Reklama

Reklama

Laskavý dotek

(seriál)
  • Česko Důvěrní klienti (více)
USA, (2012–2013), 17 h 35 min (Minutáž: 41–43 min)

Hrají:

Jennifer Love Hewitt, Cybill Shepherd, Loretta Devine, Colin Egglesfield, Naturi Naughton, Alicia Lagano, Kathleen York, David Starzyk, Greg Grunberg (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(25)

Ženu v domácnosti - Riley Parksovú opustí jej manžel Kyle a nechá ju s ich dvoma ratolesťami vo vážnych finančných problémoch. Riley teda vezme prácu v neďalekých kúpeľoch ako masérka. Čoskoro však príde na to, že jej kolegyne si privyrábajú “službami navyše” a bude musieť urobiť ťažké rozhodnutie. To ju prinúti balancovať medzi dvoma životmi. Jeden žije ako osamotená matka, v konzervatívnom meste snažiaca sa udržať rodinu a druhý ako ambiciózna zvodná obchodníčka. Tento život jej ale tiež prináša strach z toho, že raz jej tajomstvo rodina a priatelia odhalia a nebudú s tým absolútne súhlasiť. (TV Markíza)

(více)

Recenze (30)

kingik 

všechny recenze uživatele

Jennifer Love Hewitt zřejmě definitivně usoudila, že její místo je pevně zakotvené v seriálech. A vyhledává výzvy, kdy se více než její herectví, dostává do popředí její vzhled. Na něm částečné staví i tento seriál, kdy se hlavní hrdinka dostává ze spořádané manželky a matky dětí až k luxusní prostitutce, aby mohla splácet dluhy za hypotéku a zaskakuje a vydělává tak za manžela, který jako někdejší fotbalová hvězda už na trávník nevyběhne. Z pozice luxusní šlapky má sice peníze, ale kruh se uzavře a jí přesto zůstane ještě jeden trumf. Není třeba vyprávět co všechno se v této sérii uběhne.Příběh je postupně docela průhledný, ale byl jsem překvapený, že mě to bavilo a lví podíl má na tom právě Hewitt, která přes své fyzické kvality a mladistvou vizáž, prokázala i nějaké herecké kvality. Jen tu roli mámy jsem jí odmítal uvěřit, navíc ji nemám příliš v oblibě a vadí mně seriálová dikce. 60% ()

peiton odpad!

všechny recenze uživatele

Jennifer Hewitt,len čo si pokazila povesť.Neviem čo týmto seriálom chceli tvorcovia akože povedať.Je to ploché,plytké,prízemné a som síce žena,ale toto ma fakt nedostalo.Jej klienti-fešáci a teraz narážam na ich fyzickú stránku ..tak takýchto samcov môže obsiahnuť ozaj len v seriáli.Toto nie je ani hriešne,ani pikantné,ani štiplavé,nieto ešte vzrušujúce.Po pár epizodach som to musela bohužiaľ vzdať,pretože kam to speje..?!Ten istý príklad ako by pred vás postavili maxi sladký koláč s tým,že sa ho nesmiete ani len dotknúť,nieto ešte okúsiť! ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Taký nekonfliktný popcornový seriál hlavného prúdu s priam brutálne sexuálnym nádychom najmä vďaka Jennifer Love Hewitt. Čo sa týka hudby, či scenára, celkovo deja, tak to som bol dosť v rozpakoch, lebo nielen naivné, miestami tak trocha priblblé, ale trocha aj trápne. Také tie ženské keci a erotické masáže, to ma akosi nebaví, ale chápem, že cieľové publikum je tu predsa asi skôr ženské, lebo čo som si všimol v okolí, tak na to reagujú skôr ženy, chlapi predsa nebudú čakať poväčšinou až kým sa tam niekto čiastočne vyzlečie aj keď je sexi. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Tak tady máme americkou maminu, která v nouzi začne pracovat jako masérka erotických masáží ( ale to si člověk musí hodně dovypátrat co tam dělá , protože všechno to je v náznacích a asi až v šestém díle hlavní hrdinka prozradí, že s klienty nespí ale jen honí ?) , která povětšinu času dává psychologické moudré rady svým klientům. Je to takové sladké pokoukání , kterému jsem trochu i podlehl, navzdory tomu, že je to tak americké, že tam v salonu erotických masáží neukážou ani jednu svlečenou holku. Dávají to v televizi odpoledne a já si říkám, jaké to má asi vyznění pro ty mladý holčiny co to hltaj - pracovat v erotickém průmyslu je hrozně fajn, samí hezcí milí klienti, moudrá bordelmamá, žádné obtěžování natož násilí a spousta peněz a ani se nemusí svlékat do naha.Bomba. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

25/25 Seriálová verze The Client Listu se ukazuje jako to nejlepší, co si fanoušci JLH po konci Ghost Whisperera mohli přát. Původní film z roku 2010 není pilotem v tom pravém smyslu, ale definoval základní situaci, se kterou se nadále v seriálu pokračuje. Ze Samanthy Horton se stala Riley Parks, nicméně její matkou je stále Cybill Shepherd. Změnilo se také rodinné zázemí a částečně i charakter postavy Jennifer Love Hewitt. Upoutávky stavěly nejen na sexy JLH v hlavní roli, ale také na jejím nezdolném sexappealu. ()

Galerie (340)

Zajímavosti (4)

  • Predpokladané pokračovanie seriálu treťou sériou bolo po oznámení o tehotenstve Jennifer Love Hewitt (Riley) zastavené. Skutočným otcom dieťaťa bol herečkin seriálový kolega a partner Brian Hallisay (Kyle). Nakoľko však Hewittová žiadala, aby bol otcom aj jej seriálového dieťaťa, ktoré sa jej postave malo narodiť v tretej sérií, nastali tvorivé rozdiely, pretože producenti žiadali ako otca dieťaťa Colina Egglesfielda (Evan). Seriál bol preto po dvoch odvysielaných sériach oficiálne zrušený. (HDeer)
  • Voči seriálu bola spísaná petícia, pod ktorú sa podpísalo 6 250 občanov. Celonárodnú petíciu vytvorili licencovaní maséri, ktorí tvrdili, že seriál poskytuje mylnú predstavu o priebehu masáží, nakoľko oni dodržiavajú etický kódex a neposkytujú "služby naviac". (tomco3131)

Reklama

Reklama