Reklama

Reklama

Videa (2)

Trailer

Recenze (28)

HonzaSim 

všechny recenze uživatele

Nebudu zastírat, že k tomuto filmu mě přitáhla Amber Heard. Jinak bych se s ním asi nikdy nepotkal. Poměrně zajímavý námět, který se ale nesetkal s nejšťastnějším zpracováním. Místy jsem se trochu ztrácel, (možná to bude pozdějším časem při sledování) místy mě to uspávalo, což se nakonec i povedlo. Celkově jsem s obsazením spokojen nebyl a jejich osud mi byl docela volný. Myslím, že by film spíš bavil manažery a ty, kteří se pohybují v reklamních agenturách. Vím, že u produktu hraje hlavní roli obal a zaujetí, (koneckonců jsem to okrajově studoval). Ale, že by např. u energy nápoje nebyla příchuť důležitá, to si zase nemyslím a příjde mi to trochu přehnané. Ještě jeden poznatek mimo téma. Amber opět dokázala, že ženám nesluší červené rtěnky a vlasy do drdolu, ale naopak vlasy rozpuštěné a decentní líčení, pokud na něm stojí. Jaká z ní ale byla kočka mimo společnost.. Za mě je Syrup na dvě hvězdy a třetí právě za ní. 40% ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se to tváří jako originální počin, který tady ještě nebyl. Do marketingu zasazený příběh pojatý z "lidského" pohledu s možností se zamyslet nad tím vším co to vlastně je na těch reklamách. Mno, ale potom dojde (sirup/) šťáva. Celkově snímek působí hodně uměle a chápu, že nějakou zápletku tam dát museli, ale roztahat sérii povrchních zádrhelů (navíc lehce stupidních) na celé dvě třetiny snímku a potom to "vydávat" za zápletku, to opravdu na výsledném dojmu nepřidá. Slabé dvě hvězdičky. ()

Reklama

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Tohle měla být komedie? To mi teda vůbec nepřišlo. Scat se snaží přividělat a vymyslí nápoj Fukk, už to vypadá, že dostane dvě mega, ale spolubydlící mu nápad ukradl a patentoval si ho dřív. Scatt to ale dá dohromady s Šestkou a snaží se znovu vrátit do hry. Herci docela ujdou, ale samotný film mě nijak neoslovil a docela mě nudil. 45% ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Asi žiju v jedný velký bublině. Fakt jsem totiž netušil, že se lidi zabíjej kvůli reklamám na cocky a fucky či že světem marketingu brouzdá jeden pseudonym za druhym (proč?!); nejlíp s nesnesitelně slizkym účesem a vystupovánim. Vtip postavenej akorát na obvious dvojsmyslech, drama postavený na hádkách kvůli ničemu, sexappeal postavenej na zbytečně zmalovaný Amber. Ve výsledku jasnej podprůměr. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

Tak to se fakt nepovedlo, jedno velké klišé,jediné, co se mi líbilo, bylo hezky ukázané když úplně obyčejný člověk se dostane do bohaté společnosti k bohatému člověku a musí se naučít spolu spoupracovat, aby se oba dostali tam kam chtějí, ,i najít společné myšlenky,je také hezky ukázané, že i obyčejný člověk, i když není bohatý má stejné hodnoty a kvality jako majetný člověk, to jediný pro mě bylo pozitivně dané,, ale jinak ostatní jedna velká nuda. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Literární předlohou k filmu se stala úspěšná satirická novela Australana Maxe Barryho "Syrup", kterou nakladatelství Viking Press prvně vydalo v roce 1999. [Zdroj: us.penguingroup.com] (Conspi)

Reklama

Reklama