Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Antologický seriál, v němž je každá epizoda samostatným příběhem zasazeným do jiného světa, přičemž všechny příběhy jsou propojeny asteroidem zvaným Metal Hurlant, který prolétává v blízkosti planety, na níž se aktuální epizoda odehrává. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (23)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Videl som len prvu a siestu epizodu tohto cyklu nenadväzujucich epizodiek, takze hodnotim len tie: Aj ked maju jednotlive epizody len okolo 20 minut, tak sa dej neskutocne vlecie. Postavy doslova kecaju o nicom, aby sa akotak natiahla stopaz na pozadovanu dlzku. Aj tych 20 minut je pre pouzite zapletky neskutocne vela. V obidvoch epizodach sa tvorcovia snazili prist s prekvapujucou pointov, ktora ma zhodit predchadzajuci dej. Pointa prvej epizody sa mi pacila a dokazala ma rozosmiat. Bohuzial pointa siestej epizody za vela nestoji a bola prilis lahko predvidatelna. Co sa tyka technickej stranky, tak prva epizoda odohravajuca sa v historickych kulisach ponuka bitky. Ich choreografia je jednoducha a prevedenie bitiek je neskutocne ale neskutocne sterilneeeeeee s pouzitim snad triliona spomalovaciek. Vdaka tomu su aspon prehladne ale o to viac vynikne ze je choreografia primitivna, ale aj prekvapivo jej amatersky prevedena. Uplne postrada dynamiku. To by som od borcov ako su Scott Adkins, Michael Jai White a Darren Shahlavi fakt necakal. Siesta epizodka sa odohrava na vesmirnej lodi. Celkom potesi par slusnych trikov. Samozrejme na TV pomery. A to je tak vsetko. Velkym sklamanim je môj oblubenec Dominique Pinon, ktory tu nema co hrat. Rovnako ako ostatne dve hlavny postavy tejto primitivnej zapletky. Takze moje konecne hodnotenie za obidva epizody je 2/10., Rozhodne radim ruky prec od tohto totalneho failu. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Blbé, laciné, těžkopádné, ... nic zrovna nápaditého to také není ... ale po tom, co jsem viděl megadebility typu Návrat Ypsilona Cage XXX , Honíme se zběsile Hobbs a Shaw - dva divocí megaocasi , Assvengers - ShitGame , John Dick 3 , Krypl Frontier , Pičitán Marvel , Plži v černém : Anální hrozba , Hovnilla : Kokot monster , Ex-Men : Dark Peeling ... a další skvosty, co nedávají moc smysl a herecké výkony jsou v nich mizivé a spíš nudí a uspí ..., jsem musel jít až na tři hvězdy, protože jsem z těch mega akčních (s)hitů dost otupělý a mám velmi sníženou laťku hodnocení ... na zabití času ok ... některé povídky úplně o ničem s nedotáhlou pointou, ale některé zase s dobrým twistem na konci ... a hlavně kůzlátka v latexu Lygie Duvivier ... oh jeeeahhh !!! ... Flanigan je dost klikař na role ... hmmm ... ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

K seriálu jsem se dostal díky obsazení první epizody. Těšil jsem se na Adkinse a Whitea, ale v tomto je to spíše zklamání. Choreografije je nepovedená a ani oba barci nic moc nepředvedli. Některý dialogy jsou taky hodně špatný a efekty jsou hodně průměrný. V tomto ohledu mi to přišlo jak parodie na seriál Spartacus. Další díly jsou už ve všech ohledech lepší. Jednotlivé epizody na sebe nenavazují a mají i svoje vlastní obsazení a místa děje. Každý díl má na konci pěkné rozuzlení. 1. epizoda 40%. 2. epizoda 70%. 3. epizoda 50%. 4. epizoda 85%. 5. epizoda 80%. 6. epizoda 70%. Myslím, že je škoda, že další díly nejsou, protože jsou v úvodní znělce parádní sestřihy a některé díly mohly být parádní. Za mě dávám seriálu 70% :) ()

Grizzly 

všechny recenze uživatele

Mam moc rad tenhle scifi povidkovy model ala Krajni meze. Je pravda, ze co se tyce vypravy nebo triku tak je to tak na urovni serialu poloviny 90. let. Ale ja sem mel serialy ty doby vzdycky rad. Herci taky nejsou moc dobri, ale hrajou tam hezky holky a hrdinove maj velky svaly. Ty pribehy jsou supr a ma to takovou az fanaticky komiksovou scenaristiku. Obcas to ale vypada fakt hrozne. Mozna si to 4 puntiky nezaslouzi, ale dam je stejne. Hlavne na protest proti tem mongoloidnim hulibrkum, kteri na to koukali jen kvuli soubojum Bileho negra s Yuri Boykou. Ti opravdu nechapou o cem to bylo. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Dovolím si hodnotit na základě shlédnutí první epizody (pokud v dalších Adkins, ani Jai White nehrají, nemám nejmenší důvod se dál dívat). Zaprvé: co tam kurva dělají ti létající Wall-I?? Triky jsou neuvěřitelně směšné a trapné. Zadruhé: trailer obsahoval nejlepší bojové okamžiky, nic jiného nečekejte, není to vůbec nápadité, rány nedopadají, choreografie je podprůměrná!! Souboj Adkins vs Jai White se s tím v Undisputed 2 nedá srovnat ani v tom nejostřejším úhlu pohledu. Zatřetí: český dabing je, ty vole, nehorázně hnusnej a trapnej. Jak může Whitea dabovat sedmdesátikilovej soprán?? Prostě téměř vše tu hraje proti. Zoufalství. Nuda. Lacinost. Výsměch. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama