Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu Snadný prachy 2 je, podobně jako v prvním díle, hlavní postavou JW, chudý mladý student, který se ocitá uprostřed stockholmské smetánky a organizovaného zločinu. Právě v době, kdy chce JW skoncovat s nelegálním businessem, objeví se muž z minulosti, který výrazně zkomplikuje jeho situaci. Je nevyhnutelné odejít ze země, protože ho hledá policie i srbská mafie. (Film Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Příběh který by se měl promítat před spaním adolescentům místo Včelky Máji nebo Krtečka !!! Nikomu nedojde co si v životě posrali když to někde na mejdanech cpali do rypáků.A jak snadnou kořistí se stanou ti,co si nechají nakukat ty snadný prachyFilm je natočen hodně reálně proto neohromuje střílečkama lítajícíma autama.ale ukazuje drsnou skutečnost. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

JW vylezl z kriminálu s přesvědčením, že teď už ho čekají jen samá pozitiva, které nebude nijak narušovat nelegální obchod. Ale hned po propuštění s ním vyjebe jeho zdánlivý společník a JW je tam, kde byl. Jorge se prozměnu pokouší obrat srbské mafiány a poskok Mahmoud po zbabraném obchodu dluží těm samým mafiánům spoustu peněz. A všechny tři svede osud různými způsoby dohromady. Na jedničku to sice nemá, protože ta se věnuje cestě, kterou si JW musí projít, aby mohl žít na vysoké noze a vyrovnta se tak zlaté mládeži, což je rozhodně téma poutavější, než když se gangsteři snaží obrat jeden druhého, ale na druhou stranu dvojka má díky kratší stopáži větší tempo a je přímočařejší, což jsem při tomhle zpracování uvítal. Důstojné pokračování. 85% ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Od minule nám všichni ti švédští... vlastně nešvédští gangsteři nějak zdrsněli. Zdrsněl srábek Jorge, který byl minule jen za fackovacího panáka, zdrsněl arabáčský přizdisráč Mahmúd, který dokonce nemuslimsky zfackoval vlastního fotra, zdrsněl norský studentík, který v lapáku dostal školu od drsného Srba Mrada a zdrsněli i všichni ostatní Srbové, beztak už dost drsní. A zdrsněla dokonce i hudba. Takže se mi to líbilo víc než posledně. Scénář je samozřejmě opět hodně vyumělkovaný, ale (SPOILER) největší průser, který hrozí celý film znehodnotit (jedna přitroublá lovestory jednoho vylízaného gangstera a jedné vylízané šlapky), naštěstí Mahmúd včas zažehná brokárnou. Ale jelikož byl nedůsledný, jen se modlím, aby tenhle románek nepokračoval v trojce... ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Druhá část severské vyprávěnky o studentíkovi JW, který tak touží se dostat mezi bohatou elitu, ale stále se mu nedaří. Hlavního hrdinu zastihujeme na začátku filmu ve vězení, kde si odpykává trest za svoje činy, kterých se dopustil v předešlé části. Po propuštění zjišťuje, že projekt na kterém ve vězení pracoval jeho společník náležitě zpeněžil ovšem náš hrdina z úspěšného obchodu nemá ani halíř. Následuje cesta odkud už nebude návratu..."Snabba cash II" je mozaikovitě propojená osudy jednotlivých postav jejichž činy se ke konci propojí. Náležitě zamotané, ale jak to tak v pokračováních bývá, nemá to ten šmrnc prvně viděného. Pořád ale velice slušná kriminálka, která by i obstála jako samostatný film. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,PAMATUJEŠ SI, KDYŽ JSI MI ŘÍKAL, ŽE V TOMHLE SVĚTĚ KAŽDEJ MYSLÍ JEN NA SEBE A NA PENÍZE? MĚL JSI PRAVDU.“...... /// Tak nám chlapci pokračujou v těch svejch rozjebanejch životech (prostě nejsou zrovna za vodou a ve vatě…). Dlouho je to slabý bahno. ¾ hodiny – tyhle nezáživný obrázky můžou odradit. Pak KONEČNĚ Jorge přichází provýst svůj ,,ojeb“. Mahmoud zdá se mít taky po starostech. A co J.W? Iñárritovsky (na Švédskej způsob) se nám to tady začne proplejtat a je z toho taková povedená … kurva nevím – kovbojka? Na nějakej přesah, jako že prachy ti stejně štěstí nepřinesou bych se vysral. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Knihy ,,Snabba Cash“ (2006) a ,,Aldrig Fucka Upp“ (2008), který napsal Jens Lapidus číst nebudu. 2.) Jsem na kryplkáře a nevím, jak zdrhnout z kriminálu. 3.) Thx za titule ,,PJ Ladd“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama