Reklama

Reklama

Dlouholetá hudební kritička Ellie Klugová, která před prací vždycky dávala přednost večírkům a flirtování s mladými muzikanty, dostane poslední příležitost dokázat šéfredaktorovi prestižního hudebního časopisu, že je stále jeho nepostradatelnou součástí. Jejím úkolem je vypátrat, co se skutečně stalo s dlouho pohřešovanou rockovou ikonou Matthewem Smithem, s nímž shodou okolností kdysi chodila. Aby Ellie přišla oné záhadě na kloub, vydá se neochotně na cestu za doprovodu snaživého dokumentaristy Charlieho, který nenávidí hudbu a v milostných záležitostech je – stejně jako ve svých rozpačitých filmařských pokusech - úplně mimo mísu. Snímek Klikaři pojednává o tom, jak si idealizujeme své ztracené lásky a jak toto "zbožštění" často stojí v cestě všemu novému a nadějnému. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (17)

Dejna 

všechny recenze uživatele

Bože, to byla blbost! Toni Collettte tady hraje normální novinářskou šlapku, její samozvaný přítel/kameraman Charlie je totální suchar a v podstatě je to všechno úplně o ničem. Tady to nezachránil ani zpívající Ryan Eggold, ani štěk J. Deppa na konci filmu - apropo, jaký ta scéna měla vlastně smysl? Koukám, že jsou zde i vysoká hodnocení, takže mi pravděpodobně něco ušlo, nicméně pro mě absolutní ztráta času. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Cesta hudební kritičky po stopách zmizelého rockera lemována jest mou mírnou zvědavostí, postelovými scénami s kritizovanými umělci a zejména mistry malých zábavných rolí Oliverem Plattem a Thomas Haden Churchem, jehož uměleckými vizemi posedlý milionář Charlie je naprosto dokonalý. Charlieho si zkrátka budu navždy pamatovat, výsledek pátrání taky a to ostatní jsem spolehlivě zapomněl rychleji, než jedna nejmenovaná filmová postava kdysi řekla "borůvkovej koláč". ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Jednoducho nemôžem tejto pecke plnej fantastických hlášok a neuveriteľne absurdných situácií nedať plný počet! Ved' už len samotná postavička Charlieho mi z nejakého dôvodu (hoci mne neznámeho) prišla, ako parodia na Toma Sellecka! Ale aj tak najväčšiou bombou celého filmu je asi to prekvapenie na konci; chlapík (ktorý nie je zmienený ani v titulkoch v záhlaví filmu a to je práve na tom to najlepšie!) ťukajúci ráno kladivkom do plota. To ma odrovnalo :-) Upgrade: V čase, ked' som videl film a písal koment, tak ''chlapík'' nebol ešte spomenutý v titulkoch. ()

gicous 

všechny recenze uživatele

O cestě za poznáním, že minulost by měla být součástí vzpomínek, a nikoli právě probíhajícího života. O chronicky přelétavé Ellie, která se utápí ve vztazích s mladými muzikanty, jen aby zaplatovala díru, jež ji v srdci zanechala její dávna láska. Uvolněný, zábavný indie film, který je většinou lehkou komedií, než-li dramatem. S přesvědčivou ústřední dvojící Collette-Church nemá slabé místa, ale zároveň ani momenty, stojící za větší pozornost. Bez vyšponovaných emocionálních scén se nese v příjemném rytmu přirozených dialogů, pronášených dobře vybranými herci v čele s Toni Collette. Lucky Them je dobrý film, který se vám bude líbit o to více, zda-li preferujete spíše komediální pohled na hrdiny, jež tápou, hledají, nacházejí a nebo znovu ztrácejí správný směr ve svých životech. Já jsem spíše pro drama, takže zůstávám u lehce nadprůměrných 60%. 6/10 ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Může obsahovat spoilery...!!! Tak jsem celý film přemýšlela, proč jsem ho vlastně chtěla vidět.. Až na konci mi došlo, že kvůli pidi malé roli Deppa. Nevím jestli za to ty zhruba dvě minuty stály.. Né že by to bylo tak špatné, občas jsem se i zasmála.. Ale dalo se to zkrátit tak na 20 minutek :) ... Nevím zda by ho ve skutečnosti našla tak lehce :D) a taky nevím jestli by někde jen tak žil s přítelkyní a dítětem.. To ho nikdo nepoznal..? Trošku nedomyšlené.. Průměrný film.. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama