Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka cestovateľov uviazla v Chile po veľkom zemetrasení v podzemnom nočnom klube. Cestovatelia si postupne uvedomujú, že ak sa im podarí dostať sa von, bude to iba začiatok hrôzy, ktorú nemusia prežiť. (Tony DiNozzo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Film z dílny E. Rotha. Katastrofická/hororová návštěva Chile kde parta přátel bojuje nejen proti přírodě, ale i lidskýmu hyenismu. Chválím kameru, která byla místy fakt vymazlená a ještě víc chválím nepředvídatelnost děje. Určitě jsem se u filmu nenudil. Mám to tak na rozhraní 3 - 4 hvězd. Nakonec se přikláním k vyšší variantě, protože přesně takový konce mám rád. Co nestihne lidskej faktor to dorazí matka příroda. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Začátek vypadá jako další pokračování Hangover. Párty, chlast, holky... I ta ústřední trojice je hodně podobná té z trilogie. Všechno se ale záhy zvrtne a to pořádně! Zemětřesení, panika, chaos, nepokoje, násilí a tak podobně. Sice je to docela zajímavý pokoukání z netradičního prostředí a celkem zdařilý mix katastrofického filmu, thrilleru, hororu, survivalu a dalších subžánrů, nicméně postupně to nějak začne ztrácet, ačkoli atmosféra naopak houstne. Závěr v podzemí už byla poslední kapka, která to v mých očích definitivně srazila na průměrně tři hvězdy. 60% ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Afrecock je velice podařený film, kde nechybí pěkné ženy, pořádné párty a další ty věci, které děláme když nejsou rodiče doma. Jenže, tohle vše pokazí zemětřesení a je po srandě. Lidé umírají, všude panika. Skupinka, která strávila sekundy před zemětřesením v klubu, se dostane ven, pronásledována těmi největšími zvěrstvy. A jak to tak bývá umře jeden, umře druhý atd. Film má spád, první půlhodinka seznámení s hosty, zbytek jen strach, gore (podotýkám skvělé) a ochota přežít. Film je někdy hodně předvídatelný, ale i tak si zaslouží pěkné 4* Eli zase ohnivě nezklamal ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Stejně jako spousta dalších, jsem i já bůhvíproč čekal nějákou zombie naháněčku, ale on se z toho nakonec vyklubal filmeček o bandičce zoufalců, kteří se potřebují dostat z dost krizové situace... A ono to vůbec nevadilo. Je to zábavné, fičí to rychle, je tam nadhled a některé scény a situace jsou dost nepříjemné. Prostě- v rámci své kategorie to funguje dobře, herci jsou fajn(na svůj level) a když se člověk začne nudit, tak to zkončí...pohoda. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $2miliónyTržby USA $58,510Tržby Celosvetovo $292,000▐ strašná povrchná bykovina ktorá nemá hlavu ani pätu a topí sa v zbytočne trápnych situáciach, Eli Roth len potvrdzuje že je otrasný herec, scenárista aj režisér aj keď tento krát réžiu nechal na inom individue /15%/ ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Celý film bol natočený na digitálnu zrkadlovku (fotoaparát) Canon EOS 7D. (ash99)
  • Ve filmu se objevil i Matías López, mladší bratr režiséra filmu Nicoláse Lópeze. (gogos)
  • Eli Roth snímek produkoval, zahrál si jednu z hlavních rolí a také se podílel na scénáři. (gogos)

Reklama

Reklama