Reklama

Reklama

Děj nejnovější komedie Pedra Almodóvara se odehrává v letadle mířícím do Mexika. Někde nad Mexickým zálivem se letadlo porouchá a pilotům, letušákům i pasažérům nezbývá, než si naposledy pořádně užít života. (oficiální text distributora)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (163)

LencaN 

všechny recenze uživatele

Od Almodóvara znám akorát film Kůže, kterou nosím a už ten byl zvrácený. Ale mělo to hlavu, patu, děj, zajímavý námět a bylo to slušné drama. Tohle mi ani nepřijde jako z dílny stejného tvůrce. Tohle je barvami přebujený výlet do jednoho letadla, kde veškerý mužský personál je buď plně homosexuální nebo bisexuální. Nic proti, jen toho bylo trochu moc a už mi toho stačilo v Liberace! A asi jsem si měla víc prohlédnout obal DVD, protože teď koukám tady na plakát a odpovídá to. Najdete zde sexuální výstupy, drogy, dominu ve výslužbě, vraha, médium, jeden extragay výstup, bláznivou bývalku, rozumnou bývalku (tahle větev mi třeba přišla naprosto mimo, byla tam snad navíc, neviděla jsem v ní moc význam pro film), šikovné novomanžele a podobná individua. Nevím, mám radši inteligentnější humor, ale jako oddechovka to bylo fajn. Jen mě mrzí, že nejdřív vám vyrazí dech Penelope Cruz s Antoniem Banderasem a pak je nechají jejich osudu na letišti, ale už bez přítomnosti diváka....čili tam pak už vůbec nebyli, přitom by byla bomba, kdyby ano. A musím někde vyzjistit, jestli ti gayové jsou homosexuálové i ve skutečnosti, protože jestli ne, tak jsou to velcí frajeři :) ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Už jsem ani nečekal, že se Almodóvar ještě někdy vrátí k „obyčejné“ komedii. Uvozovky jsou sice na místě, ale tenhle film opravdu nemá jiné ambice, než diváky pobavit, a daří se mu to celkem slušně. Kadence gagů by sice mohla být vyšší a scénář je opravdu jen sledem nepříliš pevně pospojovaných scének, ale pořád je to dobrá zábava (70%). ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

K tomu mám asi jen jednu větu... Cos to proboha Pedrito natočil? Gay stevardi tančí na I'm so excited? (btw. asi nejlepší scéna:D Možná umřou ale pojďme si zazpívat jak jsou nadšení.) Hlavní účastníci? Jeden pilot bisexuál, druhý hetero /teda pak gay/ ale kouřil prvnímu pilotovi kdysi, všichni tři stevardi jsou gayové, mezi cestujícími je 35-letá panna, bývalý pašerák, co si vyndá ze zadku drogy a je na líbánkách, kdy svou drahou celý let zfetovává, pak nějaká slavná prostitutka, prezident banky, která byla tak zkorumpovaná, že zrrhal ze země, herec, co má trable s bývalkama a nějaký mexický nájemný vrah. No prostě maglajz a o humorné scény není nouze, ale spíše se to sesouvá k úchylárně a frašce. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

na tenhle film musíte mít tu správnou náladu aby splnil účel za kterým byl natočen.A to ,pobavit.Celý ústřední děj byl smrštěn do prostoru buissnes třídy a kokpitu letadla.tedy pár metrů.Setkají se tam lidé s různými osudy a příběhy k jejichž rozuzlení dojde právě v letadle."odrostlá" dívka která v představě že se blíží konec a ona je stále ještě panna což chce na poslední chvíli zoufale změnit a hledá něco (a když uvidíte na čem spočine její zrak jako na možném předmětu tak málem upadnete) nebo někoho .....Tedy jde spíš o konverzačku.Mojí oblíbenkyni Cruz jsem si moc neužila.V drtivé většině filmú se stává že se do popředí vystrčí hvězda a ostatní jí dělají křoví .Tady se můžete soustředit i na ty ostatní.Mě ten film pobavil. Almodóvar .Jeden z mála režisérů kteří se nemusí stydět pod svůj film podepsat.I přes nepříznivé recenze zde doporučuji. A ženy všimněte si jak hezké ruce mají stewardi :-)))) ()

carly 

všechny recenze uživatele

mám rada cameá, zvlášť keď ich neočakávam. a toto teda bol let. Pedro vytvoril galériu zaujímavých postavičiek, ktorú na chvíľu spojilo jedno nefungujúce lietadlo. postupne spoznávame jednotlivé postavy aj vzťahy medzi nimi. trio stewardov prvej triedy je rozkošné a aj cestujúci prvej triedy sú zaujímavé postavy, ktorých osudy sú viac prepletené,ako by sa na prvý pohľad zdalo. Najlepšia scéna je jednoznačne tanečná vložka za sprievodu I'm so excited. A záver, s prázdnym letiskom a zvukovými efektami mi spôsobil viac zimomriavok ako ktorýkoľvek veľkolepý výbuch. Bravo, Pedro. zaobišla by som sa bez erotickej vložky, ale aj tu oceňujem prácu s kamerou a humorný nádych. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (7)

  • Jedná se už o pátý film Pedra Almodóvara, ve kterém si účinkuje Penelop Cruz a dokonce o šestý s Antonio Banderasem. Dvojice se herců si však vůbec poprvé zahrála společně. (Dr Lizal)
  • Fajas nebol pôvodne v scenári až taká zlá postava, ale po niekoľkých dňoch natáčania si Pedro Almodóvar všimol, že Carlos Areces ho pomocou svojho komického inštinktu robil zlomyseľným, pretože takto to bolo vtipnejšie. Režisérovi sa zmena páčila, tak ju ponechal. (Arsenal83)

Reklama

Reklama