Reklama

Reklama

Seznam se bezpečně 2

všechny plakáty
Krátkometrážní / Dokumentární / Publicistický
Česko, 2012, 45 min

Obsahy(1)

Znovu se podívejte, jaké nástrahy může rychlý nástup informačních technologií přichystat zejména dětem a jak se dá s těmito nástrahami bojovat. Dokumentem provází Mirek Vaňura, (Paity)

Recenze (11)

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Jako prevence skvělé. Je až neuvěřitelné, co se člověk při sledování tohohle filmu dozví - ne ani tak to, s jakými chutěmi se na internetu prezentují jinak solidně vystupující spoluobčané, ale co všechno jsou o sobě někteří puberťáci ve své blbosti schopni prozradit a co vše jsou schopni udělat pro pár korun. Zvlášť velkým mementem je příběh prostituujícího se šestnáctiletého bezdomovce, kterého k vydělávání si takovým způsobem přiměla snaha zapadnout kupováním si drahého oblečení. Drsná výpověď o době, ve které žijeme. (816.) ()

Jackxx 

všechny recenze uživatele

4 hvězdy hlavně za obsah, než za zpracování. Narovinu ukazuje, co možná jen tušíme a je dobře, že se o tom mluví a doufám jen, že se toto bude promítat nebo již promítá na školách. Co jiného než podobné věci by měli pouštět na těch diskutovaných sexuálních výukách. ()

Rousse 

všechny recenze uživatele

Palec nahoru - aktuální, přímo k věci. Opět mě ale nedostalo to novácké pojetí (mluvit o "pohybu na tenkém ledě" jako nebezpečí a přitom stát na zamrzlé ploše - už chyběla jen nějaká animace jako z nováckých zpráv:-) ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Určitě do škol velmi potřebné. Hlavně u holek občas překvapí, co všechno jsou ty puberťačky schopné na sebe vykecat na internetu. ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Hodnotím stejně jako díl první, prevence proti úchylákům je výtečná, ale řečeno na rovinu, slabším lidem prostě ani toto nepomůže. Určité pasáže jsou prostě k odpuzení a rozmluva s některými "aktéry" je zajímavá, pro mě i odpudivá, ovšem stylem že to co si každý z nich prožil, já nechci ani za boha. - 7/10 - ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Tento televizní dokument je vhodný nejen do hodin informatiky nebo výchovy k občanství. Žáci se při něm mohou dozvědět o nástrahách seznamování na internetu. ()

Reklama

Reklama