Reklama

Reklama

Recenze (8)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Přesně na pomezí dvou a tří hvězd s občasnými náběhy na čtyři a propady k jedné... Mám z toho filmu velmi smíšené pocity. Na jednu stranu bohužel nemůžu říct, že by byl Cell Count vyloženě povedený, na druhou stranu je velmi zajímavým způsobem divný (například ta "slintající hlava" na plakátě, to je fakt dobrej nápad) a vzbuzuje naděje ohledně režisérovy budoucnosti. Svým tématem (lékařské experimenty, nemoc, cosi uvnitř lidského těla, proměny lidského těla) se to opravdu dost podobá ranému Davidu Cronenbergovi (jak jsem si přečetl v několika zahraničních recenzích), byť ten je přecejen jiná liga. Todd Freeman má každopádně zajímavě nakročeno a Cell Count je v mezích malých nízkorozpočtových indie hororů povšimnutíhodný kousek. Kdyby závěrečných patnáct minut nevyznělo úplně do ztracena, přiklonil bych se určitě k vyššímu hodnocení (3*), takhle jsem na vážkách. ()

LIVINGDEAD

všechny recenze uživatele

Russell souhlasí, aby jeho težce nemocné ženě aplikovali experimentální způsob léčení. Žena s dalšími šesti pacienty je zavřena v klinice. Všem je podáván lék, který má děsivé účinky. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Takže opäť tu máme skupinku ľudí, ktorá je zatvorená v nejakom sanatóriu a podrobuje sa lekárskym experimentom, a opäť z toho vznikajú obľúbené dve otázky: "Čo to s nami ten doktorko vyvádza?" a "Ako sa odtiaľto do prdele dostať?" Nič nové pod slnkom, kým sa začnú odkrývať karty, treba prečkať nudnejšiu prvú polovicu filmu, potom to už celkom šľapalo. Nie je to nijako extra dobré, ale aspoň celkom zaujímavé, občas prekvapila nejaká krvavá WTF scénka, takže aj to sa cení. ()

George Stobbart odpad!

všechny recenze uživatele

Objektívne to síce na odpad nie je; pokiaľ ste ochotní pozerať neskutočne rozvláčnu, ťažkopádnu a sterilnú nemocničnú thrillerovku, natočenú s otravnými, apatickými nehercami, ktorí sa pohybujú v dvoch miestnostiach. Zo 3 krát sa objaví zaujímavejší body-horror moment, ktorý diváka trochu preberie a poteší, ale ináč som sa na to takmer nevládal pozerať a mal som 99 chutí to vypnúť, alebo sa aspoň preklikať ďalej. Neurobil som tak; moja chyba. Podobne ladené "Bloodwork" či "Insanitarium", ktoré sa ani nepotrebovali tváriť tak strašne vážne, boli neporovnateľne lepšie. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Horor „Cell Count“ je celkově takový nevyrovnaný. V jednu chvíli se budete držet, abyste film neposunuli o nějakou tu minutu dopředu, ve chvíli druhé vás dokáže upoutat tím, co se najednou stane. A tím, jak je to provedeno. Film si celkem snadno najde odpůrce, ale určitě se najdou i tací, kteří v něm uvidí potenciál, který Todd E. Freeman ani ve své další tvorbě zatím nedokázal naplnit. ()

Reklama

Reklama