Reklama

Reklama

Extracted

  • Austrálie Extracted
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Muž, který vynalezl techniku jak sledovat vzpomínky lidí, se dostává do nebezpečí poté, co vstoupí do mysli muže závislého na heroinu, aby zjistil je-li vrahem... (cezero)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

liskam 

všechny recenze uživatele

Hrozitánsky zpomalenej film. A i když je spotáž nějakých 85 minut, připadal jsem si, jako bych sledoval dvou a půl hodinový film. Nejvíce za to mohl rozvláčný, suchý scénář a mizerná režie, které rozhodně nepomáhli ani bezvýrazní herci. Připadali mi jako v šedivých maskách bez jakýchkoli emocí. 2 slunce a slabých 45% ()

davistercz 

všechny recenze uživatele

Hodně slabý filmek u kterého jsem čekal velkolepou akci. Nakonec jsem nic nedostal a jenom jsem schytal 85 nudných minut. Film ze začátku působí slibně, ale až postupem času si uvědomujete, že to stoji za...... . Co k tomu dodat? Film mě prostě zklamal. Nic víc, alespon si to zaslouží 1* za ten obal. ()

Reklama

papaguy 

všechny recenze uživatele

Když začnete vymýšlet, jak by se film dal udělat lépe, je to známka buď kvality, nebo velkých rezerv, popř. obého. Někdo si dal práci a nasázel do "Podobných" Matrix etc. Nenechte se tím zmást. Extracted je úplně o něčem jiném. Nejblíže mi připadá film Cela. A potom možná teenage seriál Stitchers. Extracted rozvíjí téma spolehlivosti vzpomínek a jejich ovlivnitelnost. Jako testovací subjekt je zvolen chronický průserář. Látka vypadá zajímavě. Bohužel ale film působí po všech stránkách nedotaženě. Než o sci-fi jde spíše o procesní psychologické drama. Hodně se povídá, občas si připadáte jako na terapii. Což je klad, filmu to dodává přesah a zajímavou atmosféru. Nějaké zajímavé vizualizace nestability vzpomínek v cizí mysli se divák nedočká. Technologie je tam podána odflákle, málo uvěřitelně. Jako fanouška sci-fi mě tahle stránka filmu dost štvala. I s malým rozpočtem šlo téma rozpracovat určitě lépe. A nemuselo by to být ani tak surrealistické a vizuálně náročné jako třeba v Cele. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Poměrně zajímavá variace na několikrát probírané téma. Její hlavní problém je ale v tom, že většinu času jede až na příliš velký volnoběh. Rozvláčněné tempo posledních pár minut bohužel nezachrání. Zvláště, když na snímku jde až příliš vidět nedostatek financí. Zase tak zlé to ovšem není a na tu třetí hvězdu chybí opravdu málo. ()

pan_ponozka 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový frk, co se snaží svézt na vlně Inception a Butterfly effect.. Ono základ to má zajímavý, ale provedení stojí za prd. Nevím, jak v ameerice, ale já si nevybavím přesné detaily bytu ani 5 minut poté, co jsem jím prošel, a oni jsou schopni to dát v takových detailech, jako jsou fotky, puštěná televize, nebo čas na budíku. A to prosím pěkně s x měsíčním zpožděním a s krevním obrazem, že by duněl i JxD. Ale dobře, k ději je to nezbytné. Pak to ale padá na urputně krkolomných šišlajících hercích, kterým to zkrátka nevěřím. Sorry, prostě ne. 4/10 ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama