Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slavnostní předávání televizních cen z Divadla na Vinohradech. Přímým přenosem večera vás provedou Jitka Čvančarová a Tereza Kostková. (oficiální text distributora)

Recenze (20)

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Moderátorky, které by před deseti lety nikoho nezaujaly, působily jako zjevení šarmu, rozvahy a intelektu. Je-li nejoblíbenějším zpěvákem (proč ne tanečníkem, zámkem, cukřenkou, nebo kloboukem?) David, mnohé to vypovídá o děsuplném úpadku české populární hudby. To se skutečně najde někdo, kdo v tomhle pitvořícím se a nabubřelém šášulovi vidí zpěváka? ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Mně to přišlo uhozené po všech stránkách. Scéna a to celkové pojetí večera byla tragédie. Ty jo, já bych byl lepší architekt. Pád říše ČT v přímém přenosu. Jen dvě moderátorky to držely, ale nikoliv pro svoje mimořádné schopnosti moderovaného slova. Kdo vyhrál nebo nevyhrál mně bylo šumák. Jen mě to připravilo o čas. I kdyby tahle zastaralá blamáž byla vysílána dalších sto let a ty samé celebrity by tam vystavovaly už jen jen jako exponáty v muzeu kdysi slavných prasat, přísáhám Vačku, že už se nikdy nepodívám. 10% ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Televizní zábava - na rozdíl od Lva přirozenější a mně sympatičtější moderátorky. A program takový estrádně zábavný (klasicky polovina oceněných někde v poklusu koncertovala/ hrála. Nahlédnuto mezi finále Kometa (Brno) - Dynamo (Pardubice). Za vítězství Vyprávěj a Tomáše Kluse hvězdička k dobru:-) ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné. Mnohem komornější, v podstatě ani ne trapné, a to je u slavnostního večera předávání cen v režii jedné z našich skvělých televizí až šokující. Kvalitu večera tak bortila jen dvojice nesehraných moderátorek, co místy nevěděly, co mají říkat a leckdy skákajících do děkovaček oceněných. Jejich humor oplýval připraveností, čímž rapidně ztrácel na vtipu, vyhnul se ale trapnosti. Navíc, samotný nápad dvou moderátorek byl mimo, jedna z nich by to zvládla mnohem lépe. Pěveckých vsuvek mohl být divák také klidně ušetřen, ale alespoň taková vystoupení nenutila přepínat program a, díky bohu, alespoň na chvíli jsme byli oproštěni od českých slátanin a pseudo-kapel. Oproti předchozím Českým lvům, Annům a TýTý, Slavíkům, Českým Miss a Hmyz ČR (libovolně si doplňte hromadu dalších zbytečných předávání zbytečných cen) jsou dvě hvězdičky pro TýTý 2011 takovým malým televizním Oscarovým hodnocením. ~ PS: A kdo byl oceněn je naprosto jedno, do měsíce si na to stejně nikdo nevzpomene a i na některých přebírajících bylo vidno, že je jim to jedno a ten večer stejně neměli co jiného na práci. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Oproti všem Slavíkům a Lvům konečně příjemné a sympaticky odmoderované (a to Kostkovou nemusím) vyhlašování nějakých cen. Hudebních vložek nebylo mnoho, nerušily nás žádné reklamy, předávající byli vtipní, vystoupení pana Brzobohatého mě docela dojalo. Proč ale hodnotím nejvýše? Protože jsem znovu začala věřit, že všechny soutěže v naší republice nemusí být zmanipulované. V trojnásobné vítězství "Partičky" jsem doufala, ale měla jsem strach, že ty tisíce hlasů zase někam zmizí. Naštěstí se nám, fanouškům, povedlo nevídané. Když kluci přebírali cenu za Absolutního vítěze, už jsem měla slzu v oku. Tomáše Kluse mám hodně ráda a jeho video mě pobavilo, ale sám asi musí uznat, že jeho nominace (a dokonce vítězství) na Objev roku působila docela komicky. ()

Billie777 

všechny recenze uživatele

Já tady nebudu dávat odpady a nadávat, jak je to strašný, protože není. Pro mě to byl příjemný večer, i moderátorky se mi překvapivě libily, hezky se dopňovaly a nepokoušely se o nějaký trapný vtipy a navíc jim to i moc slušelo. Sice jsem v pár kategoriích přála někomu jinému, než kdo to vyhrál ale zase mě naopak potěšilo vítězství mé oblíbené Partičky a Ondry Sokola a dále i seriálu Vyprávěj. A hvězdičku navíc jsem dala za to, že to nebylo ani příliš dlouhý a to je asi hlavně díky tomu, že to bylo na ČT, kde nás neotravují reklamy. Prostě příjemně strávený večer. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

TýTý 2011 nebylo ničím nové a tím pádem ani ničím zajímavé. Tvůrci/organizátoři, jak chcete, holt potvrdili, že tak trochu ustrnuli na jednom místě, ze kterého se jim nedaří se pohnout. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Příjemné předávání, které uváděly příjemné dámy J. Čvančarová a T. Kostková. Hezky bez reklam, s podprůměrnými hudebními vsuvkami a slušnou stopáží. Největší trapas je určitě Michal David jako zpěvák roku. + Velká radost za kluky z Partičky, protože ti si to určitě zaslouží. ()

BeeEsh 

všechny recenze uživatele

Tisíckrát lepší než Český lev a Anděl, asi už i České televizi došlo, že naše zpěvačky moderovat neumí. Čvančarová s Kostkovou byly vtipné, navíc vyhrálo Vyprávěj, ale za tu Borhyovou bych nejradši dala odpad. Že by se někde objevily krabice? ()

Eisenmann 

všechny recenze uživatele

U pořadů takového typu si člověk nemůže být jistý, zda má hodnotit jeho výsledky nebo pořad jako takový. Pokud však tohle shrneme v jedno, nemůže být hodnocení vůbec dobré. Nazval bych ten pořad "Udělování cen nevkusu českého diváka", přičemž vítězství partičky je toho jasným dokladem. ()

Thorian 

všechny recenze uživatele

Celkově vydařený večer. Čvančarová s Kostkovou velmi dobré (Bílou na Lvech převyšovaly o x tříd), a i pár povedených vtipů by se našlo ("nikdo menší než Tonya Graves!"). Čvančarová to sice se "stárvej" moc nepořešila, ale chybička se někdy vloudí. K výsledkům: ve zpěvákovi se výběr vítěze zužuje na duo David x Gott a k těm dvoum... Inu, škoda slov a sprostý být nechci. Naopak potěšily tři ceny pro Partičku a potěšil hlavně Michal Suchánek, který naprosto dokonale uzemnil Jaromíra Skopalíka (lháře vydávajícího věci jako Rytmus života, Pestrý svět atd.). ()

Bila_pani 

všechny recenze uživatele

Dost nudný večer, ale úplně průšvih to nebyl. Výkon moderátorek mě nijak extra nezaujal, ale nelezly mi na nervy, což je v dnešní době, kdy má status moderátor každý zoufalec, plus. Hudební vystoupení vesměs nudné, Michal David jako zpěvák roku poukazuje na to, že si tenhle stát opravdu zaslouží tu vládu, co má; ovšem vítězství Partičky a Tomáše Kluse a uvedení Radka Brzobohatého do dvorany slávy celkové hodnocení trochu vyvážily. ()

pan Spock 

všechny recenze uživatele

Ve srovnání s podobnými pořady, kde se vyhlašují výsledky nějaké ankety, jde o docela solidní počin. Moderátorky byly v pohodě a slušelo jim to (a to ani jednu zrovna moc nemusím). Kdo vyhrál jakou kategorii mi bylo vcelku jedno. Některé mě překvapily (Partička), jiné jsem nechápal (Michal David). Výhru Tomáše Kluse jsem uvítal a přeju mu jí. Myslím že šlo o vcelku podařený večer. ()

santa331 

všechny recenze uživatele

Jitka Čvančarová a Tereza Kostková prováděly pořadem, který hodnotil výkony na televizní obrazovce za rok 2011. Chci-li být upřímný musím uznat, že ten nádech velkých galavečerů jako je OSCAR nebo GRAMMY to mělo, ale jinak nic víc. Tento ročník se totiž moderování zhostilo dámské duo, které rozhodně na originálního Karla Šípa nemělo. Je pravda, že Kostková se snažila, ale bavit lidi humorně to prostě neumí a Čvančarová, která se za celý večer skoro neprojevila tomu taky moc nepomohla. Co se týče hudební složky večera, chyběla mi tam nějaká česká filmová písen. ()

Reklama

Reklama