Reklama

Reklama

Kdo přežije - Nikaragua

(série)
  • USA Nicaragua
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2010

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Alina Wilson

Obsahy(1)

Poznejte krásu Jižní Ameriky a Karibského moře. Tvrdá soutěž, kde každý doslova bojuje o místo v kmeni, vodu a pití. Překvapení a zvraty jsou na denním pořádku, ten kdo nezíská nebo nevyhraje imunitu, bude vyloučen. 39 dní, dvacet soutěžících a pouze jeden z nich obdrží titul posledním přeživší, díky kterému vyhraje jeden milion dolarů. Toto všechno vám přináší jednadvacátá řada Survivor: Nicaragua. (reich)

(více)

Recenze (69)

Oskar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podle mě vůbec ne tak tragická série, jak to z okolních hodnocení vypadá. Jedním z důvodů té averze je jistě nejednoznačně vnímaný vítěz a druhým to, že po dvou předchozích řadách, kterým kraloval evil-maharádža Russell Hantz, tady podobně dominantní postava chybí. Nicaragua je na velké myslitele a stratégy vážně dost chudá. Dva jednoocí králové mezi slepými - licoměrný Sash, z jehož řeči těla a obličejových tiků by kdokoli s třímístným IQ okamžitě poznal, kdy mu lže, ani nabubřelý Marty, jehož osud ve hře je celou dobu v rukou jiných lidí, jimi rozhodně nejsou. Lidé jako Chase nebo Jimmy T. už v mých očích jen potvrzují, že Charles Darwin měl pravdu. Na druhé straně ale Nicaragua vyniká několika zábavnými excentriky, které je radost pozorovat. Nemůžu říct, že bych pomstychtivé stařence Jane nebo psychopatické Naonce "fandil", ale rozhodně jsem se vždycky těšil, co zase řeknou nebo provedou. :-) Pokud jde o všeobecně vysmívaného modela Fabia, mám za to, že vlastně docela chytře využíval ve svůj prospěch přesvědčení ostatních, že nepobral moc inteligence, a právě tím ji paradoxně prokázal. Oblíbené postavy: Fabio, Holly, Brenda. Neoblíbení: Tyrone, Shannon, Marty, Chase, Alina. 70% ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nicaragua přivedla na scénu Survivora celkem dost opravdu zajímavých hráčů (jež trochu zastínila jejich ega), ovšem ke vší škodě nakonec měli prim absolutně jiní, což se odrazilo ve směřování celé série. Přesto herně rozhodně zajímavá řada s jedním z nejhorších vítězů vůbec. Oblíbení hráči: Brenda, Marty, Sash ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV/// Soutežící 7/10 Děj 8/10 Hudba 10/10 Prostředí 9/10/// PLUS: na prvním místě hlavní hudební téma a celkově skutečnost, že po stránce soundtracku byla tato řada výborná, rozdělení do dvou kmenů na staré a mladé je příjemná změna, jsou tu výrazné osobnosti i výborní hráči, s vítezem jsem spokojen MÍNUS: byla tu i NaOnka, jedna z nejodpornějších soutěžících ze všech 21 řad, rovněž tu někteří soutěžící vydrželi zbytečně dlouho./// Shrnutí: Očekával jsem jednu z nejslabších sérií vůbec a dostalo se mi celkem zajímavé a koukatelné řady, u které jsem se relativně dobře bavil. Vždy si pak říkám co by bylo a jak by to probíhalo kdyby se některý ze soutěžících zachoval jinak, ale to se bohužel nikdy nedozvím a musím se spokojit s tím jak to zahráli. Nejvíc se mi tady líbili Kelly B, Yve, Alina a Fabio./// Celkem 83%// ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutně nudná série, která mě zaujala pouze díky Jane která mě udivovala v každém díle víc a víc, a jejího vyhazovu mi bylo fáákt líto..Výherce Fábio mě nijak nezaujal, ale nevadil mi, i když jsem tušila že vyhraje..Jediný okamžik který mě opravdu pobavil bylo, když odešli dobrovolně dvě slečny najednou, to bylo něco nečekaného, a bavilo mě to.. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oblíbenci: Fabio, Benry. Vítězství: Přeji. V první části série se o zábavu staral pouze Fabio se svými malými-velkými nehodami, popřípadě NaOnka se svými "já to tu nevydržím" a "jestli se vám nelíbím, můžete mi políbit" výlevy, soutěž jako taková se rozjela až ke konci a stejně nepřinesla nic nového. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (7)

  • V sérii Nicaragua byl poprvé představen tzv. Talisman moci, který kmeni, jenž jej vlastní, přináší výhodu v soutěžích. (VooDoo:*)
  • V kmeni starších Espada soutěžil legendární trenér amerického fotbalu Jimmy Johnson. Ve své kariéře vyhrál národní univerzitní mistrovství a dvakrát Super Bowl. (Zix.)

Reklama

Reklama