Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyřicátníci Niels, Andreas a Thomas mají pocit, že na třídním srazu se nebudou mít čím chlubit. Niels si připadá starý a ošklivý, Andrease opustila žena s mladým psychoterapeutem a Thomas místo fotek domu, ženy a dětí může ukazovat jen fotku psa. Naplánují si tedy před třídním srazem pánskou jízdu, na které se chtějí trochu pobavit s mladými krásnými ženami a užít si zase jako za mlada, aby si před třídním srazem dodali trochu sebevědomí. Kdo nezaboduje, musí stáhnout kalhoty před domovem důchodců! Tak schválně, kdo z nich to bude? (Severská filmová zima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Prvých 15 minút som si myslel, že bude plná paľba, vtip za vtipom, od začiatku to vybalili naplno a nevadilo, že to bolo na hrane, hlavne, že to nikdy nešlo za hranu, pretože nejaké chlpy na vajciach, gule uviaznuté v drevenej diere a hemeroidy to nemusí byť humorná téma pre každého. Škoda, že to tempo nevydržalo, film je potom slušnou zmesou bláznivej komédie s podtextovou a nenápadnou drámou o kríze stredného veku. Na Dánsko sa ale podarilo nadávkovať slušný počet veľmi pohľadných dám, a to určite medzi ne nepočítam speváčku z kapely Aqua, tá je ale od nórskych Vikingov, kde je to asi ešte horšie než u Hamleta. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Poslyš, Nielsi. Tvůj návrh je bezchybný jako vždy. Líbí se mi. Ale víš, chybí tomu trochu šmrnc.“ - „Co tím myslíš?“ - „Trocha šťávy!“ A tu Niels opravdu postrádá…Téma 3 stárnoucích pardálů, kteří míří na třídní sraz po 25 letech, je vděčné. Provedení už tak slavné není, ale pořád se jedná o nenáročnou, povětšinou pohodovou komedii, která se ani nesnaží předstírat, že je něčím sofistikovanějším. Tomu odpovídá i humor, který je jednoduchý (na druhou stranu, asi ne každý se chytne při narážce na Kissáky či Gorbačova), ovšem pokud k filmu dokážete přistoupit s nadhledem, může pro vás docela pěkně fungovat. Hlavní hrdinové se totiž chovají jako puberťáci, ale pár scén skutečně pobaví. Škoda jen, že filmu postupně začne docházet šťáva a závěrečný sentimentální návrat do normálu už to nevyzdvihne. Za mě lepší průměr. „Mohl bych…mohl bych dostat nějaká antidepresiva?“ - „A brát je každý den po zbytek života?“ - „A co mám teda dělat?!“ - „Aplikujte dvakrát denně větší množství té masti proti hemeroidům…pokud možno co nejhlouběji.“ ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

svým tématem není tento film nijak zvlášť novátorský, ale seveřané nezklamali a pojali to na bláznivou komedii vcelku důstojně, což je v dnešní době docela poklad. Krize středního věku mě taky brzy čeká, tak budu na ni snad dobře připraven ;-). V rámci komediálního žánru si své 4 hvězdy rozhodně zaslouží a doporučuji jako pohodovou oddechovku. [ PŘÍBĚH: 2 /// ATMOSFÉRA: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Roztomilá a príjemná komédia na tému mužskej krízy stredného veku a o všetkom, čo toto náročné "vývojové" obdobie človeka so sebou prináša. Taká stretávka po 25 rokoch môže byť naozaj stresujúca záležitosť. Trochu mi tu ale chýbal ženský pohľad na vec. Niečo tu síce v tomto smere bolo, ale hrozne málo... Celkovo - čakal som viac humoru, no i tak som sa pri pár scénkach slušne pobavil, na lepší priemer to bohato stačí. 65/100 ()

Lyncha 

všechny recenze uživatele

Vždycky kritizuju filmy, ve kterých stojí komediální prvky na zvracení, opileckých výtržnostech, sprosťárnách a podobných nechutnostech. Proto mě samotnou dost překvapilo, že tenhle film si mě získal, přestože ho z 80 % tvoří ony výše zmíněné scény. Možná proto, že tentokrát nebyly použité až tak samovolně jen pro zasmání. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Od kinopremiéry 13. októbra 2011 do 15. januára 2012 sa na film predalo 500 000 lístkov do kina len v Dánsku. Film tak prekonal oveľa lepšie recenzovanú drámu Dirch, ktorá zaujala ako najpredávanejší dánsky film roku 2011 s vyše 480 000 predanými lístkami. (Arsenal83)

Reklama

Reklama