Reklama

Reklama

Hunger Games: Síla vzdoru 1. část

  • USA The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 (více)
Trailer 3

Katniss Everdeenová prožívá nejtěžší období svého života. Ačkoli z Her čtvrtstoletí jakžtakž vyvázla se zdravou kůží a máma se sestrou jsou v bezpečí, její starosti ještě neskončily. Capitol srovnal se zemí Dvanáctý obvod, zahynuly tisíce lidí a Katniss pronásleduje pocit viny. Navíc Peeta Mellark, její partner z Her, zůstal v rukou nepřátel. Na čelo odboje se postavil Třináctý obvod, i když jen donedávna se o jeho existenci téměř nic nevědělo. Válka přináší oběti na obou stranách, rozdíly mezi dobrem a zlem se stále více stírají. Vítězství se sice přiklání na stranu rebelů, ale konec je stále v nedohlednu. Krveprolití může zastavit pouze Katniss. Pokud chce zachránit Peetu, zabránit dalšímu maření životů, porazit Sídlo a nenáviděného prezidenta Snowa, musí se znovu chopit symbolu Reprodrozda. Opět zjišťuje, že o svém osudu nerozhoduje sama, ale do jisté míry se stává nástrojem v mocenském souboji. A stále nevyřešila dilema, kterému ze dvou nejbližších přátel patří její city ... (Forum Film CZ)

(více)

Diskuze

ezop1012

ezop1012 (hodnocení, recenze)

vodkasesemte

Lawrence je neskutocne odporna herecka, je nesympaticka nevie hrat len sa pretrca, v kazdom filme kde hra by ju mali na zaciatku filmu zabit.

na příspěvěk reagoval Komi98

vodkasesemte

vodkasesemte (hodnocení, recenze)

"všimnul, že Jennifer Lawrence má syndrom Gemmy Arterton - sluší jí to, i když má rozbitou držku" to jo.

na příspěvěk reagoval ezop1012

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Když jsem se v zajímavostech dozvěděl, že závěrečný díl téhle ságy měl být původně rozdělen na 5 filmů, tak se mi protočily panenky. V tomhle díle se nestane vůbec, ale vůbec nic. Celé to působí jako pilotní epizoda seriálu, na které se hodně hodně šetřilo. Vážně za celý film můžeme vidět jeden pád komínu a jednu fajn scénu s přehradou, ale ta netrvá více jak minutu a půl. Zbytek filmu je pak už jen šeď ve více odstínech než si dovedou představit fanoušci Fifty Shades of Grey. Nebýt jedné asi 40ti vteřinové scény s řekou a lovem tak se z té debilní základny prostě nevyhrabem. Celé to nakonec zachraňuje stejně jako minulý díl Woody Harrelson. Škoda jen, že je ho tu tak málo.1* 20%

Příspěvek byl smazán administrátorem.

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Paulie88

úplne súhlasím s druhým odstavcom. Ja som si to dokonca nahrával aj v HD a nakoniec som to vymazal. Absolútne nie je dôvod na HD, žiadne animácie, efekty hodné HD. Žiadna epická akcia, ktorá by sa z P.R. mohla zdať. Nie. A opäť som čakal, ale už som predpokladal, že to bude nuda. Viac nepozerám. Prepána jána, veď Harry Potter toto prekonáva na celej čiare. A áno, prvý Potter je pre decká, ale napr. taký Ohnivý pohár alebo Fénixov rád to je niečo iné. A réžia u H.G. je taká mdlá, prispatá. Kecy a kecy. Skutočne toto niekto potrebuje pozerať?

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

"já jsem dospělí"   jako vážně?

A tenhle film nuda opravdu byl a co, že tam nebyla akce? Je to prostě pravda rozdělili to na dva díly zbytečně a tenhle mě fakt nebavil a o to jde přece především, aby film bavil, ne? Hodnocení zasloužený.

 

PS: Zombieland je super!

na příspěvěk reagoval breeder

Duncan66

Duncan66 (hodnocení, recenze)

yinloveyang

mozna je to tim, ze holt dospelaci nedokazou ocenit totalne naivni a cernobily film pro deti, ktery je myslen vazne a neni tam jediny vtip, kteremu by se clovek mohl zasmat. Ja osobne jsem se musel teda obcas smat, ale kvuli trapnosti a nikoli humoru.

na příspěvěk reagoval runner85, jhr

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Teda, jen tak se zde kouknu a ono je to už jenom 62%. To jsou lidi fakt tak závislí na tom, aby všude byla akce? Fakt mě to mrzí, jestli 2 část bude v červené (v což doufám), tak je to naproto jasný.

na příspěvěk reagoval Duncan66

sasa10

sasa10 (hodnocení, recenze)

Ztráta času, nuda od začátku do konce. S tímhle filmem si můžou jít lehnout.

Milenium

Milenium (hodnocení, recenze)

Jako bylo to zklamani, zbytecne z toho udelali 2 dily, myslim ze beztak kvuli tomu nevydelaji. Jen kvuli Jennifer se podivam i na druhou cast pak.

Uživatel marshalx smazal svůj příspěvek.

Stamkos91

Stamkos91 (hodnocení, recenze)

Za chyby v textu se (ne)omlouvám ale moje ruce s hrubýma prstama které právě odhazovaly hnůj nejsou tak dobré v psaní na tabletu kterej mi snad místo predhazovaní slov sem napíše vše za mě. Dneska se totiž vyrábí technika úměrná inteligenci této generace a udělá za tebe i to co nechceš.

Stamkos91

Stamkos91 (hodnocení, recenze)

Sandstorm

Miluju pocit který si pěstuju už delší dobu ten pocit vždy vyvrcholí když si přečtu komentáře tohohle typu ve kterých si každej režisér a praznamej spisovatel pobrečí na čem to byl zase v kině. Někteří to odsoudí po shlédnutí jednoho dílu a jiní zase uslyší od kamaráda budoucího režiséra který ovšem ještě studuje na soukromé škole že tenhle film je "mrdka" ale přesto jdou do kina se na to podívat (ovšem už s myšlenkou že to bude sračka) takže ty jakožto uznavanejši režisér než snad Tarantino či Fincher po celou dobu filmu přemýšlíš nad tím co ti pověděl kamarád a tudíž i přes svou mozkovou kapacitu a schopností ve ímat a cítit otáčení zeměkoule se nedokážeš vcítit do snímku o kterém sis udělal jasno ještě před jeho natočením ale neboj nejsi sám, lidí s touhle retardovaností je po světě víc než dokážeš spočítat i přesto že nejspíše máš plnohodnotnou státní maturitu České republiky kterou jsi dostal na základě toho že někdo ji prostě musel dostat v dnes bohužel tak dementním státě. To je asi tak vše co jsem chtěl říct tak a teď už jsem spokojený vezmu si lopatu a jdu vycházet hnůj z chliva a možná se stavím i na csfd stránkách.

Uživatel Stamkos91 smazal svůj příspěvek.

TBee

TBee (hodnocení, recenze)

Jsem opravdu nadšená! Nechápu proč jsou všichni tak hnusní a říkají, že to byla nuda a Síla vzdoru neměla být rozdělená na dvě části... Podle mě to takhle mělo být. Ano, nebylo tam moc akce, ale musí v těch filmech být pořád nějaká?? Bum sem, bum tam, hotovo, the end? To právě ty dva předchozí díly byly na tomhle principu. Třetí díl je (tedy alespoň ta první půlka) o šoku, lítosti, částečné odevzdanosti a síle vzdorovat. Konečně poznáme opravdový charakter postav a zjistíme, že to nejsou roboti bez citů, ale lidé, kteří toho taky někdy můžou mít dost... Asi posledních 30 minut filmu se už začíná vracet do svého akčního módu a připravuje nás na strhující finále. (Které bude úžasné. Za to vám ručím.) Takže, abych to celé shrnula. Tenhle díl dal celé této filmové sérii duši, a ta je potřeba. U 90% filmů není, takže si jí většina lidí splete s "Jé to byla ale nuda, nic se tam nedělo." Úplně je vidět, že se na filmu podílela i sama autorka, což jsem ráda. A ještě bych si dovolila tvrdit, že tahle série je na 2. místě kvality zfilmování. Hned za Harrym Potterem. Tak prosím nezavrhujte tento díl, když vám někdo řekne, že je špatný. Udělejte si svůj vlastní názor. A hlavně film berte jako 'Film, který je natočený podle knižní předlohy.' Však ono to potom do sebe pěkně zapadne.

na příspěvěk reagoval runner85

Maerlyn0

Maerlyn0 (hodnocení, recenze)

Mně se tenhle film líbil, už jen proto, že ve mně dokázal vyvolat opravdové emoce - například scény vybombardování nemocnice a Katnissina proklama a bombový útok na District 13. A Jennifer hrála skvěle.

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

Oneill85

seš nějakej chtrej, to je zvláštní že tě ještě nejaký studio nezaměstnalo a ztrácíš čas tady.... mě se film líbil, ptz atmosféra byla přesně taková jak sem si to představoval při čtení knížky, navíc to bylo odlyšný od předchozích dvou dílů.... navíc nevim co jako měli dělat když to v tý knížce prostě takhle je.... vymejšlet si cokoliv nemůžou a ano rozdělení je jednak díky penězům ale tady to je podle mě ku prospěchu ptz to vykresluje pčesně to co stojjí v knížce a jelikoč je knížka psaná "ich formou" tak to rozhodně nebylo nic jednoduchýho a přišlo i na to aby se lidem ukázalo něco navíc... pruběh revoluce napříč krajema a záchranná operace... o tom se v knížce jen mluví.... to že máš jinej názor ještě neznamená že máš správnej názor... mě to spíš přijde jako kritika čistě pro kritiku, ptřeboval si něco zkritizovat a tak kritizuješ tohle, ačkoliv o tom zjevně nemá žádnej přehled, jen si prostě nedostal to co sis představoval, ale tak to chodí

na příspěvěk reagoval Oneill85

Oneill85

Oneill85 (hodnocení, recenze)

j.linhi

Takhle to ale nefunguje ve filmovém průmyslu. Pokud chtějí peníze musí taky za to něco nabídnout. A ne jen natočit nudu která předchází finále. V tomto případě se jen potvrdilo že rozdělení na dva filmy bylo hloupé a jediný důvod je vytáhnout z lidí víc peněz.

na příspěvěk reagoval runner85, j.linhi

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

Oneill85

kniha se nedá na 100% zfilmovat ptz kdby se na stoprocent zfilmovala bylo by to většinou na víc než jen dva díly... tady právě udělali moc dobře ptz 95% procen knihi převedli na plátno a to se jen tak nevidí... hele já chápu že si knížky prostě nečet a čekal si, možná, nabušenou akci ale ty knížky ani takový nejsou takže se to nedá ani tak vymyslet i tu přehradu a vznášedla vytřískali na maximum aby z toho pak nebyl uplnej nesmysl.... jde o to že tehnle díl připravuje půdu na finále... to máš jako s HP6 taky se tam prdlajs dělo a bylo to o ničem, ale takovej díl je prostě občas nutnej, aby všechno dění připravil na konec...

na příspěvěk reagoval Oneill85

Oneill85

Oneill85 (hodnocení, recenze)

j.linhi

Žádná kniha se nedá na 100% zfilmovat vždy se to musí nějak upravit. Tady to bohužel udělali špatně. nic víc.

na příspěvěk reagoval j.linhi

Oneill85

Oneill85 (hodnocení, recenze)

j.linhi

Já měl na mysli ty akční scény. Útok na přehradu se určitě mohl udělat víc propracovaný. Bombardování základny mohlo být i z vnějšího pohledu a ne jen tečky na radaru jako v nějakým céčkovým filmu atd.

na příspěvěk reagoval j.linhi

Související novinky

Divergence se přesouvá do televize

Divergence se přesouvá do televize

21.07.2016

Půlení závěrů velkých sérií není zrovna populární trend. U Harryho Pottera nebo Stmívání se to ještě podařilo, Hunger Games ale docela klopýtaly a sérii Divergence tyhle čachry rovnou zlomily vaz.… (více)

10 nejlépe placených herců roku 2015

10 nejlépe placených herců roku 2015

06.08.2015

Časopis Forbes i letos vytáhl kalkulačku, aby dal nám na vědomí, kterým hereckým tvářím máme závidět výplatu za první polovinu roku. Kdo usedl na trůn? Podle očekávání Robert Downey Jr., který letos… (více)

72. Zlaté glóby - výsledky

72. Zlaté glóby - výsledky

12.01.2015

V losangeleském hotelu Beverly Hilton byly uděleny 72. Zlaté glóby, kterými Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu oceňuje každý rok nejlepší filmové a televizní počiny. Nejúspěšnějším filmem… (více)

72. Zlaté glóby - nominace

72. Zlaté glóby - nominace

11.12.2014

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu dnes vyhlásila ústy herců Kate Beckinsale, Petera Krause, Pauly Patton a Jeremyho Pivena nominace na 72. Zlaté glóby. Nejúspěšnějším filmem se stala se… (více)

Reklama

Reklama