Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka cestovateľov uviazla v Chile po veľkom zemetrasení v podzemnom nočnom klube. Cestovatelia si postupne uvedomujú, že ak sa im podarí dostať sa von, bude to iba začiatok hrôzy, ktorú nemusia prežiť. (Tony DiNozzo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jsem několik měsíců Aftershock přehlížel, ale to vlastně proč? Nevěděl jsem co očekávat, oč vlastně půjde a co je to vůbec za žánr. Po půl hodině jsem měl za to, že se dívám na komediální thriller, ale po té půl hodině vše začne. Přijde zemětřesení, pár slušných ač béčkových hororových scén a Aftershock chytne náboj. Potom se až do samého závěru nezastaví a diváka jen a jen překvapuje. Dokonce i nějaké ty zvraty najdeme, hlavní postavy postupně začnou umírat a i když se závěr dal očekávat, tak stejně překvapil a byl takové příjemné završení. Možná nikdy nepochopím proč hodnocení je tak nízké, ale já se od začátku bavil .. 7/10 = 76% ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Vůbec to nebylo špatné. I při těch úvodních 30 minutách, jsem se bavil a to dost dobře. Pak začala šílená, krutá jízda, kde to odpadávalo, jak hrušky u silnice. Zajímavý mix dvou žánru. Krve tu je celkem dost a smrti některé opravdu au au (Eliho). Hudba a výběr hlavně hereček se také povedl, doporučuji. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Nie je to horor. Myslel som si, že to bude o skupinke Američanov, ktorá v Chile bojuje o holý život. A aj to o tom naozaj bolo. Nešlo však o zombie epidémiu, ani nič podobné, ale o prírodnú katastrofu. Zo stropov padajú veci, ktoré postavám amputujú rôzne časti rôznych končatín, sem-tam niekomu hlavu na kašu rozmašíruje auto, prípadne ho znásilnia väzni. Ale nejde o horor. Nejde však ani o „klasický“ katastrofický film, nakoľko vidíme „len“ dôsledky katastrofy a nie samotného pôvodcu (raz za čas v diaľke padne budova, ale to je asi tak všetko). Okrem hrajúceho Eliho Rotha snímka ponúka nechutné gore brutality v čele s upálením zaživa, pekný twist ohľadom postavy hrdinského požiarnika, šialený posledný záber a nekompromisnosť ohľadom (ne)prežitia istých postáv. Logiku neponúka, sympatické postavy tiež nie. Film vnímam ako Eliho prípravu na projekty The Green Inferno a Knock Knock. Pritiahol do nich polovicu kastingu Afterhocku (Lorenza Izzo, Nicolás Martínez, Ariel Levy), Nicolás López napísal scenár ku Knock Knock a Guillermo Amoedo (spolu-scenárista Aftershocku) k The Green Inferno. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Pařební třicetiminutovka a katastrofická hodinka k temu. No výsledek není vůbec špatný, ale teda za deset mega doláčů to mohlo být o dost lepší. Trojka borců si jede do Chile zapařit a polítat nějaký ty kočičky, což se jim ze začátku daří i díky bonvivánství jednoho z nich, načež se vše grandiózně posere opakovaným zemětřesením. Ruky nohy lítají luftem, spořádaní Chilané rabují a znásilňují, takže nezbývá než začít zdrhat o život. Postavy se chovají průměrně inteligentně, efekty jsou průměrně zdařilé (i když jsem i párkrát zasmál), příběh je spíš jednodušší než promyšlený, takže celkově průměr se značkou dívatelné. 65% ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Stejně jako spousta dalších, jsem i já bůhvíproč čekal nějákou zombie naháněčku, ale on se z toho nakonec vyklubal filmeček o bandičce zoufalců, kteří se potřebují dostat z dost krizové situace... A ono to vůbec nevadilo. Je to zábavné, fičí to rychle, je tam nadhled a některé scény a situace jsou dost nepříjemné. Prostě- v rámci své kategorie to funguje dobře, herci jsou fajn(na svůj level) a když se člověk začne nudit, tak to zkončí...pohoda. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Premiéra filmu proběhla 12. září 2012 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. Do kinodistribuce se pak snímek dostal až v roce 2013. (gogos)
  • Do amerických kín mal isť tento film s prístupnosťou NC-17 (neprístupný do 17 rokov), ale nakoniec ho zostrihali tak, aby spĺňal rating R (do 17 rokov len v sprievode dospelej osoby). (beso74)
  • Celý film bol natočený na digitálnu zrkadlovku (fotoaparát) Canon EOS 7D. (ash99)

Reklama

Reklama