Reklama

Reklama

Darkman II: Durantův návrat

  • USA Darkman II: The Return of Durant (více)
Trailer

Obsahy(1)

V tomto akčním filmu plném napětí a skvělých trikových efektů uvidíme Arnolda Voslooa (Živý terč) v roli Darkmana - mistra převleků bojujícího proti zločinu a Larry Drakea v roli sadistického zloducha Roberta G. Duranta. Za pomoci kolegy vědce se Darkman ocitne na pokraji odhalení tajemství, jak se znovu uzdravit. Tragický zvrat události však způsobí, že se Darkman znovu setká s doměle mrtvým Durantem, který ho znetvořil. Darkman se ho snaží vypátrat, aby se mu pomstil. Jeho úhlavní nepřítel je však ještě podlejší, chamtivější a odhodlaný stát se vůdcem podsvětí víc, než kdy předtím... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

majo25 

všechny recenze uživatele

Po skvelej jedničke je síce dvojka jasne nízkorozpočtovejšia, ale pri efektoch to paradoxne nebolo veľmi vidieť. Skôr to 'schytal' príbeh, ktorý má 'nábeh aj výbeh' veľmi rýchly, povedal by som prial seriálový (čo možno pripísať rýchlej videoprodukcii). Lary Drake v roli záporňáka opäť nesklamal, čo možno vypichnúť aj niektorým lepším akčným produkciam. Po jedničke zmenený hl. hrdina povedzme že neurazí, inak sa k nemu nedá čo pripomienkovať. Čo by sa dala pripomienkovať, je hromada nelogičností. Celkovo na nenáročné pobavenie toto typické sci-fi béčko z 90. rokov ale stačí. Hodnotenie: 55% ()

Kinpr 

všechny recenze uživatele

Pokud Darkman byl pro mě top, tak tohle je jeho dno. Chybí mi absolutně vše! Liam Neeson, Sam Raimi, Danny Elfman ( jeho motiv je opravdu málo ). Ale co mi snad chybí nejvíc, tak to je ta atmosféra, kterou bezpochyby první a jediný Darkman měl. A to je základ. Dvojka je jako klasický televizní film. Bohužel. ()

Reklama

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Bez Raimiho a Neesona logicky ubylo kumštu a také peněz. Ne že by první Darkman byl nějaký zázrak, ale dokoukat to šlo zejména díky dvěma zmíněným pánům. Arnold Vosloo má bohužel stejně gumové herectví s prostetickou maskou nebo bez ní a celkově snímek působí velmi televizním, čti nenáročným dojmem. Pro diváka, kterému stačí ke štěstí, že tam sem tam něco bouchne, nebo si dají chlapi po držce, bude pokračování Darkmana beze změny akceptovatelné. Pro mě jde o strmý kvalitativní sešup, kdy motivaci ke zkouknutí třetího dílu budu hledat snad jen po návratu ze sobotního piva v mírně podroušeném stavu. 20% P.S. Pochopil jsem správně, že Darkman v tomto díle je vlastně homeless "superhero"? :-) ()

Aurus 

všechny recenze uživatele

První díl bych fakt špatný a podprůměrný a pro mě je dvojka o hodně lepší než jednička a to má druhý díl asi o 20% míň než jednička. Příběh je dobrý, postavy jsou sympatické, hudba je docela dobrá, atmosféru tento film má docela dobrou, napětí je zde asi jenom jednou, akce tu je povedená, lokace jsou zájímavé a kamera filmu je docela povedená. Za mě velké překvapení a 5,5/10 za mě. Jsem zvědav na poslední třetí pokračování. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Darkman II je ještě slabší než první díl. Tohle pokračování je již ryze béčkový film poloviny 90. let, který je bohužel ještě k tomu hodně nudný. A to je stěžejní problém filmu. Zaujme tak opět jedině maska Darkmana, kterého tentokrát hraje Arnold Vosloo (známý jako Im-Ho-Tep z MUMIE). Spálená maska mi hodně připomíná Freddyho Kruegera, akorát že Darkman má popálenou jen polovinu hlavy. A když si hlavu obváže do obvazů, tak opět vypadá jako Claude Rains z NEVIDITELNÉHO MUŽE. [316. hodnocení, 24. komentář, 44%] ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama