jsem si myslel, že by to mohla bejt docela jízda, ale spletl jsem se. Je pravda, že Liam hrál dobře, ale mrzelo mě, že Dwayneho jsem ve filmu skoro neviděl a právě on byl hlavní důvod, proč se na Empire podívat. A celková kostra filmu.., no prostě nic moc. Z útěchy 40% ()

Whitebeard 

všechny recenze uživatele

G4S tohle určitě o pauzách pouští svojim bezpečákům. Jeden z takových špatně placených společností Empire má sakra nutkání si sebrat pár zle zabezpečených mega. Po pár minutách nesnášíte toho malýho ukecanýho retarda, co neví kdy držet hubu. Takovýho magora a zoufalce jsem ve filmu dlouho neviděl. Takže dobře zahráno :) Jinak taková průměrná kriminálka, kterých je mraky. Kouknout a zapomenout. 3* ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • Okrem amerických miest New York a New Orleans prebiehalo natáčanie aj v kanadskom Toronte. (MikaelSVK)
  • Během rozhovoru Chrise (Liam Hemsworth) s Eddiem (Michael Angarano) v hospodě o koncertu Black Sabbath má Eddie cigaretu v levé ruce, ale hned v dalším záběru je cigareta na popelníku. Peníze ze stolu také zmizely. (Timak)

Reklama

Reklama