Reklama

Reklama

VOD (1)

Celebrity - jsou slavné, jsou sexy, ve svých dokonalých outfitech vypadají naprosto božsky. Tenagerky Rebecca, Nicki, Chloe a Sam jsou kamarádky z lepších rodin a Hollywoodské hvězdy milují. Vesměs mají vše, na co si vzpomenou, mají ale i velkou touhu se pobavit. A bez zábran. Když k nim do školy nastoupí Marc, jehož tatínek pracuje u filmové distribuce, začne teprve ta parádní jízda. Společně vyrážejí na noční tahy do bytů Hollywoodských celebrit a to rozhodně ne pouze na exkurzi! – V kradených autech si odvážejí hory značkových kousků, ve kterých ohromují na párty. Jak dlouho si ale budou bezstarostně užívat, než spadne klec? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (370)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

V podstatě první film na který jsem šel s tím, že to bude sračka, protože dokonalé outfity a svět značkovýho oblečení a luxusu je skutečně něco s čím se ve svým životě docela obstojně míjím. Leč sexy Emička je sexy Emička a tak jsem se rozhod jít do kina a kvůli pár minutám protrpět zbytek. K mému velkému překvapení však na mě film žádné právo utrpné nenasadil, samozřejmě pár scén bylo ryze pro pipiny, ale to jsem hrávě překous, protože mě čím dál tím víc fascinovalo s jakou drzostí si ta partička počínala. Vůbec se mě nechce věřit, že by bylo tak lehký se dostat k Megan Fox do postele, bych si tam na ní počkal, ta by se pak divila, bréca jedna, kdyby udělala hup do postýlky a tam už Enšpígl v plný polní. Možná kdyby se ulevilo na pipinství, mohla to bejt docela zajímáva psychárna, protože mě ty mladý fakt normální nepřišli. Zvláštní, film nemá nějaké velké napětí, o osud okradených celebrit se těžko člověk může bát a ta zlodějšká partička taky nebudí žádný velký sympatie. Vyjma Emička samozřejmě, ta by měla zákaz mít na sobě příliš oblečení a příkaz tvářit se pořád svůdně, jaká to škoda, že nejsem zákonodárce já, fakt že jo. Film jehož prostředí a obsah je nám smrtelníkům tak vzdálenej, až je pro nás zajímavej, jinak si své sympatie k tomuto filmu na rozdíl od sympatií k Emičce neumím vysvětlit. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Pre mna v podstate rovnaky problem ako so Somewhere. Ta schopnost charakterizovat a rozvijat postavy aj bez toho, aby sa vela povedalo, urobit ich zivymi, skoncilo u reziserky v mojich ociach Mariou Antoinettou. Nevadi, ze je toto ukecane, mrzi ma, ze to klze iba po povrchu a lacne moralizuje. A nezachrani to ani mozne tvrdenie, ze o povrchnom chovani mladej generacie sa da natocit film podobne povrchnym sposobom a ani nalepka "podla skutocnych udalosti". ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Hezké holky s teploušem vykrádají celebrití byty a ke konci je to už pěkná nuda. Je to furt to samé dokola a všichni tam mají kydy o hovně. Je sice fakt, že Sofia Coppola dokáže dobře vystihnout atmosféru prostředí, ale toto prostředí pro mě nebylo dostatečně zajímavé. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JDE SE NAKUPOVAT!…“ /// Zlatá mládež Kalifornie. Divná muzika (pro mě vole, sorry, tomu nerozumím…), hulení (to bych snad i…), sny vo vlastní lifestylový značce (teď jsem se kapku ztratil…). Dalším levelem pak je prohlížení nazamčenejch aut a baráků… a protože v týhle lokalitě nebydlí zrovna Demeter s Eržikou… Takovej kontrast k tomu, vo čem sní mladí Palestinci. Všechno se vodvíjí vod výběru přátel (teď nevím, jestli je dobře, že s těma svejma k Paris. Hilton nezajdu…). Film pro všechny, co masturbujou nad stránkama bulváru (miluju tě Džambulko!), módníma katalogama a Paris Hilton. Holčičí film? Film pro snoby? Bony a klid po Hollywoodsku! 21. století už hold není stoletím páry. Posedlost celebritama, životním stylem, po kterým (skoro) všichni toužej, ale (naštěstí) ne všichni pro něj udělaj cokoliv. Chápu, že Amerika je fascinována takovejma příběhama. Vlastně to i něco vypovídá vo dnešní době. Ale myslíte, že tady někdo bude hledat morální aspekt? Hodina a půl. Vosum minut z toho zaberou titulky – takže zas taková vyčerpávající podívaná to není … /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Baví mě příběhy podle skutečnejch událostí. 2.) Miluju kabelky vod Birkina, nevím k čemu jsou Google Maps a alarm v baráku zdá se mi poněkud zbytečnej. 3.) Jmenuji se Agáta (Hanychová) ta vod Žílkový…aha, ty nevíš kdo je Žílková…). 4.) Thx za titule ,,Nycklick“ /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Kdyby se Sofia nechytila do pasti už samotnou článkovou premisou, mohla její cesta po pozlátku klouzat ještě o něco hladším způsobem. Ale jakkoli jsou loupeže snímány tu detailně, jinde z dálky, jednou zpomaleně a podruhé zkratkovitě, dějová smyčka to zkrátka je. Nicméně to, že dějově je Bling Ring vlastně dost velká nuda, mi došlo až na konci. Coppolita totiž audiovizuálně opíjí jak díky energickému soundtracku, tak díky super hercům, kde se triumfující Emmě překvapivě vyrovnává neznámý Israel Broussard. Těch rozjívených 70-ti % mi je nakonec docela líto. Je totiž umění štvát diváka hloupostí hlavní party, naivitou jejich idolů nebo stupiditou rodinných "motivačních" proslovů a přitom působit takhle sympaticky. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Kdyby to nemělo titulek "Directed by Sofia Coppola", nikdo by po tomhle unylém doku-dramatu ani neštěknul. Nejbizarnějším aspektem "Bling Ringu" je jeho nerozhodnost a nekoncepčnost. Film očividně chce být velkou varující zprávou o pokřivených hodnotách mládeže, ale ve výsledku paradoxně dává terčům své kritiky přesně to, co by sami chtěli - co by si mohly zpovykaná děcka adorující celebrity přát víc, než biják, kde se ony celebrity opravdu objeví a kde je samotné navíc hraje Emma Watson? ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Když jsem si Googlem projížděla Los Angeles, čtvrť Beverly Hill a okolí, tak mi to až tak nereálné nepřipadalo. Pár nevycválaných a hlavně pubertálních mladých, kteří asi nevěděli, co roupama a s hormony, se vydá zkoušet pronikat do domů celebrit. Trochu se pobavit, vzít si sem tam nějaké hadříky, botky, hodinky a...a...a..a nějaké bezpečnostní zařízení nebo kamery je asi vůbec netankovalo. Ale mě jo, já jsem si celou dobu říkala, jak je to možný tak dlouho provozovat? Ta klapka nakonec spadla a kdo ví, kde je jim konec dnes. To by mě asi tak jediné zajímalo. Sofia je žena a tak věděla, co holky v tomhle věku dokáží, co je láká a s čím bojují, to se musí uznat. No jo no, zkrátka Hollywood. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Svět nafintěných celebrit, které se obklopují drahými zbytečnostmi, je mi naprosto lhostejný a patrně proto nebudu plakat kvůli tomu, když jim někdo ukradne nějakou tu kabelku, koks nebo čivavu. Zejména, když si hvězdy majetek nechrání vyšším plotem, alarmem, kamerovým systémem ani zámkem na dveřích. Na druhé straně však, bohužel, nejsou žádné Jánošice, které by bohatým braly a s chudými se alespoň rozdělily. Jsou to jen rozmazlené blbky, kterým dosud všechno prošlo. Takže, komu mám fandit, když ani jednu stranu nemám rád? Nezbývá mi, než se nezaujatě postavit na stranu zákona a čekat na zjištění, zda budou pouta na dívčích rukou dostatečně sexy. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Když se režisér(ka) věnuje dlouhodobě jednomu tématu, čekal bych, že se bude dostávat hlouběji, ne se víc a víc topit na povrchu. Bling Ring ale trpí generalizací a zploštěním na všech úrovních a těží jen z toho, že když se povrchnost zobrazuje skrze povrchnost, nelze to odsoudit. Nová Coppola tvoří nízkorozpočtovou paralelu k Luhrmannově Velkému Gatsbymu, jen je mnohem jednodušší na všech úrovních. ()

Traffic 

všechny recenze uživatele

Spolu se Spring Breakers a Pain & Gain tvoří Bling Ring letošní neoficiální trilogii o paradoxech a vyhrocených projevech amerického snu. Který film bude váš osobní favorit pak závisí i na tom, jestli máte blíž k halucinogenům a beach parties, steroidům a posilce nebo ke kokainu a celebrity culture. Kokain je vlastně ve všech třech filmech, ale vy víte, jak to myslím. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Sofia Coppola natočila řemeslně zdařilý snímek, který ovšem překvapí publikum svou nediváckostí. Hlavním důvodem je výrazná odcizenost, se kterou je podáván, a která je značně kontrastní k dění na plátně. Již od začátku je jasná bezvýchodnost situace, do které se postavy dostanou, a po celou dobu je značně dávkováno cosi, co by se mohlo nazvat ‚neuspokojení‘. Zatímco v příběhové rovině sledujeme partu mladistvých, kteří žijí – alespoň v dané momenty – své vysněné životy, rovina řemeslná nám podává neustále se opakující smyčku téhož děje v jiném balení a výrazně bezeemotizovanou podívanou, o které víme, že může skončit jen jediným způsobem. Problematickým však shledávám scénář, který se nesnaží proniknout do hloubky tématu a svým způsobem vlastně nenabízí vůbec nic navíc než novinový článek, ze kterého vychází. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

"Did you speak to any of the victims?" - "We have spoken to all of the victims." - "Really?... What did Lindsay say?" ()

somnar 

všechny recenze uživatele

V tom filmu jdou ti teenageři na tři roky sedět, protože vykradli domy Paris Hilton, Lindsay Lohan a Mirandy Kerr. Moc jim to ale navadí, protože jim to vyneslo 800 nových žádostí na Facebooku. Jo, je to trochu ze života. Ale fakt jen trochu, mnohem míň než třeba Spring Breakers. 60% ()

Botič 

všechny recenze uživatele

The Bling Ring je výborně oblečený film, který po sobě zanechá podobný dojem jako pouhé prolistování Vanity Fair. Ti, kdo mají rádi pěkné obrázky, budou však vrnět blahem. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Na Bling Ring jsem se těšila hodně dlouho a moje očekávání byla víceméně naplněna. Pokud se na začátku přenesete přes osmdesáti stránkový scénář plný "yo bitch" a "oh my gosh", plytké vyznění a duckfacy, pak bych řekla, že vám v dobrém zážitku nic nebrání, protože nic z toho rozhodně nebylo bezúčelné. Povrchnost mladých je tu opravdu vyhnána do extrému, což záměrně budí znechucení nad dnešní facebookovou generací. Nad zveřejnováním ukradených trofejí na facebooku a ledabylým chlubením se přátelům "No jo, byli jsme u Paris, it's chill" zůstává prostě rozum stát. Scény z Parisiina domu byly jednoduše nejlepší, ale možná je to jen můj dojem proto, že ji nemám ráda a taky jsem jí to tak trochu přála. :)) Emmu Watson začínám opravdu zbožnovat, navíc jí to s americkým akcentem a tmavými vlasy sluší. Kromě ní si pro sebe všechny scény ukradl Broussard, hodně zajímavý a neokoukaný talent. Coppole se zase jednou něco povedlo, obzvlášt vezmeme-li v potaz, co tím vším chtěla vlastně říct. P.S.: K českému názvu se radši více vyjadřovat nebudu, bez vulgarit by se to neobešlo. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Sofia Coppola si natočila svůj vlastní Klip. Ale zatímco srbská omladina řeší své hormony přesexualizovanou zábavou, srbským popem, Facebookem a nechází cestu k mezilidským vztahům pěkně naruby, tak americká mládež je "jen" pohlcena celebritami. Sice taky paří, sdílí fotky na Facebooku, ale lásky mají převážně platonické a vzrušení se obejde bez ponižování sebe sama a i ty drogy jsou tak nějak víc v pohodě. To, na čem jedou jako na tripu, jsou módní značky a vloupačky do domů celebtrit, které takových značek mají na rozdávání. Tak proč jim trochu neulechčit, že? Docela pěkně to celé mapuje převrácené hodnoty a ponížení hvězd na rebelizující celebtrity, které mladistvým vymývají mozky. A jako bonbonek je tu cameo Sofiiny múzy Kirsten Dunst. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuto v kině. V roce 2013 si odbyly svou kino premiéru dva filmy, které byly cílené na mladé publikum ("o mladých pro mladé"). Prvním z nich byl Spring Breakers, který se strašně snažil podat jakési svědectví o současné (facebookové) generaci. Bohužel k němu napsal scénář někdo, kdo tak nějak žije v jiné realitě a netrefil tak docela hřebíček na hlavičku. A pak je zde právě The Bling Ring. Dokážu si teď představit některé lidi, jak kroutí hlavami říkajíc: "Ale ty filmy jsou úplně o něčem jiném, to se nedá férově srovnat!" Nesouhlasím. Ano, odehrávají se jinde a témata jsou jiná, ale lidé za těmito filmy (Korine x Coppola) chtěli ukázat dnešní generaci jejich pohledem. A zatímco Korine na to šel, podle mého, líbivější cestou pařeb, koz a dubstepu, Sofia natočila další film, kdy cítíte tu prázdnotu, která (bohužel) vystihuje dnešní zmatenou generaci. Média, celebrity, Twitter, Facebook, neskutečná kvanta (mnohdy zbytečných) informací na ně (nás) útočí každým dnem a my jsme zmateni. Byť máme prakticky všechny znalosti, co bychom mohli potřebovat, neznáme sami sebe a tak se snažíme všemožně zapadnout. Snažíme se dělat, co je populární a správné(?) doufajíc, že se přitom najdeme. A objevujeme svět, který, speciálně v dnešní době, nemá pro mladé žádné limity či omezení a vše je… dovoleno? Takhle bych tady mohl pokračovat ještě dlouho, takže to zkusím zkrátit - Korine se mi snažil ukázat něco, co bych měl poznat, tak mi představil svůj malý svět. A ten svět měl jedinou chybu - v tomhle já nežiju a nevím o tom, že by tohle byl můj svět. Ale po skončení tohoto filmu jsem cítil, jako by Sofia natočila film o reálném světě, ve kterém opravdu žiju o lidech, které tak nějak poznávám (a teď nemyslím tu část, že se vloupávají do domů :-)). Má Sofia mi rozumí, abych parafrázoval Mozarta. 100 %. ()

Související novinky

Po Elvisovi se filmu dočká i jeho žena

Po Elvisovi se filmu dočká i jeho žena

14.09.2022

Letos jsme se dočkali nového biografického snímku Elvis od režiséra Baze Luhrmanna (Moulin Rouge!, Velký Gatsby), u něhož je dost možné, že za pár měsíců pobere i nějaké Oscary. Rodinu legendárního… (více)

Emma „Hermiona“ Watson hrdinkou další fantasy?

Emma „Hermiona“ Watson hrdinkou další fantasy?

16.06.2013

Hlavní roli v nové disneyovské Popelce Kennetha Branagha odmítla. Proč? Zjevně chystá něco většího. Z dívenky s kouzelnou hůlkou nám mezitím vyrostla femme fatale, jejíž svůdnost třeba Sofia Coppola… (více)

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Reklama

Reklama