Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Posledních 12 měsíců jsou agent Národního úřadu pro kontrolu obchodu s drogami Bobby Trench (Washington) a důstojník Americké námořní rozvědky Marcus Stigman (Wahlberg) i přes vzájemné antipatie odsouzeni nehnout se od sebe téměř na krok. Pracují v utajení jako členové drogového syndikátu a každý z nich svému partnerovi věří zhruba tolik jako zločincům, jejichž zadržením byli oba pověřeni. Když jejich pokus o proniknutí do mexického drogového kartelu a zabavení milionů dolarů selže, jsou Trench a Stigman svými nadřízenými ponecháni napospas osudu. Teď, když se je všichni snaží dostat za mříže nebo pohřbít, se mohou spoléhat pouze jeden na druhého. Jejich pronásledovatelé to ale nebudou mít jednoduché, protože když celé roky předstíráte, že patříte mezi padouchy, nemůžete se ubránit tomu, abyste se od nich něčemu nepřiučili. (HBO GO)

(více)

Videa (44)

Trailer 1

Recenze (618)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Skvělá osmdesátková nahláškovaná záležitost. Wahlberg je pro mě akčním borcem roku. Po Pain and Gain další skvělý zásek a putuje do mé desítky oblíbených herců, odkud vyhazuje Willise. Paula Patton je dost možná nejkrásnější ženskou v současném Hollywoodu a Denzel opět výborný. Nemám k filmu jediné výhrady a Baltasar jen potvrdil že mě zcela vyhovuje. 2 Guns zkrátka a dobře baví. Tečka. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Tak takhle si představuji akčňák. Všeho akorát, žádná pompéznost, ale čistokrevná akce a ještě k tomu super akce, skvělá dvojka, no nemějte je rádi, když se třeba muchlujou v písku. Sice neradi, každý hrál za jinou ligu, ale co, nakonec to dali dohromady a zachránili celý svět. Přežili všechny přestřelky, to se hned tak nevidí, jen sem tam nějaké škrábnutí, až jsem přemýšlela o zařazení do sci fi žánru. Za mě je to pravé ořechové. Bobby a Marcus byli prostě prima kluci a to si zaslouží vyšší ohodnocení. Jen škoda těch autíček, ale ta jízda stála za to. ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Grangsterka, ve které je až příliš moc zvratů. Občas je to zmatené a postavy se chovají nelogicky. Prostě to moc nefunguje a až na pár scén je to nuda. Závěr je ve stylu Pan a paní Smithovi. Prostě je to celé trochu divné a nereálné... Ale Mark Wahlberg se tu předvedl líp než v Pot a krev. Jeho parťák Denzel Washington taky není špatný. "Vykrademe banku naproti koblihárně. " :D ()

castor 

všechny recenze uživatele

Slušně odpracované, ale na vyšší level to nemělo. Stejně jako loňský kriminální výlet Islanďana Baltasara Kormákura Kontraband. Akční komedie 2 zbraně ho zase trochu představila širšímu publiku, ale díru do hlavy mu neudělala. Jeho hrdinové se představují jako ti pánové z ostřílených buddy movies, jakými byly Smrtonosné zbraně nebo nedostižný Poslední skaut. Drsňáci, hláškaři. Tvůrci dobře znají pravidla žánru, nenabídli málo, ale taky se úplně nepředřeli a opora v kvalitnějším scénáři prostě chybí. Jednoduchý motiv je přetavený do zbytečně spletitého vyprávění. Ústřední dvojice Wahlberg-Washington zkrátka tuhle jednohubku táhne i ve slabších chvílích. Vadilo mi hlavně střídání nálad/atmosféry. Před detektivem Joem Hallenbeckem před lety také stálo několik zásadních rozhodnutí, našel si čas na infantilní chování, trefné sarkastické hlášky i na pořádnou řežbu. A fungovalo to královsky. Tady mi zbyl solidní vizuál, několik lehce zapomenutelných komických situací, dva sympaťáci v čele a krásná Paula Patton v jejich blízkosti. Není to málo, ale ani moc!! ()

nunka 

všechny recenze uživatele

V ramci akcneho zanru skor priemerna zalezitost nabita exploziami, strielackami a nahanackami. Dialogy a slovne prestrelky svizne a vtipne, miestami nuda a bez ziadnej stavy. Hlavna dvojka celkom fungujuca, s patricnou chemiou. V celkovom dojme tento film funguje ako uvolnena akcna jednorazovka, na ktoru si uz po dvoch tyzdnoch ani nespomeniem. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (17)

  • Při automobilové honičce jsou v jednotlivých scénách vidět různě poškozená světla. (Pyron)
  • Scéna Deb, v ktorej je bez trička, bola nápadom jej hereckej predstaviteľky Pauly Patton. (Astonko)

Související novinky

Zemřel herec Fred Ward

Zemřel herec Fred Ward

13.05.2022

Dnešní květnový pátek třináctého bohužel přináší jednu smutnou zprávu pro svět filmu, ve věku devětasedmdesáti let totiž odešel americký herec Fred Ward, známý z filmů jako Chvění, Sedm neohrožených… (více)

Epický Warcraft našel své hrdiny

Epický Warcraft našel své hrdiny

06.12.2013

Chvíli se uvažovalo o Colinu Farrellovi (dokonce se vyjádřil, že četl scénář a moc se mu líbil), ale nakonec bude hlavní hvězdou podle všeho Ben Foster. Jeden z nejlepších a zároveň nejméně… (více)

Bruce definitivně po záruce?

Bruce definitivně po záruce?

17.05.2013

Ale kdepak. I když už se frekvencí výskytu ve filmech různých kvalit snaží dohnat Nicolase Cage, daří se mu nesrovnatelně lépe. Jeho poslední tři filmy (Looper, dvojka G.I. Joe a pátá Past) byly… (více)

Denzel opět akční, Equalizer našel režiséra

Denzel opět akční, Equalizer našel režiséra

22.02.2013

V Letu nám připomněl, že suverénně zvládá i ty nejnáročnější herecké polohy a zaslouženě získal nominaci na Oscara. Teď se ale vrátí k tomu, co mu jde v posledních letech nejlépe – drsné akci. Na… (více)

Reklama

Reklama