Reklama

Reklama

Vtip za stovku!

(pořad)
Komedie / Soutěžní
Česko, 2012, 50 min

Režie:

Peter Núñez

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Michal Novotný, Michal Kavalčík, Martin Zounar, Jitka Asterová, Václav Kopta, Petr Jablonský, Mojmír Maděrič, Aleš Háma (více)

Václav Vydra a Michal Novotný uvádějí novou soutěž o sto tisíc korun, ve které můžete vyhrát i vy! (oficiální text distributora)

Recenze (189)

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Odpady si opečovávám a šetřim. Ale jinak je to takový pěkný dno s tím hahakokotem Rudou. Vypadá to, že těma zmalovanejma pytlema pod očima ve skutečnosti maskuje monokly, který pravidelně schytává na cestě z práce. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Víš, proč smrdí nohy? ... Protože lezou z prdele." Mám rád humor inteligentní, lidový i dementní, ale musí mne rozesmát. To se v tomto případě nezdařilo. Aktualizace starých dobrých vtipů totiž zlehka ztratily kouzlo, nové vtipy vesměs nebyly vtipné, kecání bylo zbytečně zdlouhavé a debilní Ruda by mne nepobavil, ani kdyby si v přímém přenosu uřezal motorovou pilou hlavu. Přesto to může zkusit. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Vtip za stovku a škoda za patnáct tisíc. To když jsem zhnusením nad tímto pořadem mrsknul pamětní sáček s babiččinými žlučníkovými kameny proti mé LCD televizi, která hned sletěla z úchytky na zdi a vzala to buzarem o tu křišťálovou vázu od tchýně. Pocity jsou smíšené, ale pocit až extatické radosti, že už nikdy neuvidím Zrudu z Ostravy převládá. Budu koukat z okna, to je taky dobrej (v)tip. Hrozí ale, že i tam lze objevit podobné exoty jako právě v pořadu Vtip za stovku. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Pořad by to byl snad dobrý kdyby ....... kdyby tam Ruda nebyl .... nebo byl, ale nechoval se jako koko.... Nelíbí se mi jeho řvaní, o kterém si patrně myslí jak není zábavné ... no není Rudo! Dvě hvězdičky dávám za některé opravdu vtipné kousky a taky z úcty k hercům, které mám ráda jako je třeba Vašek Vydrů. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Václav Vydra najmladší a nemožný Michal Novotný tu hovoria jeden frk za druhým a očakávajú nespútané salvy smiechu. Avšak je to bieda. Vtipov plno, no srandy žiadnej. Totálna chujovina. Toto ako tak fungovalo pred osemdesiatýmdeviatým v relácii „Vtipnejší vyhráva“, ale silne pochybujem, že si v dnešnej dobe nájde takýto program svojich pravidelných divákov. Korunu trapnosti tomu dáva ten ufúľaný, vlasatý synek z Ostravy. To je desný úbožiak. Celé je to odpad! ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Kurva fix, co to má zase bejt? Pošleme do ulic moderátora, který se musí čtyřikrát nadechnout, než dokáže vyslovit nějaké komplikovanější slovo, aby odchytil co nejodpornější exempláře lidského rodu? Aby nám pak nějaká postmenopauzní sekernice v tričku ,,stop základnám" vykoktala fórek bez pointy? A ještě natáhli do vysílání nezničitelnou žoužel, personifikovaný toaletní puch a mistra trapnosti, Zounara. Toho až odvrhnou všechny zbylé televize, tak bude klidně i na Noe světit kudlanky. Jsem nepokrytě hrdý, že mé hodnocení poslalo tuhle zrůdnost z modrých do černých. Jestli mi to někdo posere, pošlu mu do pošty použité trencle Haliny Pawlovské! ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Hovno za stovku! Má tento těžce zkoušený národ zapotřebí poslouchat, jak banda rádoby populárních vošoustů bezkrevně předčítá vousaté vtipy? Jeden z deseti vás možná i přinutí k úsměvu... Skutečná tortura nastává v okamžiku, kdy si kamera a neuvěřitelně trapný moderátor vynutí vtip někde v terénu na zoufale nepřipravených jedincích - to potom divák neví, jestli má dotyčné kvůli jejich koktavému sebeztrapňování litovat, nebo je proklít, že neměli dost soudnosti poslat celou natáčecí skvadru do prdele. Jeden solidní vtip za celý pořad, jedna necelá hvězdička, 10%. ()

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Je mi líto i těch nejtrapnějších fórů, že se dostali do tak hloupého pořadu. Nic není křečovitější, než snaha o tlačený humor. Leda tak snaha o tlačené hovno, ale to se vlastně pořád bavíme o tomtéž... ()

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím si, že každý, kdo udělil této tristní zhůvěřilosti více než kýbl sraček, si zaslouží popravit s celou rodinou až do pátého kolene a šesté holeně, je to dostatečně ftipné, ano? Hovno, holý fakt, pokud se chcete hádat, pak pošlete kilo, které ihned věnuji na konto "kdo chce zabít Rudu z Otravy" a zbytek padne na elektrický ohradník pro vydry a jinou havěť. Hnus, trapnost, nechuť se k tomu dál zvracet a vyjadřovat. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Mně to přijde uhozené. Vydra s Novotným se snaží, ale ne každý má tu schopnost dobře podat vtip, ale tihle dva mně nevadili. Většina vtipů je poměrně známá a efekt legračního vyznění se nedostaví. Pak jsou zde pasáže, kdy se vyjde s mikrofonem do ulic a zastavují se náhodní kolemjdoucí a jsou lákáni na stovku, za kterou ovšem musí říct dobrý vtip. Jaký mají projev při výkladu takového vtipu, netřeba komentovat, ale ani moderátor není žádná výhra. Taky co čekat od DJ. No uhozené je to náramně a nedaří se ve studiu vyvolat takovou tu správnou náladu. Ruda z Ostravy je rád za každou prezentaci své žumpácky trapné a obehrané postavy bodreho ostravaka. Kdo má rád vtipy kvalitně podané, spokojen být nemůže. 40% ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jeden díl. S kvalitou výběru vtipů si evidentně nikdo nedal práci třídit a úroveň je zoufalá. Ale nad dvěma jsem se ze srdce zasmál. Hosté až na výkyvy měli typ inteligentního humoru, takže za mě 50 procent. Koukám na to nízké hodnocení ostatních uživatelů a říkám si, jestli tento vánoční díl , který jsem viděl nebyl nějaký mimořádný. ()

Dr.film 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nepochopil, jakým směrem přesně humor Michala Kavalčíka alias Rudy z Ostravy míří. Zde má Ruda na starost pouze hudební vložky mezi břeskným vyprávěním vtipů z úst Vydry a Novotného. Jako tečku na závěr posléze Ruda složí text písně z předem vybraných slov a zazpívá jí svou Ostravštinou! Něco podobně stupidního abyste v osm večer na televizní obrazovce pohledali. ()

poz3n odpad!

všechny recenze uživatele

A stále a stále si naše televize myslí, že nám budou srát v prime time-u na hlavu, a že si to v pohodlí gauče necháme líbit. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Je pravdou, že tento rádoby zábavný pořad moc valnou kvalitu nemá, ale hodnotit jej odpadem nebudu. Přece jenom se tu a tam vynoří nějaký vtip, který není už x let starý a který ještě neznám. Rudu jsem měl rád hlavně v jeho začátcích, kdy ještě nebyl tak ohraný. Takže mi zůstává jen Vašík Vydrů, kvůli kterému tu NULU prostě nedám. ()

Reklama

Reklama