Reklama

Reklama

Recenze (28)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Z 90.tich percent umelá hmota, s neuveriteľnými postavami, plastickými zvratmi a tým najnesympatickejším hercom na svete, ale tých zvyšných desať percent má celkom nápad a Amber je sakra cool. Škoda premárneného potenciálu, tešil som sa a toto siaha ledva na spodnú hranicu troch hviezdičiek. Scenárista by si zaslúžil padáka. Edit: Tak nakoniec to predsa len musím znížiť. Páčili sa mi akurát nápady s plechovkami (hlavne čo sa tej edície týkalo), ale keďže ide vraj o knižnú adaptáciu, tieto nápady boli pravdepodobne aj v nej a TO ostatné, nefunguje vo filme asi nič. Image Amber je cool, zaňho päť percent navrch. Ústredný slizoun mi zhnusil aj ju. 45% ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Přestože jsem to chtěl asi dvakrát vypnout, až tak zlý to nebylo. Jednak je Amber kus, byť ji mám radši „přírodnější“. A pak film nabízí i pár rad do života. Nejen o marketingu zboží, ale i marketingu lidí, sebe samých – můžeme se prodávat jak chceme a lidi nám to můžou žrát, ale je to jen 1. krok, překonání určité „aktivační energie“, ale dál bude podle mě bude potřeba prodat své skutečné já. # [viděno: monitor, 5.1, EN sub] # příběh 5 | hudba 6 | humor 1 | akce 0 | napětí 0 | pustil bych si znovu 5 ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Akože pár poučných lekcií z marketingu a nahliadnutie do zákulisia sveta reklamy ... ale čo ja viem? ja radšej sirup s vodou, ako nejaký energy drink tváriaci sa cool. Tých 90 minút uplynie veľmi rýchlo a bezbolestne. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Asi žiju v jedný velký bublině. Fakt jsem totiž netušil, že se lidi zabíjej kvůli reklamám na cocky a fucky či že světem marketingu brouzdá jeden pseudonym za druhym (proč?!); nejlíp s nesnesitelně slizkym účesem a vystupovánim. Vtip postavenej akorát na obvious dvojsmyslech, drama postavený na hádkách kvůli ničemu, sexappeal postavenej na zbytečně zmalovaný Amber. Ve výsledku jasnej podprůměr. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se to tváří jako originální počin, který tady ještě nebyl. Do marketingu zasazený příběh pojatý z "lidského" pohledu s možností se zamyslet nad tím vším co to vlastně je na těch reklamách. Mno, ale potom dojde (sirup/) šťáva. Celkově snímek působí hodně uměle a chápu, že nějakou zápletku tam dát museli, ale roztahat sérii povrchních zádrhelů (navíc lehce stupidních) na celé dvě třetiny snímku a potom to "vydávat" za zápletku, to opravdu na výsledném dojmu nepřidá. Slabé dvě hvězdičky. ()

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Nenudící film, ikdyž jsem viděl i zábavnější komedie. Nemohu se však zbavit pocitu, že scénář je více jak zpoloviny nedodělaný. Pochopí nejspíš jen člověk, denně vysedávají u reklam a teleshopingu. Škoda, nabízí se tak svižná konverzačka s potenciálem a z prostředí, ve kterém by se to mělo dobrými nápady jenom hemžit. Herci dobří a sexy Amber jak jinak, velice koukatelná. ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(79/2013) / Celkom obstojná, moderná komédia. Je to cool. Lenže je dosť vidieť ako to CHCE byť cool. Majstrovstvo dotiahnuť to do nadpriemerných vôd ale viditeľne chýba. Mne to pripomenulo 500 days of summer. Ale len pripomenulo ... (5/10). ()

Pump 

všechny recenze uživatele

Díky dvojici Amber / Shiloh docela příjemné pokoukání. Marketing je plný bystrých lidí a místem, kde vyděláte obrovské peníze lusknutím prstu :-). Tomu věří jen ti šťastlivci, kterým se to povedlo. Na druhou stranu tento film ukazuje jednu pravdu. Nevzdávejte se svých snů. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Tohle měla být komedie? To mi teda vůbec nepřišlo. Scat se snaží přividělat a vymyslí nápoj Fukk, už to vypadá, že dostane dvě mega, ale spolubydlící mu nápad ukradl a patentoval si ho dřív. Scatt to ale dá dohromady s Šestkou a snaží se znovu vrátit do hry. Herci docela ujdou, ale samotný film mě nijak neoslovil a docela mě nudil. 45% ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Poměrně roztomilý a vtipný pohled do zákulisí jedné společnosti - jak jít s produktem na trh a co všechno člověk udělá pro to, aby se výrobek prodával. Pěkní herci, něco málo sexu a solidní stopáž. Bavilo mě to. ()

HonzaSim 

všechny recenze uživatele

Nebudu zastírat, že k tomuto filmu mě přitáhla Amber Heard. Jinak bych se s ním asi nikdy nepotkal. Poměrně zajímavý námět, který se ale nesetkal s nejšťastnějším zpracováním. Místy jsem se trochu ztrácel, (možná to bude pozdějším časem při sledování) místy mě to uspávalo, což se nakonec i povedlo. Celkově jsem s obsazením spokojen nebyl a jejich osud mi byl docela volný. Myslím, že by film spíš bavil manažery a ty, kteří se pohybují v reklamních agenturách. Vím, že u produktu hraje hlavní roli obal a zaujetí, (koneckonců jsem to okrajově studoval). Ale, že by např. u energy nápoje nebyla příchuť důležitá, to si zase nemyslím a příjde mi to trochu přehnané. Ještě jeden poznatek mimo téma. Amber opět dokázala, že ženám nesluší červené rtěnky a vlasy do drdolu, ale naopak vlasy rozpuštěné a decentní líčení, pokud na něm stojí. Jaká z ní ale byla kočka mimo společnost.. Za mě je Syrup na dvě hvězdy a třetí právě za ní. 40% ()

wege odpad!

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem přemýšlel, jestli nedal aspoň jednu hvězdu, ta by byla za Amber, jak vypadala. Byla taková pěkně sošná. Nakonec jsem si vzpomněl, jaká je to svině a nedal jsem nic. Je to zbytečný film, který mohl nabídnout náhled do reklamní branže, bohužel nenabídl bohužel ani to, a to ani trochu. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

Tak to se fakt nepovedlo, jedno velké klišé,jediné, co se mi líbilo, bylo hezky ukázané když úplně obyčejný člověk se dostane do bohaté společnosti k bohatému člověku a musí se naučít spolu spoupracovat, aby se oba dostali tam kam chtějí, ,i najít společné myšlenky,je také hezky ukázané, že i obyčejný člověk, i když není bohatý má stejné hodnoty a kvality jako majetný člověk, to jediný pro mě bylo pozitivně dané,, ale jinak ostatní jedna velká nuda. ()

Trishka 

všechny recenze uživatele

Syrup a voda. Rappaport se tváří, jak sází na jednoduchost a jasné poselství, opak je ale pravdou. Syrup má sice chodící sex Amber Heard, za zády dobrého marketéra a vypilované dialogy, příběh je ale až nepochopitelně překombinovaný. A navzdory tomu, že všechno to rychlé tempo a satirický tón shazující lesklé pozlátko mediálního světa, něco tomu přece jen chybí. Asi bublinky. ()

MiTrAnDiR 

všechny recenze uživatele

marketing a manazment.Dve najhorsie veci dnesnej spolocnosti a to vsetko nacpane do celovecerneho filmu...vplyv reklamy na cloveka,moznosti manipulacie.Uzite si tuto skvelo nakrutenu agendu ()

Riverin 

všechny recenze uživatele

Knihu som síce nemala možnosť prečítať ale musím povedať, že film je pôsobivý. Naozaj dobrá satira na dnešnú konzumnú spoločnosť a dokonca som sa aj niečomu priučila. Skvelý a inteligentný scenár, cool spracovanie a hlavne Amber Heard sú dôvody prečo si Syrup pozrieť. ()

Reklama

Reklama