Reklama

Reklama

Hunger Games: Vražedná pomsta

  • USA The Hunger Games: Catching Fire (více)
Trailer 6
Akční / Dobrodružný / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2013, 146 min

Katniss Everdeen a Peeta Mellark se po šokujícím vítězství v 74. ročníku Hunger Games vrací domů. Jako vítězové musí ale brzy domov a své rodiny znovu opustit a vydat se na okružní jízdu po všech krajích Panemu. Jejich úkolem je bavit lidi, oproti očekávání Kapitolu ale Katniss a její příběh inspiruje ke vzpouře. Během turné po krajích Panemu Katniss vycítí, že se neodvratně schyluje k revoluci. Hlavní město ale stále drží moc pevně ve svých rukou a prezident Snow není člověk, se kterým je dobré si zahrávat. Ve vhodný čas, ve vhodný moment, Katniss Everdeen musí být zlikvidována. Sílu Kapitolu mají symbolizovat přípravy na 75. Hry, které skrývají překvapení a rozhodnou o budoucnosti celého Panemu. Katniss a Peeta musí zpět do arény. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Mallyyy

No tak ale pre diváka čoby neznalého knihy, zblbnutého PR z traileru - nečuduj sa môjmu názoru, že mi tam chýba akcia.

Nečítal som však ani predlohy k Pánovi Prsteňov či HP, a i napriek tomu ich považujem za dobré fantasy filmy / skoro-seriály (HP)

Mallyyy

Mallyyy (hodnocení, recenze)

breeder

Proč luk? Protože je to podle knihy.... a myslím že těch 70 je akorát, nezlob se na mě, ale na csfd  to hodnocení někdy fakt je mimo, ale tady se to dá... a ano jsem fanoušek knihy... já jsem spokojen

na příspěvěk reagoval breeder

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

metal

a ja si práve preto myslím, že 70 si to rozhodne nezaslúži. Teda je to precenené. Tak 60 maximálne a aj to len pre priaznivcov J.L., ktorá je mimochodom celkom pekná a sexy, alebo pre amíckeho zhýčkaného diváka. Mimochodom, prečo má vlastne Katniss práve luk? Je to imidžovka. Teda neviem či je to podľa knihy, to je teraz jedno. Podstatné je, že celé Hunger Games je vlastne epos o J.L. čoby Katniss. Ona je hlavná hrdinka, ona je na plagáte, ona má luk. Ale opäť som čakal viac akcie, viac strachu a viac informácií zo sveta H.G.

na příspěvěk reagoval Mallyyy

metal

metal (hodnocení, recenze)

Tento díl už nebyl tak unikátní jako ten první.ale dívat se na to dalo.

na příspěvěk reagoval breeder

Duncan66

Duncan66 (hodnocení, recenze)

Lenka_J

Podsouvas mi tunu veci, ktere jsem nenapsal a ktere si ani nemyslim.

 

1) na nikoho jsem neutocil, jen jsem se zeptal na vek. A verim, ze na 99% zminene diskuterce nebude 30+ mozna ani 20+

2) s tou menecennosti jsi uplne mimo, vubec to nemam na mysli.

3) Jsem presvedcen o tom, ze kdyby hlavni hrdina Hunger Games byl muz, tak nema tak pocetnou zenskou zakladnu a naopak. A yinloveyang by s nejvetsi pravdepodobnosti nemela tento dil jako nejvicekrat zhlednuty snimek.  Zvlast u zen je to silnejsi, protoze jsou obecne emocialne nachylnejsi a jejich souzneni byva silnejsi, nez u muzske populace. Zarnym prikladem je prave to mnohem silnejsi poblazneni v mladem veku viz. Justin Bieber apod.

4) Je otazka, zda co tam vidis, tam skutecne je. A budes to tam videt i za 10, 20 let?

Lenka_J

Lenka_J (hodnocení, recenze)

Duncan66

Chápu to tak, že jsi naprosto zbytečně zaútočil na někoho jen proto, že několikrát viděl Hunger Games s tím, že by měl navštívit psychiatra. Nikde jsem neviděla psané, že by daná osoba označila film jako nejlepší na světě, jen napsala, že se k němu ráda vrací. Lidé si obvykle pouští víckrát méně náročné filmy, než náročnější, to taky bylo v tom příspěvku zmíněno. Takže já stále postrádám smysl toho tvého. Ano, je to diskuze, proto máš právo vyjádřit svůj názor, ale snad není třeba to dělat takovým způsobem.

Lidé se řídí různými věcmi při výběru filmu a opravdu pochybuju, že někdo dá na komentář jednoho jediného člověka, kterého nezná a jehož filmový vkus nezná. Nehledě na to, že odsuzovat někoho za to, že pochválil něco, co se mi následně nelíbilo, je extrémně ubohé.

A ne, pořád moc nechápu, na co narážíš. Ano, jsou tady jisté vysledovatelné trendy u diváků a u toho, že například na animované filmy budou chodit spíše děti než lidé produktivního věku, pokud nepůjde o rodiče. Ale nevím, co bych si z toho měla brát. Měla bych se snad cítit méněcenně, že v HG vidím možná více, než jiní a že nejsem už úplně možná ta "cílová skupina", na kterou narážíš? Ubírá mi to snad mozkové buňky, že i já jsem je viděla víckrát než jednou? Je moje hodnocení filmu a potažmo možná i ostatních filmů tímto nějak znehodnocené?

na příspěvěk reagoval Duncan66

Duncan66

Duncan66 (hodnocení, recenze)

Lenka_J

nebo v hudbe, to je snad jeste daleko jasnejsi priklad.

 

Cim to asi bude, ze 90% fanatickych fanousku Justina Biebra budou devcata ve veku 5-17 let? Nebo si myslis, ze jeho fanouskovska zakladna je stejne rovnomerne rozlozena v populaci at uz se pohlavi, ci veku tyce? A nejsou stejne trendy vysledovatelne i u filmu? Chapes, na co tim narazim?

na příspěvěk reagoval Lenka_J

Duncan66

Duncan66 (hodnocení, recenze)

Lenka_J

A v cem si to jako protireci? Jestli se bude nejaky blazen koukat nejradeji na zrneni v televizi, at se diva, je mi to burt. Ale holt je velmi pravdepodobne, ze to nema v hlave v poradku a jeho hodnoceni filmu asi nebude mit pro 99,99% lidi zadnou vypovidaci hodnotu. To je holy fakt. 

Nevim kolik ti je, ale pokud je clovek dospelak a zrekapituluje si, na co se dival nejradeji jako male dite, jako dite skolou povinne, nactilety a potom jako dospely, tak v naprosto drtive vetsine pripadu si dokaze objektivne priznat, ze ho v ruznem obdobi zajimaly ruzne filmy a nebo ze se u stejneho filmu zameroval na jine veci. Je to neco jako s vtipy. Z nejvetsich hitu prvniho stupne zakladni skoly dospelak proste zachvaty smichu dostavat nebude a stejne je tomu i naopak.

A jelikoz v anonymni internetove diskusi clovek nema tu cest znat vek ostatnich, tak muze lehce dojit v velkemu omylu.

Kdyz totiz napise o nejakem filmu 14ti leta divka, ze je to nejlepsi film vsech dob, tak se muze velice lehce stat, ze kdyz na zaklade jeji recenze pujde do kina dospela zrala zena, tak si bude cely film rikat neco ve stylu "jak mohla ta krava tuhle debilni kravinu vynaset do nebes". To je vse, oc mi jde. 

Lenka_J

Lenka_J (hodnocení, recenze)

Duncan66

Pro mě osobně to třeba není černobílé, takže záleží na úhlu pohledu.

A co se týče tvé další poznámky, tak já zase myslím, že pokud má někdo potřebu hodnotit a na diskuzích rozebírat lidi na základě toho, jaké filmy sledují nejčastěji, tak je něco v nepořádku s jeho myslí. A líbí se mi, že je to dodané za větou "ať se každý dívá, na co chce". To jsou takové ty klasické věty, já proti tomu nic nemám, ale...

na příspěvěk reagoval Duncan66, Duncan66

Duncan66

Duncan66 (hodnocení, recenze)

yinloveyang

A kvuli cemu by tam melo byt jako to R???? Neni tam krev, sex, "nasili" natoceno pro deti, je to cernobile az hruza, takze i dite skolou povinne nemuze mit zmatek v deji atd.

 

Jasny, at se kazdy diva na co chce, v tom mame jasno, jen si proste rikam, ze pokud se dospelak nejradeji kouka na teletubbies, tak je neco v neporadku s jeho mysli. 

na příspěvěk reagoval Lenka_J

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Duncan66

Pokud jsi dítě, lol :)) Já bych nikdy své děti, alespoň dokud jim nebude 15, nenechala toto jen tak sledovat. Ty filmy měli dávno mít označení R.

A jinak dokud to, co máš rád, neobtěžuje druhé, tak je jedno v kolika letech na co koukáš.

na příspěvěk reagoval j.linhi, Duncan66

Duncan66

Duncan66 (hodnocení, recenze)

yinloveyang

A muzes sdelit svuj skutecny vek? Pokud jsi dite, potom je to v poradku, ona ta knizka a film jsou pro deti a nactilete. Ale pokud by dospelak napsal, ze je pysny na to, ze je to jeho nejcasteji shlednuty snimek, tak je to podle me na navstevu u psychiatra.

na příspěvěk reagoval yinloveyang

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

Queb

tak oni v druhym díle vzali jména pdle knížky no.... tam ty jména byly některý fakt debilní!

Queb

Queb (hodnocení, recenze)

ten dabing nejni tak hroznej.... vcelku se dá říct, že jim ty hlasy i sedí a hlavně je to o zvyku.... já viděl HG poprví po asi 3 letech zase v dabinku.... ze začátku mi ty hlasy přišli divný trochu nezvyk, ale během filmu jsem si nějak tak zvykl.... dabing je především o zvyku..... ted jsem koukal jak dávali krokodýla Dundeeho, už jsem to viděl fakt mockrát, vždy s dabingem a ten má výbornej.... a napadlo mě, že by mě zajímalo jaký mají hlasy v orginále, hlavně Paul Hogen.... a jeho orginální skutečnej hlas mi přišel divnej a vůbec mi k němu nešel.... :-)

takže výběr hlasů OK..... co mě tam trochu tahalo za uši, tak byly nějaký jména a to jak je vyslovovali, znělo tak nějak divně.... a Gala mohli prostě říkat jako Gale.... ten Hurikán mi taky přišel divnej.....

na příspěvěk reagoval j.linhi

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Druhá půlka knihy je akčnější, takže je jenom otázkou, jak se k tomu scénárista a režisér postaví. Aby z toho nebylo další Catching fire.

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

O.k., po dnešním shlédnutí to není tak zlé, ale občas se mi chtělo fakt smát, jak mluvili. Takže to není ani nějak úžasný dabing.

 

Lol, ta kritika v komentářích po dnešním dílu je k zasmání. Samozřejmě, že z toho nebudou dělat dva filmy, když jsou tři knihy dohromady. Že je třetí díl na dvě části? Myslím, že můžete být rádi, že to neroztahali jako Hobbita - jedna kniha - tři filmy.

 

Jinak kritizovat si to můžete, ale já jsem pyšná, že Catching fire je mnou momentálně asi nejvíckrát shlédnutý snímek. Prostě hodně filmů, co jsou v topce by mě nepřinutilo se na ně podívat víckrát než jednou, aniž bych u toho nebyla znuděná a stejně ani nemám nějak velkou chuť je vidět i přesto, že jsou v topce, ale toto, u tohoto to dokážu, aniž by mi to nějak extra vadilo. Ano, není to nijak veleduchá podívaná, ale člověk by se měl koukat hlavně na to, co ho baví. Koukat na filmy, jenom abyste je poté pořádně zkritizovali, to je velice jednoduchá věc. To dokáže každý. To si klidně můžete za svoje názory nechat i platit jako ti, co to studovali a jejich názor by měli všichni respektovat (což si stejně nemyslím.) A ano, samozřejmě, že je to penězích. Buď se s tím smiřte a nebo to prostě ignorujte, protože toto stejně neovlivníte.

na příspěvěk reagoval Duncan66

Uživatel yinloveyang smazal svůj příspěvek.

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

alienemo

Jo, jo, hezky najednou to naservírují divákům Novy. :)) Věřím, že to nebyla lahoda pro uši, protože už jsem měla to štěstí kousky vidět s dabingem, tedy jestli myslí ten, co mají na dvdčkách :)

na příspěvěk reagoval j.linhi, BMW12, alienemo

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Můžu se zeptat, kdy vysílali na Nově jedničku Hunger Games, když v sobotu je tam Catching fire? Jako já jsem si už říkala, kdy to na Nově budou dávat a oni už jedničku zřejmě dávali lol :) Kdyby byla možnost dabing-titulky, ale pro zasmání se na kousek možná v sobotu kouknu :))

na příspěvěk reagoval alienemo

qxkamo

qxkamo (hodnocení, recenze)

Tak takyto sajrajt vyprodukovat po dobrej jednotke dokaze len chladnokrvny investor s ukradnutymi peniazmi. Prva polovica filma mala tolko akcie ako rozjimanie budhistov pocas spanku. Druha polovica filmu zacinala mat aspon trochu akcie a vtedy prisli titulky. Myslel som si, ze ma nachytal Procko. Ale nie, to bol fakt koniec filmu. POZOR SPOILER: V tomto filme sa nic nedeje.

shuster

shuster (hodnocení, recenze)

Tak toto je horsie ako prva cast. Zabity cas. Ale filmovim onanistom sa budu paci aspon tie digitalne efekty, inac je to slaboduchy klisovity film.

na příspěvěk reagoval Duncan66

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Když je představovali, tak z toho bylo zřejmé že nějaké dvojce zvítězili společně. Bratr a sestra z prvního si kryli záda, ti vědátoři co prý usmažili 6 lidí, ti dva co se při své hře schovávali až dokonce a možná ještě někdo.

na příspěvěk reagoval j.linhi

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

SeTTi

Celkom nechapem ako to myslis. Hlavny rozdiel bol v tom ze v prvej casti boli vsetko deti, ktore v arene neboli a v druhej su vsetko osvedceni vitazi. Ludia, ktori su celebritami a obecenstvo ich pozna. Neviem ci som zodpovedal co chces vediet, ked nie tak to prosim upresni.

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Při představení těch dvojic z dalších krajů to vypadalo jako by dvojice vítězů nebylo něco mimořádného, jak bylo v prvnim díle podáno, ale pouze další alternativa. Není to v knížce nějak rozumně vysvětlene?

na příspěvěk reagoval alienemo

Patw

Patw (hodnocení, recenze)

Kobain

Strach a odpor měla ale pocity se na plátno přenáší docela těžce. Před Snowem nasadila kamennou tvář, zapomněla na bolavou nohu. Ve filmu to může působit  arogantně z její strany, ale to jen protože nemohla dát najevo strach. 

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

Kobain

Nemyslim si že v knížce měla přímo strach.... spíš jí byl odpornej. Navíc jestli v  knížce strach měla tak to byl jen jeji pocit, kterej nechtela davat najevo a pocity co jsou popsaný v knížce se v jakymkoliv filmu docela blbě sdělujou, tušim že ani v originále to na ni nebylo znat, takže to určitě není dabingem. Ale čet sem to loni tak to ber s rezervou, musel bych to přečíst znova.

Kobain

Kobain (hodnocení, recenze)

Nevím jestli to bylo český dabingem, ale na začátku filmu při návštěvě Snowa z něj vůbec neměla Katniss strach. Přitom v knížce ho teda dost měla. Škoda ten její povýšenej rozhovor tam neměl bejt.

na příspěvěk reagoval j.linhi, Patw

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

alienemo

jak řikám, zaleží na tom jak si to kdo vyloží... taky sem to bral nejdriv takhle, ale cim vic sem nad tim ted premejslel tak mam tenhle nazor

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

Queb

vsak ono dost zaleži na tom kdo jak si to kdo vyloží, taky sem to nejdřív bral jako latku, ale ted jak o tom premejslim tak to spis bylo naznačení, aby přesvědčila jeho, ptz on je ten kdo ji ted bude lajnovat život, takze tohle byla takova ta první lajna... a zaroven by tim ostatnim lidem v krajich ukazala že ona už je v podstatě jedna z Kapitolu a ne ta co si myslí, protože nakonec bude mit Kapitolský zásnuby i svatbu atd... takže by tim zabil dve mouchy jednou ranou a proto si podle mě nekdo muže myslet že tu zamilovanost jim v krajich nevěřili

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

K tomu dietatu. NEbola to len lecka na Kapitol. Islo o to aby Peeta Katniss pomohol. Tehotna zena mohla vzbudit sucit  a ziskat sponzorov. To ze onho prisla sa riesilo hlavne preto aby bol dalsi bod pre nu ako martyrku a zaroven vodkynu revolucie.

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

Queb

Vidim ze sa to tu rozbehlo. Moj nazor k tomu presvedcovaniu, Verili tomu snad len ludia v Kapitole. Snow proste zastrasil Katniss len preto, aby nahodne nepodporila este viac vzburu v okrskoch, Proste ju zamestnal a zblbol. A ona si to uvedomila ale az po skonceni. Ciastocne ju vyuzil ako propagandu a ciastocne na ziskanie casu aby mohol potlacit jednotlive zarodky.

na příspěvěk reagoval j.linhi, j.linhi

Queb

Queb (hodnocení, recenze)

j.linhi

jj... po 75. hrách mu bylo jasný, že jí na Peetovi hodně moc záleží, proto ho vůči ní využíval, to je taky myslím zcela jasný...

to jak říkal to "přesvědče mě", to sem vnímal jako nějakou laťku v tom jak musí bejt dobrá v tom přěsvědčování... že musí přesvědčit jeho, protože když přesvědčí jeho, tak to už bude sakra moc dobrá a tím pádem přesvědčí určitě i všechny ostatní... :-)

Ale jak říkám, musím si to min. pustit, nebo přečíst ještě jednou... nějak se v tom fakt ztrácím.... :-D

na příspěvěk reagoval alienemo, j.linhi

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

Queb

no podle toho co a jak ji Snow řek, tak chtěl prave aby přesvedčila o zamilovanosti jeho a lidi o tom že neni ta za koho ji maj... myslim tim prave ono Snowovo "přesvěčte mě!" když mluvili o vztahu k Peetovi... tim podle mě chtěl naznačit že oni o tom že Peetu miluje přesvědčovat nepotřebujou... a z filmu to na mě pak působí tak že v aréně ho o tom konečně přesvědčila, pozdě ale přece, tim jak mu ta vnučka říká že by chtěla taky někoho takhle milovat. SPOILER: proto pak bude proti ni ve trojce Peetu využívat, ale to už je takova moje doměnka...

na příspěvěk reagoval Queb

Queb

Queb (hodnocení, recenze)

j.linhi

já už se v tom fakt nějak ztrácím jako prase.... :-) v určitých věcech máš určitě pravdu...

zkrs to, že Katt v těch bobulích viděla čistě jen způsob jak se zachránit, ale lidi v tom viděli akt vzpoury... takže tohle je jasný.... ale já si právě nějak myslím, že tam lidi viděli ten akt vzpoury, právě proto, že Katniss nevěřili tu pohádku o zamilovanosti.... ale je možný že jsem nějak mimo... :-D

s tou zamilovaností mi to nějak šrotuje v hlavě...:-) asi bych si to mě znovu přečíst, nebo min. pustit znova... :-) ale knížky(min. třetí díl) mám to mám v plánu až na podzim před premiérou... ale druhej film bych si mohl zopáknout...

Já fakt měl za to, že Snow chtěl po Katniss hlavně to, aby lidi přesvědčila o tom jejich románku a o tom že jsou štastnej zamilovanej páreček....

na příspěvěk reagoval j.linhi

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

Queb

takže Snowa měla přesvědčit že je zamilovaná a lidi v krajích o tom že neni ta za kterou ji mají a že stojí na straně kapitolu, zamilovanost vuci nim dokazovat nemusela ptz ji to věřili... takhle to nekolikrat padlo i v rozmluvách Plutarcha a Snowa.

na příspěvěk reagoval Queb

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

Queb

nejde o to že v krajích nevěřili že jsou do sebe zamilovaný, ale že nevěřili tomu že si Katniss jen chtěla zachránit život, sám Snow ji to u ni doma řikal.... aspon tak to chápu já.... tu zamilovanost jim teda věřili, asi ne všichny ale drtivá většina určitě, proto věřili i dítěti a proto to musel 13.kraj vysvětlit... jinak tu zamilovanost hrali když už tak min kvuli kapitolu a děcká bomba taky přišla kvuli lidem v kapitolu aby se i aspon cast z nich proti Snowovi vzbouřila, tak to vidim já

Queb

Queb (hodnocení, recenze)

j.linhi

začínám se v tom nějak ztrácet... :-) to s tím dítětem máš pravdu, to si teď uvědomuju, že řešily, že to musí nějak vysvělit nebo tak něco, protože tomu lidi věřily.... ale i tak si si teď nějak nevybavuju, proč bylo tak důležitý, aby se lidi nedozvěděli, že to s děckem byla jen léčka na kapitol... to by přece potom už nikho moc štvát nemuselo, že se snažily "vysrát" kapitol....

ale jinak na tu jejich uvěřitelnost zamilovanosti koukám asi trochu jinak... nevím jak moc a jak v kterých krajích, ale myslím si, že lidi v krajích jim to nesežrali.... tuším že to tak říkali i ve filmu, že lidi v kapitolu jim to sežrali, ale lidi v krajích jim tu pohádku nevěří a proto se bouří....

protože to podle mě velice přímou úměrou souvisí s tím aktem bobulí.... protože kdyby jim naprosto všichni věřily a naprosto sežrali tu historku o bezmezný zamilovanosti, tak by i ten akt s bobulema chápali tak, jak ho vysvětlila Katniss ve vystoupení u Caesara po 74. hrách, když řekla, něco ve smyslu, že.... Peetu miluje tak moc a nedokázala by si život bez něj představit život a proto zvolila tu možnost, že se zabijou oba... takhle by na tom nebylo nic moc vzdoruchtivýho, prostě bezmezně zamilovaná holka si nedokázala život bez něj představit, tak se radši zabije, než aby žila bez něj....

Ale jelikož lidi jim tu zamilovanost nevěřily a věděli, že to je celý jen hra, kterou Katt hrála a díky který vyzrála nad Kapitolem, tak proto v tom viděli něco víc.... jistej akt vzpoury....

na příspěvěk reagoval j.linhi, j.linhi

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

Queb

takže si myslim že obyčejný lidi v krajích jim to věřili, v 1. a 2. spíš ne, ale přece jen ta vetší čast tomu věřila... a vzdor bylo to užití/neužití bobulí, to jestli se K a P milujou to si myslim nehralo takovou roli i kdyby se opravdu milovali od začátku, tak by to mělo stejnej efekt i kdyby tomu věřil i Snow...

na příspěvěk reagoval Queb

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

Queb

SPOILERY: no na tech poradách ve 13. kraji nekolikrat jasne resili to že musej nejak vyresit to "těhotenství" ptz tomu spousta lidí v krajích věří a určitym zpusobem i to ze ji nechali jit do areny "ťehotnou" to prililo ten olej do ohně, pak uz jen stačilo utýct z arény

Queb

Queb (hodnocení, recenze)

j.linhi

tak zrovna to s dítetem... no budiš, spousta lidí spolu čekají děcko a přitom se vůbec nemilujou... :-D né to byla spíš taková sranda...

ale jinak si myslím, že jim to lidi v krajích nevěřily... možná né všichni, nebo né ve všech.... ale kdyby jim celou to pohádku o zamilovanosti věřiy, tak by věřily i tý scénce s bobulema a nic z toho nebrali jako projev vzdoru proti kapitolu....

na příspěvěk reagoval j.linhi, j.linhi

Související novinky

Druhý Black Panther přepisuje rekordy

Druhý Black Panther přepisuje rekordy

14.11.2022

Přestože z druhého Black Panthera s podnázvem Wakanda nechť žije již není taková masivní společenská událost, jako kdysi při premiéře jedničky, diváci si na pokračování jedné z nejúspěšnějších… (více)

Black Panther: Kina nechť žijí

Black Panther: Kina nechť žijí

13.11.2022

První Black Panther si získal nejen status významné kulturní události jako blockbuster, kde většinu rolí ztvárnili afroameričané, ale také vydělal hromadu peněz. Druhý to přesto neměl tak docela… (více)

Battlestar Galactica míří na velké plátno

Battlestar Galactica míří na velké plátno

11.06.2016

Sci-fi teď docela frčí, není proto divu, že tak slavná značka jako „BSGčko" nemůže spát navždy. Po klasickém seriálu ze 70. let a rebootu z roku 2004, který se dočkal několika spin-offů, se tak válka… (více)

71. Zlaté glóby - výsledky

71. Zlaté glóby - výsledky

13.01.2014

71. udělování Zlatých glóbů v hotelu Beverly Hilton skončilo. Moderátorská dvojice Tina Fey a Amy Poehler dala rychle zapomenout na nepříjemnost, kdy prasklý vodovod kolem poledne zatopil červený… (více)

Reklama

Reklama