Reklama

Reklama

The Barn Dance

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný / Komedie
USA, 1929, 7 min

Režie:

Walt Disney

Hrají:

Walt Disney

VOD (1)

Recenze (4)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Ani Mickey to v dobách "svého mládí" neměl vždy snadné. Občas byl za osla, občas měl smůlu a někdy mohla dát Minnie dokonce přednost někomu jinému (o deset let později by se mu to už nestalo). Důkaz, že i dnes všeobecně známá a legendární postavička potřebovala čas na své "vyprofilování". ■ K hodnocení: Takovéto staré věci se hodnotí hodně těžko. Dávám maximum s tím, že se jedná o "základní čas" pro černobílé Mickey Mouse :). ■ Všimněte si složení kapely, která v starodávné tančírně hraje: klavír, housle, trombón. Nepoužívali tehdy bicí a dokonce ani basu (často) ne. Rytmus se vydupával nohama (kapelou i tanečníky). Většinou se (jako v tomto filmu) tančilo ve stodole. Při tanci se často našlapovalo na celou plochu chodidla (tzv. "flatfoot"). ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Myšiak Mickey pozve na dedinskú tancovačku Minnie, ale s tancom mu to príliš nejde, hlavne ak má soka... ()

Reklama

PetraMishka 

všechny recenze uživatele

Díl, ve kterém se zvířátka sejdou na pořádnou tancovačku, ale Minnie je na Mickeyho naštvaná a dokonce dá přednost jinému. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

3. diel zo série Mickey Mouse - Mickey a tancovačka v stodole. Zaujímavé, čím plniti vtedy balóny, pretože hélium by nedokázalo vyzdvihnúť takto vysoko človeka/myš. 55% ()

Zajímavosti (1)

  • Všimněme si složení kapely, která v starodávné tančírně hraje: klavír, housle, trombón. Nepoužívali tehdy bicí a dokonce ani basu (často) ne. Rytmus se vydupával nohama (kapelou i tanečníky). Většinou se (jako v tomto filmu) tančilo ve stodole. Při tanci se často našlapovalo na celou plochu chodidla (tzv. "flatfoot"). (Jirka_Šč)

Reklama

Reklama