Reklama

Reklama

Tommy a Audrey Macklinovi touží po dítěti. Když ani devítiměsíční snaha nevede ke kýženému výsledku, oběma pomalu dochází, že se na ně štěstí neusměje. Po sérii nepříjemných vyšetření je jasné, že problém tkví v Tommym. Ten ale nebyl vždycky neplodný. Před třemi lety, když se s Audrey seznámili, prodal spermobance kvůli penězům na zásnubní prsten své sperma. S pomocí vtipných přátel se Tommy vydává po stopách své poslední plodné spermie ve víře, že právě ona mu může pomoci zachránit manželství. Začíná spletitá cesta, která rozhodne o osudu mladého manželského páru i o jeho touze vytvořit šťastnou rodinu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (26)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Tommymu a Audrey se i po několika letech po svatbě nedaří otěhotnět. Navštíví proto lékaře, kde se Tommy dozví, že jeho spermie nejsou .. ehm .. tak čílé jak by měly být. Tommymu to ale nesedí, protože před lety několikrát daroval sperma (aby vydělal na snubní prsten), a vše bylo v pořádku. Jelikož se ve spermabance netváří, že by mu chtěli jeho dávný dar vydat, vymyslí se svými přáteli a nájemným indickým gangsterem plán na vykradení spermabanky. Ale i skvělé plány mohou mít trhliny - a tento jich má více než málo ... Znáte to, máte chuť se trochu zasmát, a tak sáhnete po první komedii, na kterou narazíte - a tentokrát to byli Babymakers. A i když musím uznat, že jsem se několika drobnými minipříběhy docela pobavil (indický "plán" na vykradení spermabanky nebo odběr "materiálu"), tak jako celek mi film moc nesedl - téma bylo takové podivné, a nápady na získání zpět svého materiálu hlavním hrdinou většinou přiblblé. Z hereckého obsazení bych zmínil snad jen "indického ganstera" Jaye Chandrasekhare, o ostatních bych se radši (v rámci ušetření sprostých slov) nezmiňoval.. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Nedokážu si radši ani vzpomenout, dle čeho jsem tehdy vybíral, na jaký snímek se zrovna kouknu. Protože již jen podle českého distribučního názvu musí každému dojít, že se zde rozhodně nebude jednat o normální, či minimálně stravitelnou záležitost. Americkým komediím s fekálním humorem už dávám jasnou stopku. ()

Reklama

gegina31 

všechny recenze uživatele

Tak tady jsem v průběhu filmu uvažovala jestli dát 3 nebo 4 hvězdy. Potom mě ale na konci dostala hláška "Jdeme ukrást tu mrdku" a taky speciální použití paklíčů. To pochopí ten, kdo to viděl. Tady jsem brečela smíchy a musela dát pauzu, abych z toho filmu něco měla. Možná mi stačí k smíchu málo, ale vůbec to nebylo špatný. Jediný, co mi trochu vadilo bylo zbytečné natahování toho, jak si honil péro, aby dostal vzorek sperma. A taky hlavní mužská postava. Nevím, nějak se mi nezdá, že by takový kus ženský žil s takovým chlapem. Ale jinak to bylo dobrý. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Komedie, co převážně působí nanicovatě. Paradoxně je to její největší přednost. Manželskému páru se dlouho nedaří početí, převládá v jejich vztahu frustrace, až se chlápek, co jeho současné spermie vykazují problém, rozpomene, že před pár lety uložil svoji podstatně kvalitnější životadárnou tělní tekutinu ve spermabance, Nenapadne jej nic lepšího, než se svými kamarády uložený vzorek dostat zpět. Samotné "loupeži" je věnován jen menší závěrečný prostor, daleko více času zabere to komediálně přepálené předtím. A je poměrně z čeho vybírat. Vtipy mají dost rozdílnou kvalitu, Paul Schneider v hlavní roli je neinterpretuje úplně mimořádně, je zde ale mnohem zdatnější parta kolem něj, které jednoznačně vládne Jay Chandrasekhar, kterému není možné se nezasmát a který je současně i režisérem filmu. Kupodivu to není tolik napěchované přisprostlými gagy, některé z nich jsou z kategorie bizár, jiné spíše potěší diváky než divačky. Pro dámy tenhle film moc určen není. Ve velkém mužském útlaku je i Olivia Munn. Spousta vtipů má jasný zásah na pánské rozmnožovací ústrojí, načež je to podbarveno mužským flegmatismem i smýšlením, takže divačky moc z filmu mít nebudou. Chandrasekhar není nijak mimořádný režisér, jednoduchý děj je stižen rozháraností, je fajn, že je oblepen vtipy, co mají svoji originalitu. Celkově to pobaví docela svérázným stylem. 8/10 ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Tak takhle už jsem se dlouho nenasmála! Opravdu výborná komedie, plná nepředvídatelných scén a skvělého humoru. Herci sice nejsou až tak moc známí, ale jsou výborní a svých rolí se zhostili dokonale. Příběh je zajímavý a nenudí. Divím se, že je to tady tak podhodnocené, jelikož já jsem po dlouhé době opravdu od srdce zasmála. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 9. března 2012 na filmovém a hudebním festivalu South by Southwest v Austinu (Texas, USA). (BMW12)
  • Natáčelo se v Kalifornii (USA), konkrétně ve městech Santa Clarita a Los Angeles. (BMW12)

Reklama

Reklama