Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh z doby první světové války vypráví o dvou bratrech - Thomasovi přezdívanému Tommo (George MacKay) a jeho starším bratrovi Charliem (Jack O'Connell), který na něj vždy dohlíží. Tommo je už od dětství zamilovaný do dívky jménem Molly (Alexandra Roach), ale později odhalí velké tajemství.
Film o lásce, zradě, hrdinství a zbabělosti je natočený podle stejnojmenné knihy od Michaela Morpurga. (FaiThe)

(více)

Recenze (8)

laik_60 

všechny recenze uživatele

Smutná dráma, prvá časť z vidieka taká "rodinná" druhá časť "vojensky vojnová" s tušeným koncom. Mám vyýhrady voči mennému zoznamu účinkujúcich hercov vo filme na prvom mieste by mali byť hlavné postavy stvárňujúce bratov Charlieho a Tomma = Jack O' Connell a George MacKay. ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele

Tak překvapení se nekoná. Private Peaceful by byl komorním dramatem o milostném trojúhelníku dvou bratrů a krásné dívky. V tomto ohledu film funguje krásně. Do okamžiku, kdy vypukne Světová válka do které oba bratři narukují. Od této chvíle se film stává zcela průměrnou podívanou, kde již čekáte na finální rozuzlení, které též nepřinese nic originálního. Pokud chcete kvalitnější film na podobné téma, určitě sáhněte po Příliš dlouhých zásnubách , ten má narozdíl od tohoto snímku vyšší rozpočet a lepší režii, což je na něm silně znát. Tento by nemohl aspirovat ani na jeho bratříčka. 60% ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nostalgické melodrama, kdy je první půlka o životě na anglickém venkově (plném dřiny ale i krásy) režijně mnohem lépe zvládnutá než pozdější boje první světové války, které působí sterilně, nezajímavě a tak nějak mrtvě. Hezký hořkosladký příběh bez většího nápadu. Dobré k čaji a sušenkám./27. 6. 16./ ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama