poster

Kamera:

Barry Ackroyd

Hrají:

Margaret Judson, Jeff Daniels, Emily Mortimer, Alison Pill, John Gallagher Jr., Thomas Sadoski, Dev Patel, Olivia Munn, Sam Waterston, Chris Chalk, Adina Porter, Wynn Everett, Chris Messina, David Harbour, Kelen Coleman, Jane Fonda, Chasty Ballesteros, Marcia Gay Harden, Hamish Linklater, Grace Gummer, Hope Davis, Terry Crews, Constance Zimmer, David Krumholtz, Jon Tenney, Stephen Henderson, Aya Cash, Salli Richardson-Whitfield, Michael Carbonaro, Patrick Fabian, Natalie Morales, Scott Alan Smith, Ned Vaughn, Paul Schneider, Jason Butler Harner, Jesse Eisenberg, Philip Baker Hall, Matt Long, Kathryn Hahn, Adam Arkin, Jake McDorman, Stephen Root, Frank Wood, Lauren Tom, Eve Gordon, Saemi Nakamura, John Walcutt, Maria Dizzia, Melanie Papalia, John DiMaggio, Don McManus, Marshall Bell, Megan Park, Ricky Mabe, Kristin Carey, Phil Austin, Dean Cameron, Briana Venskus, Tristin Mays, Alison Becker, Dio Johnson, Christina Kirk, Damon Gupton, Julia Cho, Briana Cuoco, Merle Dandridge, Brian Huskey, Kenneth Choi, Kat Dennings, Paul Lieberstein, Jimmi Simpson, Mary McCormack, Amy Holland, Paul Willson, Bruno Amato, Chase Kim, Shelley Robertson, Cherie Daly, Elizabeth Marvel, Bryan Casserly, Corey Sorenson, Rene Gube, Dominic Matteucci, Tehmina Sunny, Riley Voelkel, Nick Gehlfuss, Paul Greene, JD Cullum, Chuma Gault, Brian Howe, Jeff Corbett, Saidah Arrika Ekulona, Clea DuVall, Benjamin Koldyke
(další profese)
Nastala chyba při přehrávání videa.
    *****

Bez debat seriálová událost roku. Přestaňte dělat, co děláte, a mazejte si to sehnat! ;)(16.9.2012)

*****

K dokonalosti má daleko, je to naivní až běda, ale přesto (nebo právě proto) jsem se zase jednou televizně zamilovala až po uši. Aarone Sorkine, nedáme to dohromady? :)(27.8.2012)