Reklama

Reklama

The Legend of Harrow Woods

všechny plakáty

Obsahy(1)

Skupina studentů vyrazí do strašidelného lesa. Jejich cílem je uskutečnit amatérské vyšetřování, které má za úkol zjistit za jakých okolností došlo ke zmizení známého spisovatele. (LIVINGDEAD)

Recenze (3)

George Stobbart odpad!

všechny recenze uživatele

Strašne nudná a zdĺhavá amatérska kravina o študentoch, ktorí prídu do lesov Harrow Woods preskúmať zmiznutie hororového pisálka, pričom narazia na záhadu siahajúcu do dávnej minulosti. Aspoň tak sa teda tvári obsah, v skutočnosti však ide len o zmätené motanie retardovaných postáv v lese, ktoré občas dokonca drzo odkazujú na E.A. Poa či H.P. Lovecrafta. Film ale okrem bohapustej nudy ponúkne iba zopár nočných scén kde úplne nič nie je vidieť + otravné flashbacky a na to, že netrval ani hodinu a pol mi prišiel naozaj nekonečný a vyčerpávajúci. ()

Campbell odpad!

všechny recenze uživatele

Ach jo Poe se musí obracet v hrobě, nevím jestli je tvůrce nějakej jeho fanoušek ale cituje ho tu v hodně případech a hlavně strašně nevhodně. Film jsem si obstaral jen a díky kvůli účasti walkena(abych pak zjistil že zde namluvil jen pár vět, ve filmu vidět není)a díky celkem kvalitnímu plakátu. Tak co by jste řekly? Hezky rozpadlej dům v lesích obehnán hnusnou zelení, měsíc krásně svítící na barák. To mělo obstarat kvalitní atmosférickou podívanou ne? No tak jsme se zklamal. On film nemá ani ždibet atmosféru a scény z minulosti byly strašně špatně natočený. Film běží i na found footage ale nedaří se mi zde vůbec nic. FF vypadaj strašně lacině a nedokáže nahnat strach. Prostě tenhle film je průser který nedokáže uhnat ani jednu *. BTW: Co na tomhle bylo kurva 3D? ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Jako kdyby Loyd A. Simandl navýšil rozpočet a pokoušel se točit profesionálně.... Souvislost s E. A. Poem neexistuje, resp. má být navozena citací jeho veršů. Je to čirá simandlovina, jen s tím rozdílem, že většina monologů a dialogů se odehrává před a ne mimo kameru. Chudák Norman Wisdom (přes kterého jsem se k tomuhle nesmyslu dostal) a jeho zřejmě poslední vystoupení před kamerou (zemřel v říjnu 2010), naštěstí všechny scény na záchodcích nemají žádnou souvislost s lesem, alespoň jsem na ní nepřišel. Jediná hvězdička je za všechny ty "nahoře bez", kterými se docela nešetří. Děj nebo logiku nečekejte a místní hodnocení berte smrtelně vážně. ()

Reklama

Reklama