Reklama

Reklama

Katy Perry: Skutečná tvář

  • USA Katy Perry: Part of Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zůstaňte sami sebou a můžete se stát čímkoli - Katy Perry je toho živoucím důkazem. Poodhalte skutečnou tvář Katy Perry a odkryjte tajemství, jak se z téhle obyčejné Kaliforňanky s velkými sny stala jedna z nejuznávanějších hvězd na světě. „Vyloženě neodolatelný“snímek nabízí příležitost zažít, jak se Katy Perry plnily její teenagerovské touhy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (84)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Katy Perry mám docela rád. Nevadí mi její muzika, vzhledově mi nevadí už vůbec a tenhle dokument je asi nejlepší pohled do jejího zákulisí, což mě dost zajímalo. Ať jsou dokumenty tohoto typu jakékoliv - nikdy na plnou hubu neukážou stinné stránky dané osoby, tak musím říct, že se mi moc líbil. Muzika byla fajn. Opět a znova mi došlo, jak vyčerpávající povolání to je a jak neuvěřitelně je svazující a omezuje nejenom Katy, ale i celé její okolí. Přes to všechno mám ale pocit, že tahle křesťansky vychovaná holka nebude žádný rozmazlenec a arogant, ale člověk, který si jednoduše splnil sen a především člověk, který má někdy stejně svazující pocity, nálady a myšlenky jako my všichni. Přesto ale chápe, že žije pro fanoušky a tím si mě dokázala získat. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $12miliónovTržby USA $25,326,071Tržby Celosvetovo $32,647,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,201,592 //počet predaných kusov 70,723Tržby za predaj DVD v USA $3,122,751 //počet predaných kusov 216,232║ Pesničky dosť dobré, škoda že samotná kamera a režisér nepredali dostatočne atmosféru s koncertov. /60%/ ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Mnohem spíš než dokument je to dlouhometrážní reklama na podporu nadcházejícího turné 2013 a celkového image. Konec konců, snímek vznikl v její produkci a všechno se podřídilo jejímu PR a natočilo tak, aby výsledný produkt přesně zasáhl cílové publikum. Název je vlastně pravdivý. V několika momentech máte možnost zahlédnout tvář Katy Perry bez silného nánosu make-upu, ale že by vám dovolila nahlédnout pod naaranžovanou nablýskanou slupku, že byste mohli poznat její skutečný charakter, to ani náhodou. Kate se opakovaně přiznala k obdivu k Madonně a je vidět, že se snaží napodobovat její způsob prezentace v popkultuře. Kate dnes fušuje stále víc do herecké branže a tomhle snímku je víc než dobře vidět. Nejde o špatnou zpěvačku, ale to cílení na puberťačky a nedospělé ženy všech věkových kategorií posouvá její projev a aranžmá písniček někam na hranice grotesky a naplňuje všechny negativní stereotypy o produkci pro adolescentní publikum. Barbínovský styl, růžové paruky a sladké úsměvy vysílané na všechny strany. Všudypřítomný povinný optimismus, nadšení a banality typu Katy je úžasná, turné je fantastické. Novácký dabing navíc podtrhuje ten umělohmotný rozměr snímku. Vlastně nevím, jak to hodnotit. Svým způsobem jsem se i bavil, i když kouzlem nechtěného a s vědomím, že informační hodnota tohoto kvazidokumentu je mizivá. Takovou skladbu Hot N Cold mám v oficiálním videoklipu docela rád, ale při pohledu na Kate, jak střídá princeznovské oblečky a snaživě se natřásá, mi bylo, jako by mi někdo vrážel ostře nabroušený kůl do rozkroku. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Normálně se na tyhle dokumenty nedívám, protože mi vždycky vzadu v hlavě běží otázka, kolik těch situací je opravdových a kolik je jen "představením pro kamery". Ale v tomto případě jsem udělal výjimku. Nejsem fanoušek Katy, nicméně její hudba mi nijak zvlášť nevadí, koukat na ni taky nepovažuju za žádnou formu trestu (a přiznejme si, který chlap by tohle považoval za trest?) a hlavně dokážu uznat, když někdo dokáže něco speciálního. Jak bylo řečeno v tomto dokumentu, jí se povedlo něco, co se nepovedlo žádnému interpretovi (Madonna, Beatles, Rolling Stones…) krom Michaela Jacksona a to mít pět písniček z jednoho alba na prvním místě v hitparádě. To, že i dnes má nejvíce fanoušků na Twitteru taky o něčem svědčí. Navíc, z tohoto dokumentu jsem měl pocit, že ona je opravdu sympatická holka, která si na nic nehraje a opravdu má ráda své fanoušky a uvědomuje si, že jen díky nim je tam, kde je. Ale jak říkám, u těchto dokumentů si nejsem nikdy jistý, co je a co není hrané… 70 %. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Ja teda nie som do KP nijako zbláznená a dokonca nezvyknem pozerať ani hudobné dokumenty. Možno preto ma tento tak chytil (trochu zmeny). Zapla som ho zo zvedavosti na HBO... a zostala pri ňom sedieť a pozerať. Zaujalo ma nielen zákulisie, biografické údaje (je mi jasné, že nie všetko je úplná realita a pravda;-), ale aj tá úžasná farebnosť jej vystúpení, kreatívne kostýmy, vybuchujúca energia z tej baby, imidž. Hudbu v TV nesledujem, klipy nepoznám a vlastne som pomerne "out", preto ma aj trochu prekvapilo, že ma to baví. Myslím, že je to dobre spravený dokument aj po stránke remeselnej. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Písničky Katy Perry se mi snad líbí všechny,a tak jsem si pustil tento dokument o ní. Musím se před ní sklonit, málokdo dokáže mít tolik hitovek z tak málo alb. A pohled do zákulisí je zase něco jiného, a to taky prospěje. Od ní se může ještě hodně očekávat. Moc se těším na její další alba. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Musíte, ano musíte, mít rádi hodně Katy Perry, aby se vám líbil tento dokument z produkce MTV. K vidění je její nová image spočívající především v kreaci excentrických barev na vlasech a také zajímavosti při natáčení videoklipů a něco málo ze zákulisí. Katy Perry se svým šarmem, neuvěřitelnou energií, namyšleností a dokonalým sebestředným chováním se rozhodně neztratí a odzbrojí každého. A když jsem si ještě následně pustil její koncert Rock in Rio (100%), který se tady nedá oficiálně hodnotit, nelze jít s tímto 3D dokumentem pod 60%. Dodávám, že není pravda, že Katy neumí zpívat naživo. Chtěl bych vidět ty chytráky, co to tvrdí, jak po půl druhé hodině jejího běhaní + tančení + zpěvu se nezadýchají a vydají ze sebe kloudnou toninu. Katko, jen se už nestříhej nakrátko, přece chceš být krásná holka, nebo ne? ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Nedávno som narazil na jeden môj starší komentár, bolo to k dvd-čku videoklipov Britney Spears a divím sa, jak negatívne tá haluz vyznela. Zvlášť odo mňa, ja mám podobné veci rád; chytlavé zlé pesničky, videoklipy s rozpočtom hodnoty dvadsať nezávislých snímkov dohromady, hviezdičky bez detstva, pretvárku, MTV, konzum (!), so všetkou dekadenciou a bordelom, čo k tomu patrí. Katy som nikdy nepočúval. Mimo to, že je všade, že nejde zapnúť rádio aby tam nebola - ignor, mám rád len jej klip s rovnátkami a ohňostrojom, 80s feeling a tak. Fakticky luxusná produkcia. Rovnako ako tento jej film. Výpoveď, že jaká? O čom? :) Na mňa to vždy pôsobí presne opačne. Ibaže ja nie som cieľovka, nemám vagínu a nemám 12 rokov. A tie texty asi naozaj decká motivujú! Pritom tak stupídne. Normálna baba z diskotéky, čo myslí že mení svet a vážne sa jej to darí, keďže svet je plný ďalších diskotékových pipiek, ktoré chcú byť ako ona. Svet bez vkusu, film bez vkusu, drahý a farebný, až môj počítač všetky tie odtiene ružovej a modrej ani nerozozná. Stačí mať náladu ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Nie som veľká fanúšička Katy Perry, jej pesničky poznám, niektoré sa mi páčia ale nevyhľadávam ich. Tento dokument som si pozrela zo zvedavosti a myslím, že bol dobrý a zaujímavý a Katy. U Katy som si myslela, presne ako spomínali v dokumente, že jej kariéra sa začala len tak zrazu a stala sa slávnou tiež odrazu. Ona však na tom tvrdo pracovala... Dosť zaujímavé bolo keď počas tej depresie nezrušila koncert a obdivujem ju, že zrazu nahodila ten neprekonateľný pekný úsmev. Katy Perry je jednoznačne zaujímavá osoba musí byť zážitok stretnúť ju osobne. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Už jenom ocenění, která získala, hovoří za své. Ta holka se prostě uměla a umí přijít s něčím zajímavým a neoposlouchatelným (pokud to teda neslýcháte den co den 2x do hodiny na některém z našich "vtipných" rádií). Mně se její písničky líbí a nahlédnout do trochu mála z Katyného soukromí nebylo naškodu. 75% ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě opravdu překvapilo. Zatím jsem neriskoval pouštěním si filmového životopisu Justina Biebera nebo One Direction, ale Katy mám rád a tenhle film mě v mém názoru na ni jen utvrdil. Je neuvěřitelně sympatická a hlavně je člověk. Myslím, že natočit takový dokument s Lady Gaga, by prostě nešlo, protože i když ji mám rád, tak ona vlastně hraje roli, není jako obyčejný člověk, ale Katy je normální holka, který se splnily její sny a která řeší problémy jako každý z nás, což je tu skvěle ukázané. Naprosto mě dostal moment, kdy byla rozdrcená z rozvodu s Russelem a brečela před koncertem v Sao Paolu, brečela ještě i těsně před tím, než vyjela na pódium a během posledních sekund nahodila úsměv a hrála, že je vše v pohodě. Chápu, že nemůže brečet na pódiu, ale tenhle moment se mi líbil. Byl o tom jak moc reálný obraz se nám dostává. A NEPŘEKVAPIVĚ ČESKÁ DISTRIBUCE ZASE DOJEBALA NÁZEV, PROČ SE NEDRŽÍ JAKO SLOVÁCI PŮVODNÍHO NÁZVU? KOUSEK MNE ZNÍ MNOHEM LÉPE! ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Pěkný dokument ze zákulisí koncertního turné populární zpěvačky. Ze života Katy se dozvíme jen trochu a poklička zákulisí turné se dle mého soudu také úplně neodklopila. Skladby Katty Perry jsou mé oblíbené a ona působí sympaticky. Bez makeupu bych ji snad vůbec nepoznal... ()

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Představoval jsem si pod názvem "Skutečná tvář" trochu jiný typ dokumentu. Tohle spíš zaujme mladé fanoušky než lidi, co by se chtěli o skutečné tváři Katy Perry něco dozvědět. Zpracování mi moc po chuti nebylo, je to takové velmi "nablýskané" a "americké", jak by se dalo čekat. Ale její svět nejspíš takový je a už jako malá byla pěkně střeštěná a šla si za svými sny - už to v sobě prostě měla a zpívala moc hezky. Bez dřiny by tohodle nikdy nedosáhla, ta bude za velikým úspěchem vždycky, to ať se jdou někteří závistivci a pomlouvači vycpat. Mám ji jako osobu rád, včetně její hudby, ale moc mě tenhle "dokument" neomráčil, i když byl místama velmi zajímavý. Nemůžu si pomoci, ale připadalo mi to sem tam pěkně strojené, ale holt, taková už je asi jejich mentalita. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Ve své hlavě měla už od začátku představu a té se držela - ať už to stálo čas, nervy, úsilí nebo zrušené nahrávací smlouvy. Šla si za svým snem a to se jí bohatě odměnilo (i když jak v kterých směrech, všichni moc dobře víme, jak je to se slavnými a jejich vztahy). Odměna byla vskutku sladká - však né nadarmo je Katy úspěšnější než třeba Beatles, Madona nebo M.Jackson (měla nejvíce TOP1 hitů z jednoho alba). Katy je neskutečná sympaťačka, nádherná ženská (možná ještě hezčí, když není namalovaná) a hrozně příjemnej ulítlej člověk a světová superstár, která ale také má své problémy - to vše vám nabídne tento hudební dokument. PS: Nejoblíbenější píseň? Wide awake - viz závěrečné titulky. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Mě se to líbilo...skvělé písně..parádní náhled na turné, atmosféru v hledišti, na jevišti v zákulisí....povídání a spousta fotek a videí, jak se vlastně tou velkou hvězdou stala a mezitím záběry z jejího osobního života. No neříkám, že někdy mi to nepřišlo trošku trapné, třeba jak šla navštívit svou babičku zatímco kamera už byla vevnitř, ale tak zase kvůli takovým pár blbým scénám jsem si rozhodně nenechala tento dokument znepříjemnit. Někomu může přijít trapné, že někdo nechá natočit dokument, kde se mu rozbije manželství a tak...ale takový je život, takže proč by ne a popravdě kolikrát některá hvězda se nechá v klidu točit, když ráno vstane z postele a má akné na bradě a je jí to úplně u prdele? Na to jen tak někdo kuráž nemá..takže já si těch 5* klíďo píďo dám, protože jsem si to náramně užila. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nejsem fanoušek Katy Perry,ale tenhle dokument má něco do sebe a co víc,i nefanouška dokáže zaujmout.Její hudbu nevyhledávám,ale nemám s ní ani problém,takže songy OK a divák určitě ocení pohled do zákulisí...70% ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Katy Perry mi nevadí, některý písničky má pěkný, má příjemný hlas a je to fešanda. Pokud se ale někdo těšil na "dokument" či dokonce skutečnou tvář tak je naivní. ()

Riley 

všechny recenze uživatele

S dokumenty o slavných lidech bývá vždycky trochu problém, že se nemůžete ubránit pocitu, že je to jen velká reklama. Katy Perry toho na sebe odkryla víc než dost. Trochu to ale vypadá jako vyznání a možná by měl být film přejmenován na: I want you back Russel Brand. Nicméně v Brazílii mi ji bylo opravdu líto a přes jakékoli výhrady jsem to prostě 93 minut naprosot hltala. A ano, mám ráda Katy Perry. :) 80% ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Tenhle dokument o Katy Perry je stejně tak o ničem jako její často dost infantilní tvorba. Jen zlaté pozlátko, pod kterým toho moc nenajdete. (40%) ()

Reklama

Reklama