Reklama

Reklama

Ožralý Štědrý večer

(neoficiální název)
  • USA Drunk History Christmas
Krátkometrážní / Komedie
USA, 2011, 6 min

Obsahy(1)

Opilý američan vypráví netradiční vánoční básničku o setkání se Santou. (Cheeker)

Recenze (96)

J*A*M*A*L odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby do toho nekecal ožralej tlustej dement, tak by to snad ani tak hrozné nebylo.Jenomže ten osel byl tak nehorázně trapnej a celé mi to dokázal zkazit.Jediné co se mi na tom ožralovi trochu líbilo bylo, že t ocelé kurví a měl pravdu svatou pravdu, měl naprosté nesmysly ani to tu už nechci říkat, měl prostě naprosté sračky, jinak to tak hrozné nebylo.10% ()

Fiftis odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je asi prvý krát, kedy názov snímky dokonale sedí s tým, čo vidíme v tejto 5 minútovej snímke. Okrem "režiséra" boli určite ožratí aj hlavní predstavitelia. To, že tu hrá Jim Carrey som si uvedomil až vtedy, ako som uvidel to meno v titulkoch. Nechápem či toto vzniklo za účelom pomoci onkologickým deťom, alebo to niekto myslel vážne. Neviem komu sa čo i len jedna hláška mohla zdať zábavná. Eva Mendes iba leží v posteli, Jim Carrey je tak zamaskovaný, že som si tú postavu mohol zahrať aj ja. Nič z herectva tu nikto nepredviedol. Ryan Gosling bol režisérovi zrejme niečo dlžný, alebo vie na Gosilnga niečo intímne. A dokonca som tu necítil ani žiadnu Vianočnú atmosféru. Tých 5 minút mi nik nevráti a ja ich chcem späť! ()

Reklama

Marrty3 

všechny recenze uživatele

Tak jako už nápis na začátku mě trochu rozhodil, "funny or die" mi nepřijde jako moc příjemný začátek, ať už to má být cokoliv. Ale zdání může klamat. Je to vcelku shit, ale skousnout se to dá. Já se i místy celkem bavil. Pokud to ten násoska nehrál a bylo to autentické, tak klobouk dolů. Myslím, že je trochu podhodnocené, neříkám hned, že by to mělo být v červených, ale zasloužilo by si to aspoň takový hodnocení jako na "US čsfd". Jim je opět báječný a i ten Ryan mě bavil. Evička mohla teda dostat víc místa. 50% a dám 3*** abych to aspoň trochu zvedl z toho "odpadu". ()

Oxytocin odpad!

všechny recenze uživatele

V každém z nás je kus umělce. U někoho se to projeví, když se pořádně vožere a mele vtipné srač-ky. U jiného, když močí do sněhu a umělecky napíše vlastní jméno a další třeba, když totální amatér za pomoci štětce stříká po plátně sem a tam, aby zobrazil hluboce avantgardní umění. Tady se však žádný umělec neprojevil, pouze trapnost. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Pár lidem se to zdá jako geniální zábava, ale mně pobavilo leda tak krkání vypravěče. Ve zbytku téhle sračky jsme se pak vůbec nevyznal (ač to mělo pět minut) a vlastně netuším, co se tam dělo, proč se to tam dělo a jak to skončilo. Prostě totální píčovina, kterou nezachránilo ani pár hvězdných jmen. 10% ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama