poster

Drama

USA, 2012, 25x60 min

Hrají:

Margaret Judson, Jeff Daniels, Emily Mortimer, Alison Pill, John Gallagher Jr., Thomas Sadoski, Dev Patel, Olivia Munn, Sam Waterston, Chris Chalk, Adina Porter, Wynn Everett, Chris Messina, David Harbour, Kelen Coleman, Jane Fonda, Chasty Ballesteros, Marcia Gay Harden, Hamish Linklater, Grace Gummer, Hope Davis, Terry Crews, Constance Zimmer, David Krumholtz, Jon Tenney, Stephen Henderson, Aya Cash, Salli Richardson-Whitfield, Michael Carbonaro, Patrick Fabian, Natalie Morales, Scott Alan Smith, Ned Vaughn, Paul Schneider, Jason Butler Harner, Jesse Eisenberg, Philip Baker Hall, Matt Long, Kathryn Hahn, Adam Arkin, Jake McDorman, Stephen Root, Frank Wood, Lauren Tom, Eve Gordon, Saemi Nakamura, John Walcutt, Maria Dizzia, Melanie Papalia, John DiMaggio, Don McManus, Marshall Bell, Megan Park, Ricky Mabe, Kristin Carey, Phil Austin, Dean Cameron, Briana Venskus, Tristin Mays, Alison Becker, Dio Johnson, Christina Kirk, Damon Gupton, Julia Cho, Briana Cuoco, Merle Dandridge, Brian Huskey, Kenneth Choi, Kat Dennings, Paul Lieberstein, Jimmi Simpson, Mary McCormack, Amy Holland, Paul Willson, Bruno Amato, Chase Kim, Shelley Robertson, Cherie Daly, Elizabeth Marvel, Bryan Casserly, Corey Sorenson, Rene Gube, Dominic Matteucci, Tehmina Sunny, Riley Voelkel, Nick Gehlfuss, Paul Greene, JD Cullum, Chuma Gault, Brian Howe, Jeff Corbett, Saidah Arrika Ekulona, Clea DuVall, Benjamin Koldyke, Kevin Rankin, Jon Bass, Darren Whitfield
(další profese)
Nastala chyba při přehrávání videa.
    *****

Pecka? Po 4tém díle hodnocení rozhodně nechávám a jen jsem se ujistil v tom, že se jedná o špičkově zpracovaný seriál z novinářské branže. Myslel jsem, že 4tý díl už byl vrchol..ale co přinesl pátý díl, opravdu síla, v tom správném slova smyslu. První série byla jedním slovem parádní! Druhá série byla snad ještě našlapanější, už se nemůžu dočkat dalšího nášupu. První díl třetí a finální řady naprosto dechberoucí :) druhý díl naprostý masox, jak je možné udržet si takovou neskutečnou úroveň.(30.7.2012)

*****

Skvělé dialogy, které nepolevují v třeskutosti od prvního do posledního dílu, atraktivní prostředí, dobře napsané přesně vyprofilované postavy, vypointované jednotlivé díly i celek a přitom to v každém okamžiku je o něčem - nelze si od seriálu přát víc.(31.3.2013)