Reklama

Reklama

Tikkeulmoa romaenseu

  • Jižní Korea 티끌모아 로맨스 (více)

Obsahy(1)

Ji-Woong (Song Joong-Ki) je absolventem vysoké školy, nemá však práci a peníze dostává od matky. Žije v levném střešním bytě v levné čtvrti a již pět měsíců dluží nájem. Jeho způsob života ho netrápí, ve skutečnosti žije jako playboy, má rád ženy a nemá problém lhát, aby nějakou oslnil.
Hong-Sil (Han Ye-Seul) je trošku zvláštní. Nemá žádné přátele a žije velmi skromně. Vydělává si prohrabováním věcí v opuštěných domech a následně je dále prodává za účelem zisku. Žije ve stejné čtvrti jako Ji-Woong a její střešní byt je přímo naproti jeho. Hong-Sil přichází na nový způsob výdělku, který zahrnuje i Ji-Woong. (Denila)

(více)

Recenze (17)

Vardara 

všechny recenze uživatele

O dvou podvodníčcích, kteří se hledali, až se našli. Kdy pro změnu ten hloupější a ztřeštěnější z nich je muž, co si šlape na jazyk Nic nového pod sluncem, vše prostě tak jednoduše plynulo, žádné zbytečné hektolitry slz a sem tam nějaké to slaďoučké korejské klišé. Prostě prach-sprosté tři hvězdičky ()

Krysap 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je přesně ten důvod, proč miluju asijský filmy. Dokážou totiž neuvěřitelně vkusně skloubit komedii s tragédií. Ačkoliv se člověk u filmu dobře baví a dost nasměje (Joong-Kiho ZOO mě rozbourala), tak ho zároveň z životních osudů hrdinů leckdy zamrazí. Takže musím poděkovat za pozitivní závěr. Určitě si to ještě někdy s chutí pustím, protože hlavní dvojka je skutečně rozkošná! Škoda, že si teď na další tvorbu Song Joong-Kiho budeme muset dva roky počkat. Ale to už je holt daň za to, když si oblíbíte nějakýho jihokorejskýho herce. ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Takhle si představuji boží romantickou komedii dnešní doby! Má to nápad, velice sympatickou dvojici, na kterou se moc hezky dívá, a je to nenuceně vtipné. Od samého začátku to má jasný směr, nenudí příběhy vedlejších postav a zbytečně nic nenatahuje. Nikde žádné extra velké drama, člověk prostě dostane přesně to, co chtěl. Milé překvapení, 5* ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Mám svoj skúter strašne rád. Dal som mu aj meno. Audi..."Zaujímavá komediálne ladená love story, v ktorej to hlavnej dvojici k prvej puse trochu trvá. Aj keď film v podstate nemá nejaký silný príbeh, celkom príjemne sa na to pozerá. Humorne ladené scény tomu samozrejme veľmi pomáhajú. Kórejci tento typ filmov vedia robiť a pri tejto voľbe nešľapnete vedľa. K poctivým štyrom hviezdam niečo chýba, ale i tak dám štyri, pretože predsa len ide o viac ako priemer. 70%. ()

TonyHawk94 

všechny recenze uživatele

"Šťastie? Ľudia sú nešťastní, pretože sa až príliš snažia dosiahnúť šťastie." Skvelá a odľahčená komédia s veľmi zaujímavou, len trošilinku environmentálnou tematikou, a skvelou ústrednou dvojicou i príjemnou hudbou. Pekná Han Ye-Seul a jej postava sympatickej a dobre namotivovanej (skoro) podvodníčky Hong-Sil potešila, a nešlo jej nefandiť. Keď sa k nej pridal aj parťak "Vincenzo" - Ji-Woong (Song Joong-Ki), o zábavu bolo postarané (jeho zvuky napodobňovania zvierat boli TOP :D). Ich chémia skvelá. Vo finále je to velice podarená komédia s menšou dramatickou vsuvkou a skvelým romantickým koncom, ktoré sadlo jak šerbeľ na zadok :o). Možno tých 5*, ktoré som dal, sa môžu zdať prehnané, no pozeralo sa na to super, a človeka to proste bavilo :) + zopár malých detailov, ktoré dotvárajú už i tak skvelo napísaný scenár ;o). A aby som nezabudol, táto hláška z filmu je TOP -> "People need to do two kinds of things in life - the things they want to do and the things they should do. If you don't do what you should do when you're young, you won't get to do things you want to do when you're older." ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama