Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dej tejto romantickej komédie sa sústreďuje na dvoch stredoškolákov. Prvým z nich je Dave, ktorý túži po dievčati, ktoré nemôže mať, a druhým Aubrey, kreatívne dievča, ktoré chodí s chlapcom, ktorý ju nechápe. (Tony DiNozzo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Oooooh to bylo tak roztomilý... :) Moc hezký film. Ze začátku sice pomalejší tempo, ale pak se to nakopne a už to jede. Všechny scény, co jsou v jiných filmech nudné nebo trapné, jsou tady záživné a vtipné. Hrozně sympatičtí herci (a to i ve vedlejších rolích) a moc hezky vytvořená atmosféra příjemnou hudbou. Fakt krásný film :) 5* ()

dom156 odpad!

všechny recenze uživatele

Měl jsem co dělat, abych tuto bídu dokoukal. Stále a stále jsem marně vyhlížel moment, kde se vše zlomí a s větrem přijde i mozek hercům, nestalo se. Furt ta samá písnička, ze které jsou asi teenky vlhké až na teniskách, ale mě to fakt nevzalo. Když se blížil závěr, tak si říkám uff přežils to a ejhle, takhle dodrbaný závěr jsem dlouho neviděl. Někdo během natáčení asi vypnul kameru a nějak se už nikomu nechtělo v tomto bolehlavu pokračovat. Po delší době dávám odpad. ()

Reklama

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Po delší době skutečně hodě kvalitní teen-age komedie, která byla dělaná skoro jako přímo pro mě. Nutno říct, že si na tento typ romantických dramato-komedií dosti potrpím a líbí se mi v tomhle ohledu i průměrnější snímky, ovšem tohle bylo opravdu dokonalé. Celý film stojí na víceméně takových těch klasických "puberťáckých" záležitostech, či hláškách nebo situacích, kterými si každý jednou musí projít. Myslím, že jakýkoli dospívající divák plně pochopí co se tu snažím říct... Takové ty momenty, u kterých si naprosto přesně vybavím situaci ze svého života a začnu se tomu smát, takže po scénáristické stránce naprostý originální skvost... Příběh je dosti propletený, ale naprosto přímo úměrný propletenosti dnešních vztahů na středních školách... a herecké výkony? Naprosto úchvatné. Britt Robertson jakožto moje oblíbenkyně naprosto dokonalá. Hodně překvapil doposud (mně) neznámý Dylan O'Brien, jehož skvělý výkon mi trošku připomínal Shiu LaBeouf ve filmu Disturbia. No zkrátka dokonalá teen komedie, se skvělými herci, výborným, originálním scénářem a lehkou vážností na závěr. 100% Více takovýchto filmů! ()

L_A_D_A_S 

všechny recenze uživatele

Takovej film ani ryba ani rak. Rozhodně to neni ani komedie, ani drama a k romantice to má taky docela daleko. Přirovnal bych to k teenage verzi "Before Sunrise". Sćenář je celkem klišovitý a předvídatelný (přiblblí kamarádi, přítel idiot, kondom na poličce..), většinu už jsem navíc viděl jinde a líp. Co je ovšem úplně do očí bijící je casting. Jak může někdo věřit svalnatýmu dvacetiletýmu klukovi s obličejem jak z Armani katalogu že je školní loser co nikdy neměl sex a jeho jediní dva přátelé jsou tlustej černoch a metr vysokej brejlatej McLovin s ofinou. Průměr který neurazí ani nenadchne ale Second Time už bych to vidět nechtěl. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Toľko obaja hovorili, že neznášajú klišé, až napokon jedno vytvorili - a nie hocijaké, ale od samého začiatku až do úplneho konca! A to som sa tešil, že nejaká nová romantická komédia s dramatickými prvkami má také vyššie hodnotenia, a teraz fakt nechápem čo na tomto všetci videli. Až mi zostalo zle z toho - úplne obyčajný príbeh o chalanovi, čo sa považuje za romantika, a dievčati, ktoré nevie čo vlastne chce... A keď už sa zdalo, že klišé ustupuje, prišlo ešte väčšie. No a tie dialógy medzi nimi, ale vlastne v celom filme - úplne nevýrazné, svojim spôsobom až absurdné. OK, hľadať v Láske logiku je asi zbytočné, ale aj tak - úplne podriemerný film, až egocentricky zameraný len na nich dvoch. Jediné, čo ma bavilo bola Britt Robertson, ale to je príliš málo na to, aby to tento film dokázalo zachrániť, takže pol hviezdičky - dokonca by som povedal, že hraničiace s odpadom. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Auto, na ktorom jazdí Dave (Dylan O´Brien), je Chevrolet Aveo, model z roku 2011. (MikaelSVK)
  • Aubrey (Britt Robertson) ve filmu je nadaná talentovaná umělkyně při tvorbě koláže a kreslení, ale ve skutečnosti kreslit vůbec neumí. Přiznala, že je v tom hrozná a nemá žádný talent. (ARI50)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornských mestách Los Angeles a Northridge. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama