Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Král je zabit mysteriózní příšerou a trůnu se chopí jeho žena, královna. Snaží se zbavit své nevlastní dcery Sněhurky, ta ale uteče do blízkých lesů a hodlá se bránit. (oficiální text distributora)

Recenze (24)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tak od studia Asylum člověk většinou nic bombastického nečeká a ví, že to možná bude odpad. Přesto zvědavost občas zvítězí. Nebudu se rozepisovat o mizerných tricích a ultralevné výpravě. Zmíním jen královnu: proboha, to už horší držku na skladě neměli? Královna zkrátka byla KRÁSNÁ. Jen Sněhurka byla o trochu krásnější (tady se s ní ovšem taky moc nevytáhli). A co mě hodně zklamalo, že princ Sněhurku nepolíbil! Vymění jí prsten a olízne ruku! Ovšem jednu hvězdičku si rozhodně zaslouží pohádkové panorama zámku a les s mlhou, kterou se prodírají sluneční paprsky. ()

Wewik 

všechny recenze uživatele

Tento film by měl být spíše označen jako amatérský - amatérská kamera, herci amatéři, amatérský střih, amatérské animace (na úrovni animací z 90tých let!) ženský co vypadaj jako chlapi, sněhurka s beďárama, mno prostě zprzněná verze sněhurky! Děti z prvního stupně základní školy by to na školní besídce zahráli lépe! ()

Reklama

Sirenie odpad!

všechny recenze uživatele

Sněhurka, co se dá na téhle pohádce zkazit? Je to prostě klasika. Ale to, co se podařilo v tomto filmu, sem ještě nezažila. Blondýnu Sněhurku bych možná ještě překousla, ale jak se do toho začali plantat elfové, draci a všechno ostatní, byla to katastrofa. A když nakonec ji přece jen královna chce zabít, tak Sněhurka skončí u elfů, ne u trpaslíků. A poslední bitva? To byl opravdu zážitek. Vyzbrojili se luky, které zřejmě dělaly děti; šípy, které byly prostě seříznuté větve; a dokonce jsem tam viděla i něco, co vypadalo jako nafukovací sekera. A když po finální bitvě, do které šlo 10 elfů proti tak 10 000 lidí a vyhráli elfové, když Sněhurka zabila královnu a na zem dopadla její zkamenělá hlava, odrovnalo mě to, ale ne v tom dobrém smyslu. No a pak elfové přivedli jejího milého ze záhrobí a všichni žili šťastně až na věky. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Nádherná příroda anglického venkova a pohledný princ. Ovšem ani jedno z tohoto nemohlo zachránit takový "pohádkový" paskvil ještě s takhle nadneseným a URÁŽLIVÝM názvem Grimm´s Snow White. Hlavně, že s Grimmy to nemá absolutně nic společného, jelikož právě oni by takovou s*ačku nenapsali a todle že byla jako Sněhurka?Leda tak ve snu, jelikož právě Sněhurka nebyla blondýna ani trochu. Jenže tahle chyba byla asi ta jedna z nejmenších uvedu za příklad třeba elfy co tam jako dělali? Proč měla služebná elfka na hlavě novodobý účes? Proč měli u elfů doma aroma svíčky ve skle, které tehdy ani omylem nevyráběli a stejně tak jsem si kladla za otázku proč tam visela korálková ozdoba,která také nemohla tehdy vůbec být? Nebo jsem nechápala proč tam byli ti dinosauři ten jeden velkej měl vypadat jako drak asi ale vypadal jako přerostlý ještěr a ti dino-psi byli naprosto děsní! Jelikož těmito zbytečnými grafickými hrůzami zbytečně vyplácali rozpočet tak jim nezbylo na kostýmy např. Sněhurka střídala dvoje šaty a mezi záběry se stihla v bezvědomí i převléct, královna střídala troje šaty a jedno sexy prádýlko a princ na sobě měl celý film jen jeden kostým a ještě v polovině filmu černé linky. Asi si z Grimmů chtěli udělat p**el, protože jestli tohle někdo myslel vážně tak musel být asi vyšinutý. ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Studio Asylum a další mockbuster bez bázně a hany se vším všudy, co takový snímek má mít, tentokrát na základě velkorozpočtového snímku ´Sněhurka a lovec´. Jako omšelá televizní zábava vcelku dobrý, ale jinak bída z nouzí v rámci všeho možného i nemožného. Tradičně zkratkovitý scénář plný nelogičností vývoje děje, nízkorozpočtová výprava či CGI efekty jak z nenáročné videohry. Inu, proti gustu žádný dišputát, film snese všechno, ale pro lepší filmový zážitek nelze jinak, než doporučit onen původní výše zmíněný snímek. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama