Reklama

Reklama

Děj nejnovější komedie Pedra Almodóvara se odehrává v letadle mířícím do Mexika. Někde nad Mexickým zálivem se letadlo porouchá a pilotům, letušákům i pasažérům nezbývá, než si naposledy pořádně užít života. (oficiální text distributora)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (163)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Už jsem ani nečekal, že se Almodóvar ještě někdy vrátí k „obyčejné“ komedii. Uvozovky jsou sice na místě, ale tenhle film opravdu nemá jiné ambice, než diváky pobavit, a daří se mu to celkem slušně. Kadence gagů by sice mohla být vyšší a scénář je opravdu jen sledem nepříliš pevně pospojovaných scének, ale pořád je to dobrá zábava (70%). ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Nemyslela jsem si, že mě kdy bude bavit sledovat jak někdo souloží na palubě letadla, nebo jak si nevědomky dává nějakou drogu. Ačkoliv mě to mohlo napadnout již z plakátu jak asi bude film vypadat, čekala jsem něco decentně vtipného, nikoliv oplzlého. A ejhle ...Minimálně 40 % pasažérů na letadle bylo gayů a více než nějaké americké prvky( které se vyskytují v komediích po celém světě ) zde přičichnete k ujetosti španělského humoru. Mohla bych klidně mít špatnou náladu a snímku dát třeba odpad (jak se mi stávalo dříve), ale takto jsem se nezasmála u filmu ani nepamatuju. Více popisu snad není třeba, protože to musí člověk vidět. ()

Reklama

andrii 

všechny recenze uživatele

Dopřejte si... nehladký průběh (vz)letu, luxus svodů, vrchol emocí, první, možné poslední vzplanutí, milostné spojení, telefonické přiznání se zemí. Na křídlech - vesele, jen vesele. Hravost nouzového přistání s vlastní fantazií v tónech pastelových. Vše je dovolené, vše je provalené. Odpoutejte se, prosím. Padáme... ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

S Almodovarom mam problem, aj s jeho filmami - zapasoval mi len Volver a Rozervana Objeti. Aj to len preto, ze tam hrala moja milovana Penelope Cruz /Kokain/. Tuto ide pribehovo o udalosti v lietadle, ktore kruzi nad letiskom, lebo sa pokazilo strojarenske prislusenstvo. A velmi casto na to zvrhava, v Almodovarovom pripade na prehladku kadejakych homosexualov. A to ja nemam rad. 30 % ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

na tenhle film musíte mít tu správnou náladu aby splnil účel za kterým byl natočen.A to ,pobavit.Celý ústřední děj byl smrštěn do prostoru buissnes třídy a kokpitu letadla.tedy pár metrů.Setkají se tam lidé s různými osudy a příběhy k jejichž rozuzlení dojde právě v letadle."odrostlá" dívka která v představě že se blíží konec a ona je stále ještě panna což chce na poslední chvíli zoufale změnit a hledá něco (a když uvidíte na čem spočine její zrak jako na možném předmětu tak málem upadnete) nebo někoho .....Tedy jde spíš o konverzačku.Mojí oblíbenkyni Cruz jsem si moc neužila.V drtivé většině filmú se stává že se do popředí vystrčí hvězda a ostatní jí dělají křoví .Tady se můžete soustředit i na ty ostatní.Mě ten film pobavil. Almodóvar .Jeden z mála režisérů kteří se nemusí stydět pod svůj film podepsat.I přes nepříznivé recenze zde doporučuji. A ženy všimněte si jak hezké ruce mají stewardi :-)))) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (7)

  • Film sa natáčal v Madride a Ciudad Real (Španielsko). Natáčanie prebiehalo od 9. februára do 12. septembra 2012. (Arsenal83)
  • Fajas nebol pôvodne v scenári až taká zlá postava, ale po niekoľkých dňoch natáčania si Pedro Almodóvar všimol, že Carlos Areces ho pomocou svojho komického inštinktu robil zlomyseľným, pretože takto to bolo vtipnejšie. Režisérovi sa zmena páčila, tak ju ponechal. (Arsenal83)

Reklama

Reklama