Reklama

Reklama

The Carrie Diaries

(seriál)
Trailer 1
USA, (2013–2014), 18 h (Minutáž: 41–42 min)

Tvůrci:

Amy Harris

Předloha:

Candace Bushnell (kniha)

Hrají:

AnnaSophia Robb, Austin Butler, Ellen Wong, Katie Findlay, Stefania LaVie Owen, Brendan Dooling, Chloe Bridges, Freema Agyeman, Matt Letscher, Lindsey Gort (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Komediálny seriál o mladosti Carrie Bradshawovej (AnnaSophia Robb).  Píše sa rok 1984 a život 16-ročnej Carrie Bradshawovej nie je práve jednoduchý. Po smrti ich matky je Carriena mladšia sestra Dorritt (Stefania Owen) čoraz neovládateľnejšia a ich otec Tom (Matt Letscher) ledva zvláda bremeno zodpovednosti, ktorým je povinnosť vychovávať bez akejkoľvek pomoci dve tínedžerky.
Náročné chvíle Carrie uľahčujú jej priatelia: sladká a usilovná Mouse (Ellen Wong), sarkastická a sebaistá Maggie (Katie Findlay) a citlivý Walt (Brendan Dooling). Život na predmestí v Connecticute je však príliš jednotvárny nato, aby Carrie odpútal od jej každodenných starostí. Carrieiným jediným snom je dostať sa z mesta preč, a to aj vtedy, keď do školy príde nový výmenný študent Sebastian (Austin Butler), ktorý svojím vzhľadom aj správaním rýchlo upúta jej pozornosť a prinesie trochu života do ospalého mesta. Keď Tom ponúkne Carrie miesto stážistky v právnickej firme na Manhattane, dievča neváha a súhlasí. Svetlá a pozlátka New Yorku Carrie otvoria oči a zmenia jej pohľad na svet. Zdrojom jej inšpirácie sa stane Larissa (Freema Agyeman), štýlová editorka magazínu Interview, ktorá stojí v centre jedinečnej kultúry a stretáva sa s pozoruhodnými osobnosťami. Hoci majú priatelia a rodina v Carrieinom srdci pevné miesto, s Manhattanom, najdôležitejším "mužom" v jej živote, na ňu čaká láska na prvý pohľad. (Incantator)

(více)

Videa (29)

Trailer 1

Recenze (68)

Patw 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení! Jako velký milovník a zastánce Sexu Ve Městě se Sarah J. Parker, Cynthiou Nixon, Kim Cattrall a Christen Davis, jsem The Carrie Diaries zkusil ve své knižní předloze. Seriál jako takoví jsem pohřbil už v době, kdy se začal natáče. Avšak zvědavost tomu nedala a na první díly jsem se podíval, a jsem velmi mile překvapen! Druhá série se také povedla a mladá Samantha je skvělé překvapení. 4/5 ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Fakt nejsem příznivec Sexu ve městě, ale protože jsem četla knížky, podle kterých je tenhle seriál napsaný, tak jsem se rozhodla tomu dát šanci a světe div se, ono se to dalo. Není to sice žádná bomba, prostě takový normální oddychový seriál pro teenagery, což mě ale rozhodně neodradí. Líbí se mi na tom hlavně móda, písničky a 80. léta. Nikde to zatím nebylo oficiálně potvrzené, ale asi můžu s jistotou říct, že tenhle seriál další sérii nedostane, no škoda, klidně bych se na dalších třináct dílů podívala. 4* ()

Reklama

McClane 

všechny recenze uživatele

Hodnocení pilotu: Od první minuty mi bylo zle, kolem desátý minuty to bylo nesnesitelný a pak jsem přestal vnímat. Mám velmi rád původní seriál Sex ve městě, ale tohle je prostě nudnej a nezáživnej odvar, zapříčiněnej hlavně tím, že to neběží na kabelovce, a tudíž se musí držet velmi při zemi a protože cílí na úplně jinou skupinu. Největší fail letošní sezóny. 10%. ()

spageta 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že je trochu neštěstí spojovat tento seriál se Sexem ve městě. Carrie Diaries jsou totiž podle mě pro jinou skupinu lidí. V dřívějším věku by se mi tenhle seriál určitě líbil víc, ale v té době bych zase neholdovala Sexu ve městě. A naopak. Ale jinak je to oddychové a děj docela pěkně plyne. A dalším plusem jsou úžasné a pozitivní barvy (oblečení, líčení, prostředí...)! ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Obávám se, že tento seriál se odsoudil k brzkému zániku sám od sebe, nechápu totiž, na koho že by to měl vlastně cílit. Dnešní puberťačky (ano, Deníky jsou opravdu vyloženě holčičí seriál) asi moc nezajímá móda let osmdesátých, včetně hudby apod., takže tady Carrie a spol. prohrává na body s typově podobnou Super drbnou. A fanynky původního Sexu ve městě asi dají přednost svým už zkušenějším "kamarádkám" okolo Sarah Jessica Parkerové. Takže zůstává jediná cílovka- fanynky (a tady i fanoušci, tedy já :-)) krásné a talentované AnnaSophia Robbové. Ale ani ta, i když se opravdu snaží (včetně gest a mimiky okoukaných od své starší předlohy Parkerové), nemá sílu tento mrtě neoriginální seriál utáhnout. Jediné klady tak vidím pouze v ní a právě v dobové formě (která bohužel není kdovíjak podařená, to Machři a šprti si s tím poradili o mnoho lépe). Hodnocení po prvním dílu je tak 2,5*, obávám se však, že po dalších dílech (ano, zkusím dojet celou první řadu- bohužel(?) mám tušení, že první série bude i sérií poslední) to půjde směr dolů. Přesto přezevšechno mě na The Carrie Diaries něco bavilo, zatím ale nevím, co to bylo :-) ()

Galerie (140)

Zajímavosti (8)

  • Seriál je vytvořen podle knižních předloh "Deníky Carrie B." a "Deníky Carrie B. - Léto ve Městě". I přesto se ale seriál knižní předlohy drží minimálně. Autorkou knih je stejná spisovatelka Candace Bushnell, která napsala knižní předlohu k seriálu Sex Ve Městě (od r. 1998). (Patw)
  • Představitelka Carrie Bradshaw AnnaSophia Robb nosila při natáčení paruku, protože natáčení vlasů zabíralo moc času. (Weasley)
  • Ústředním tématem pro časopis Interview bylo ve své době, kdy pro něj v seriálu pracovala Carrie jako stážistka, The Virgin Tour (1985). Časopis sledoval Madonnu také během jejího vztahu se Seanem Pennem. Nejslavnější fotografie z této doby pocházejí od Herba Rittse. (NinadeL)

Reklama

Reklama