Reklama

Reklama

Le colt cantarono la morte e fu... tempo di massacro

  • USA The Brute and the Beast (více)
Trailer

Thomas Corbett, který v Novém Mexiku rýžuje zlato, je povolán starým rodinným přítelem, farářem, aby ihned odcestoval domů, do svého rodného městečka Laramie v Texasu. V Laramii zjišťuje, že celé městečko ovládá gang násilníků pana Scotta. Zvláště jeho psychopatický syn Junior neváhá zabít kohokoli, kdo se mu postaví do cesty. Thomas vyhledá svého věčně opilého bratra Jeffa a přesvědčí ho, aby se Scottově gangu postavili a vrátili tak městečku jeho dřívější klid. (RetroMan)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

tenebrae86 

všechny recenze uživatele

Standardní, pěkně natočený spaghetti western, který by mě asi úplně minul, nebýt tří jmen v titulcích: Franco Nero, George Hilton a v prvé řadě Lucio Fulci. Fulciho tvorbu znám dobře a ani zdaleka to pro mě není pouhý "Godfather of Gore", takže jsem od filmu nečekal nic, co bych nakonec nedostal. Rejžův výjimečný cit pro jednotlivé záběry, plus výkony (nejen) obou zmiňovaných herců, dělá z jinak spíše průměrné žánrovky celkem zajímavou podívanou. Ale přiznám se, že Hiltona jak ho mám rád, tak tady mě fakt sral. Respektive jeho postava mě srala. George byl super, ale jeho charakter Jeff byl zralý akorát tak na facku. I proto nakonec udílím "pouze" tři hvězdy, i když do své sbírky blu-ray si tento kousek rozhodně pořídím a všem fanouškům spaghetti westernů jej mohu vřele doporučit. Hodnocení 70%. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Najväčšou slabinou tohto spaghetti westernu s luxusným hereckým obsadením a chytľavým soundtrackom je Lucio Fulci na režisérskej stoličke. Jediné, čo tu "Godfather of Gore“ zrežíroval prijateľne sú pištoľnícke súboje, inak je Massacre Time v podstate hlúposť s povrchným, nezmyselne sa vyvíjajúcim príbehom a dementne sa správajúcimi postavami. ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Fulciho horory neznášam, sú to nekonzistentné scenáristické sračky s pár zaujímavými humusáčinami... ale toto je solídny film. A solídny hlavne vďaka réžii, ktorá to pekne drží pokope. Franco Nero je frajer, Hilton ešte väčší (Hej, džentlmeni!) a finálna prestrelka masívna. Oceňujem aj snahu zobraziť zabíjanie aj s nejakou tou krvičkou - Fulci sa nezaprie. Dobre mi padlo. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Italský mistr hrůzy Fulci ( jednou to giallo nakoukám) projevuje svůj talent i ve "špagetách" a mně se zase dostalo parádní porce westernové řezničiny, špinavých hrdinů a famózních grázlů. Franco Nero opět výborný, ovšem netradičně zastíněný, a to naprosto skvělým Georgem Hiltonem v roli věčně nadraného pistolníka s dobrým vychováním. Jeho věta : " Promiňte, gentlemani" následovaná přesně mířenými smrtelnými zásahy byla vtipným osvěžením už tak dobrého filmu. Nino Castelnuovo, nu to byla kapitola sama pro sebe, psychopatičtějšího a úchylnějšího záporáka aby pohledal, navíc to byl možná i první gay v tomhle žánru :), náznaků tam bylo dost , ten blonďáček a jeho pohled.... Zpočátku mírně nedomrlý příběh se nakonec spojí v zajímavém rodinném odhalení a tak jsem byl téměř stoprocentně spokojen. ()

špaček421 

všechny recenze uživatele

Příběh je sice prostý a tak trochu nesmyslný, ale Fulciho režie je skvělá, je poznat, že to dělal mistr, úvodní písnička je úžasná a Nero, Castelnuovo a obzvláště Hilton v hlavních rolích jsou skvělí. Zatímco Hilton podal skvělý výkon, a jeho postava je sympatičtější, Nero vlastně opakuje Djanga. Nino Castelunovo byl taky skvělej, hnusnej záporák, už podle držení těla bylo poznat, že je ta postava magor. Přestřelky jsou drsné a scéna bičování je neuvěřitelně realistická. 75% ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama