Reklama

Reklama

Kdo přežije - Jeden svět

(série)
  • USA One World
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2012

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Bill Posley, Chelsea Meissner

Obsahy(1)

Čtyřiadvacátá série Kdo přežije se natáčela na ostrově Upolu, tedy na stejném místě jako předešlé řady Samoa, Heroes vs. Villains a South Pacific. Novinek je zde hned několik. Za tu nejvýraznější můžeme považovat to, že hráči budou rozděleni do 2 týmů a to do mužského (Manono) a ženského (Salani). Navíc budou oba kmeny žít společně na jedné pláži. K dispozici budou také dvě skryté imunity, každá bude určena jednomu kmeni. Pokud některý soutěžící najde imunitu konkurenčního týmu, bude muset do nejbližší kmenové rady předat sošku někomu z druhého týmu. V této řadě též nebude Ostrov vykoupení, který nahradí soutěže o odměny. Kdo přežije všech 39 dnů a stane se tak vítězem miliónu dolarů? (Deco.20)

(více)

Recenze (78)

Havaj8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravdu jedna z těch dost slabejch sérií. Bylo to jednoznačně daný tím průběhem, kdy se pozbavovali chlapů a ty soutěže a dění v táboře mezi ženskejma je upřímně nuda. K tomu navíc Christina a Tarzan...otravný a vezoucí se lidi, který se dostali tak daleko a nakonec to svedou na strategii. Zachránit tu sérku mohl Colton, gay, kterej to měl v hlavě spočítaný, ale bohužel doplatil na svůj charakter. Na co se dalo koukat bylo pár těch sexy těl (Chelsea, Kat..). Navíc Troyzan jeden z Mastermindů, jestli to tak můžu říct, ale holt měl smůlu na lidi. Škoda, že mu nevydržela dýl tak řada výher. S vítězkou bohužel nejde nesouhlasit. Vodila si je tam jak malý děti, a oni proti tomu neudělali nic, a to sakra museli vědět, že jede na vítězství...no hold, zášť musí jít pryč a zaslouženě vyhrála... ()

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery v komentu! Ještě před shlédnutím této řady jsem se podíval na obrázky jednotlivých soutěžících a podle nich jsem si řekl, že v této sérii se mi budou zamlouvat Kourtney a Bill a že nebudu mít rád Coltona a Aliciu a nakonec to tak skutečně bylo. Oblíbení hráči: Bill, Kourtney, Kim, Chelsea, Troyzan Neblíbení hráči: Colton, Alicia. Podle hodnocení především mých oblíbených uživatelů na čsfd jsem se opravdu bál, že tato řada bude totální propadák (že vyhraje buď Colton nebo Alicia, či slabší hráči jako Christina nebo Tarzan), ale nakonec byla docela fajn. Byla to série, která měla hodně hráčů, kterým se dalo fandit a na druhou stranu tu byli i ti, které jsem začal nenávidět a to především Coltona. Nechápu jak někdo takový tam dělal takové věci. Z jeho chování mi bylo opravdu na blití, naštěstí ale karma zapracovala. :-) Dále to byla řada, kde vítěz si to opravdu zasloužil. Jel od začátku na plný kule, vyhrával soutěže a určoval jak se hra bude vyvíjet dál a já mu postupem času začal fandit, takže zase vyhrál někdo, komu jsem fandil. Škoda že tam moji oblíbenci jako Bill a především Kourtney nevydrželi déle. Dále to byla řada, kam se do finálové trojky nedostaly lidi, kteří by si případnou výhru nezasloužili, kteří se celou dobu vezli nebo byli směšní. Takže tohle rozhodně není špatná řada, jsou horší, ale samozřejmě i lepší. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série navazovala na sérii neuvěřitelně zajímavou a vtipnou a nenavázala vůbec dobře. Slibovaný obrovský souboj mužů proti ženám trval do vyřazení 3 soutěžících. Poté to bylo celé o tom, že muži mezi sebou viděli konkurenty a ženy toho dokázaly využít a byly jednotné. Nastala tedy absolutní devastace mužského pokolení. Z této série stojí za zmínku snad pouze ten nevychovaný buznatrix, kterého jsem od srdce nenáviděl a upřímně mu přál, aby ho třeba sežral hroch. Hroch ho bohužel nesežral, ale alespoň dostal zánět střev a musel odstoupit, protože mu jeho rozpíchaný zadek neměl kdo pofoukat. V tom momentě bohužel odstoupilo i vše zajímavé a zbytek soutěže byla absolutní nudná sračka a bez jediného překvápka jste sledovali snadnou cestu za milionem jedné slečny, kterou měla všechna ostatní děvčátka tak ráda, že v podstatě ani nesoutěžila. Poslední 4 díly se opravdu vůbec nic nedělo. Všechny dívky byly obrovské kamarádky a opravdu absolutně se na to nedalo koukat. Celkově se nám tu nakupila obrovská parta idiotů, která s předchozími sériemi nemá srovnání. Dva idioti trošku vykukují a alespoň občas je čemu se zasmát. Proto to není čistý odpad. Jo a samozřejmě si dejte bacha na SPOILERY. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podle mě velice skvělá série, která si 5* zaslouží jednoznačně. Ostrov vykoupení mi vůbec nechyběl, ale trošku mi chyběla úvodní část "titulky". Hudba byla podle 27. série opět propadák. Fandila jsem samozřejmě ženskému kmeni Salani. Tentokrát tam byla spousta lidí co mě nezajímala a vůbec jsem si jich nevšímala.Celou sérii v podstatě ovládala Kim. Trosečníci: Bill - moc dlouho si tam nepobyl, ale vtipný stand up komik. Colton - rozmazlený blbeček o kterém bych mohla napsat asi 500řádků ale žádnou pozitivní věc.Rasista, který ani omluvu na Reunionu nemyslel vážně. Opravdu mě naštval! Tarzan - slabší hráč, který byl rád že je. Jeho scénky s manželkou byly vždy velmi dojímavé a jeho slovní zásoba byla prostě úžasná :))..Jonas - nelíbily se mi jeho poznámky v pozadí o tom jak ovládá hru (naivita v plném proudu), ale když už jim vařil tak ho vyhazovat tak brzy nemuseli..Leif - jediný muž, kterému jsem tam fandila. Silný, občas vtipný, vypadnout si nezasloužil. Troyzan - silný hráč, který to mohl dotáhnout dál, ale už neměl kam utéct. Alespon neodešel z imunitou v kapse. This is my island :)).Alicia - asi nejspornější ze všech soutěžících. Ze začátku jsem ji nemohla ani čud, když se spolčila s Coltonem, tak jsem z ní málem zešílela. Postupem času negativita k ní odpadávala a jen jsem se smála, jak tvrdila, že vše ovládá.Poslední dny mi nevadila už vůbec a vypadnutí jsem jí nepřála.Měla hodně pěknou řeč na Reunionu co se týče Christiny. Chelsea - naprosto zbytečná, slabá, vezla se díky druhým hlavně Kim, jinak by vypadla mnohem dříve. Její urážky na Tarzana byly občas také už dost protivné. Christina - chudina, která skončila v kmeni s Coltonem a Aliciou a schytávala to ode všech zleva zprava. Strategii asi moc velkou neměla, ale nikomu nic také neprovedla.Měla jít do 3ky místo Chelsie.Monica - pro mě jednoznačná volba komu fandit! Znám ji ze série 27, kde byla tedy mnohem silnější a strategičtější, ale tady podle mě vypadla doost zbytečně díky Coltonovi. Sabrina - nenápadná, nikomu nic neprovedla v podstatě se jen vezla, ale sympatická, a zasloužila si alespon těch 100 000 dolarů na konci. Vítězka Kim - fandila jsem ji odzačátku, když vyhodili Monicu tak pro mě byla top 1. Výhru si rozhodně zasloužila, celou sérii řídila ona, strategii měla, vyhrála 4x imunitu. Ty její oči byly opravdu něco..Kat - :D) z 27. série jsem ji neměla ráda, časem mě to přešlo a občas jsem se i zasmála. Její řeč na poslední kmenovce byla dost dojímavá. Silná mi moc nepřišla na to že měla 22 let ale to asi bylo i skrze to srdce..Tímto bych celou sérii uzavřela..Bye :)) Kim :)) ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je mi líto, ale skladba trosečníků byla tentokrát slabá, nenašel jsem tam snad nikoho, komu bych mohl fandit. Chlapi se ukázali jako naivisté a ženské si je podaly i s přílohou. Oblíbené postavy: trochu Leef, ten si držel lajnu a snažil se volit proti ženským, ale už mu to nebylo nic platné Neoblíbené postavy: Colton, ten skutečně působil jako duševní hovado, Kate, pro kterou byly podrazy "super", dokud si to nezkusila i z druhé strany a možná i Alicie, která si s Coltonem zašikanovala Christinu. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (8)

  • Jedná se o první sérii, ve které žili účastníci na jednom ostrově. Každý kmen měl svůj tábor. (slatkac)

Reklama

Reklama