Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu Snadný prachy 2 je, podobně jako v prvním díle, hlavní postavou JW, chudý mladý student, který se ocitá uprostřed stockholmské smetánky a organizovaného zločinu. Právě v době, kdy chce JW skoncovat s nelegálním businessem, objeví se muž z minulosti, který výrazně zkomplikuje jeho situaci. Je nevyhnutelné odejít ze země, protože ho hledá policie i srbská mafie. (Film Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Už trochu zbytečný pokračování. Je to drsnější je to akčnější. Nejde o to, že bych se nudil, ale spíš o to, že to na mě působí jako totální slátanina z otravnýma postavama. A ten zoufalec Kinnaman ať už se jde zahrabat. Co tahle nesympatická držka ještě pohledává ve filmovém průmyslu fakt nechápu...35% ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Příběh který by se měl promítat před spaním adolescentům místo Včelky Máji nebo Krtečka !!! Nikomu nedojde co si v životě posrali když to někde na mejdanech cpali do rypáků.A jak snadnou kořistí se stanou ti,co si nechají nakukat ty snadný prachyFilm je natočen hodně reálně proto neohromuje střílečkama lítajícíma autama.ale ukazuje drsnou skutečnost. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

JW vylezl z kriminálu s přesvědčením, že teď už ho čekají jen samá pozitiva, které nebude nijak narušovat nelegální obchod. Ale hned po propuštění s ním vyjebe jeho zdánlivý společník a JW je tam, kde byl. Jorge se prozměnu pokouší obrat srbské mafiány a poskok Mahmoud po zbabraném obchodu dluží těm samým mafiánům spoustu peněz. A všechny tři svede osud různými způsoby dohromady. Na jedničku to sice nemá, protože ta se věnuje cestě, kterou si JW musí projít, aby mohl žít na vysoké noze a vyrovnta se tak zlaté mládeži, což je rozhodně téma poutavější, než když se gangsteři snaží obrat jeden druhého, ale na druhou stranu dvojka má díky kratší stopáži větší tempo a je přímočařejší, což jsem při tomhle zpracování uvítal. Důstojné pokračování. 85% ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Pokračování snadných prachů již není z daleka tím, čím byl první díl. Zvratů se moc nedočkáme a místo hlavního hrdiny JW se více tvůrci zaměřili na další postavy. JW je sice hlavní postavou, ale již je poněkud v pozadí, což je škoda. Příběh samotný je pak o mnoho slabší, ale i tak se jedná o slušný thriller. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Společenské minoritní skupiny přistěhovalců ze zemí nikoho, kterým nevoní poctivá práce nebo vůbec způsob života postavený na pevných etických zásadách, se konečně dočkaly. Natočili o nich film. A rovnou celou volně provázanou trilogii. Podsvětí současné švédské metropole je zde vykresleno v konturách lapkovství jako ze středověku, akorát s tím rozdílem, že kočovné kmeny se zde ohánějí nabitýma kvérama. Jinak se nic moc nezměnilo. Krade se vše, co není pod zámkem a pokud to pod zámkem je, je to jen kosmetická překážka. Koks, kurvy, rychlá auta a společenský status zvířete, všechno chceme a chceme to hned. Trpělivost je nám cizí. Snadný prachy jsou něco mezi akční gangsterkou a sociálním dramatem s občasným moralizačním šťouchancem do slabin. Pestrá mozaika lidských osudů z opačného spektra společnosti, zábavná, napínavá a ošklivá. Refnova spanilá jízda napříč severským kanálem plným smrdutého marastu je ale přeci jen o nějaký ten stupínek výše (okoštujte: Pusher / Pusher II / Pusher III). ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama