Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Marc Marronnier je ve dne literárním kritikem, zatímco v noci světákem. Má za sebou bolestivý rozvod s Anne. Marc razí teorii, že láska trvá pouhé tři roky. Dokonce napsal pamflet, jenž tuto teorii dokazuje. Jeho setkání s Alice však otřese všemi jeho jistotami a teoremi... (claudel)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

Pink.Panther 

všechny recenze uživatele

V Hollywoodu si patetický trapný proslov před publikem nechávají na závěr romkom těsně před happyendem, Francouzi to umístili za polovinu filmu, který má solidní soundtrack a nadějnou Louise Bourgoin, jinak je to film amerického střihu a s Francií to má pramálo společného. Němci tomu říkají Sommerkomödie. Produkce: The Film ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuto v původním znění s anglickými titulky. Film je to povážlivě prostý jakýchkoli emocí a ústřední milostná dvojice doslova ubíjí svou vzájemnou nekompatibilitou (ó ano, za sebe nemám problém napsat, že mi je hercký projev Gasparda Prousta protivný, a vedle Louise Bourgoin bych se raději viděl sám). Při sledování jsem se neubránil dojmu, že film je postaven na velice slabém scénáři, který velmi neuměle kombinuje ohrané žánrové postupy a klišé z podobných filmů posledních let - pokud tedy přímo neplatí, že VŠECHNY současné romantické komedie jsou od sebe zoufale k nerozeznání. Mimochodem slovo komedie píšu ve vztahu k tomuto filmu jen s největším sebezapřením - ten film je strašně nevtipný a sledoval jsem ho se znuděným výrazem naivního očekávání, zda se konečně dočkám nějakého závanu výraznější filmařské invence - marně. Ten film je ztráta času. ()

Reklama

asirtes 

všechny recenze uživatele

Šiel som do toho, lebo mi to vychádza podobne ako týpkovi, čo bolo trochu podozrivé. Nakoniec som sa bavil dobre a ešte zostalo aj čo to na zamyslenie. Kumštírsky to nie je (možno) za 5, ale stojí to za to posunúť vyššie. Sympatický herci, chémia funguje a humor tiež. A pre mňa hlavne romantika, ktorá uviazne v pamäti a dá sa nad ňou rozjímať. Samozrejme aj vďaka Legrandovi.:) Hneď po si treba pustiť nejaký album, napr. tento http://www.deezer.com/album/7214707. Veľmi veľmi príjemný film. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Láska versus touha, tři roky versus na věky věků... Láska trvá tři roky nevnímám jako romantickou komedii, ale spíš jako pocitovku chlapíka, kterej je opuštěnej a má pocit, že všechno končí (proč začínat nový vztah, když se stejně všechno za tři roky pokazí, že jo). Navíc při pohledu do řady jeho přátel mu člověk musí dát za pravdu (historka s dědečkem z Mosambiku či odkud). Louise je za typicky sexy šarmantní Francouzku, co si život umí užít, a on je... intelektuál, hnidopich, kterého bych dost nerada potkala. Jako dvojice moc nefungují, ale vlastně pokud připustíme, že se protiklady přitahují... tak tomu dávám tři roky. ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Už keď vidíte Bukowského ksicht na začiatku viete, že to bude pičovina. Potom príde veľmi fajn intro, kde keby film skončil, urobil by službu ľudstvu. Ale ono ni. Hodinu a pol to pokračuje, potáca sa to do hovna k hovnu, od nervydrásajúcich dialógov k buzerantom a subjektívne to trvá tak pol dna. Vás už ani nezaujíma, kto kde s kým, hlavne aby to skončilo. Uvaríte večeru, skočíte si na vínko alebo napíšete knihu a ono to furt ide. Pre Boha, prestante točiť takéto filmy, prosím. Ja na to nemám čas ! ODPAD! ()

Galerie (47)

Zajímavosti (2)

  • Film sa nakrúcal v Paríži a Issy-les-Moulineaux, no niekoľko ďalších scén bolo natočených aj v Baskicku (Pyrénées-Atlantiques), v Ciboure, Guéthary alebo dokonca Biarritz a jeho letisku. (Arsenal83)

Reklama

Reklama