Reklama

Reklama

Říkají o něm, že je dinosaurus, on to však bere jako poklonu. Detektiv inspektor Jack Regan vede slavný přepadový oddíl londýnské policie a je to policista starého střihu, tvrdý jako žula. Výsledky má, jeho drsné metody se však pomalu přestávají vedení policie zamlouvat. Nedávají spát především důstojníkovi z oddělení vnitřních záležitostí Ivanu Lewisovi, který by Jacka asi nenáviděl ještě mnohem víc, kdyby tušil o jeho milostném poměru se svou atraktivní ženou Nancy. Zatím jen pozorně sleduje práci Jackova útvaru a čeká na jakoukoli chybu. Když Regan neuposlechne rozkaz, rozpoutá se v centru Londýna přestřelka mezi bankovními lupiči a policií, která Jackovi zláme vaz. Je suspendován a posléze i zatčen a uvězněn. Ještě ale není vše ztraceno, Regan i jeho tým udělají vše pro to, aby očistili svou pověst a zajistili průchod spravedlnosti. (Česká televize)

(více)

Zajímavosti (7)

  • George Carter (Ben Drew) nosí hodinky značky Hamilton Khaki Navy UTC. (dyfur)
  • Auta účastnící se scény pronásledování jsou Jaguár XFR a Ford Focus 1.6 stylizovaný do podoby ST. (StarPlate)
  • Richard Hammond počas plánovania akcie s naháňačkou áut zdemoloval karavan, za čo od režiséra filmu skoro dostal bitku. (vander19)
  • Richard Hammond navrhol, aby v scéne s naháňajúcimi autami vystúpilo Buggatti Veyron. Jeho cena bola milión libier a režisérovi to navrhol, keď zistil, že celkový rozpočet predstavoval tri milióny libier. (vander19)
  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v metropole Veľkej Británie - Londýne. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama