Reklama

Reklama

Machři 2

  • USA Grown Ups 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lenny se po letech vrací z Los Angeles do svého rodného města na východním pobřeží. Usazuje se se svou ženou Roxanne a třemi dětmi ve velkém domě na předměstí. Opět se setkává se svými přáteli Ericem, Kurtem a Marcusem, kteří mají své rodičovské a manželské strasti. Navíc jim všem pomalu dochází, že začínají stárnout. Marcus se poprvé setkává se svým dospívajícím synem Bradenem. Zpočátku to mezi nimi hodně jiskří, ale když se trochu poznají, tak se vzájemně vezmou na milost. Čtveřice „machrů“ zjistí, že i po čtyřicítce se musí člověk vyrovnat se šikanou, a také, že uspořádat pořádnou party není žádná legrace. Nikdo z nich však netuší, že na ně i jejich potomky se řítí nečekané události, které s sebou přinese poslední den školního roku. (TV Nova)

(více)

Diskuze

AxelWers

AxelWers (hodnocení, recenze)

Mne sa film páčil, stretnutie Higginsa so synom na stanici stálo za to a za skok Sandlera do jazera v kameňolome, kde si o hladinu ukážkovo rozpleštil vajcia sa inak ako 4* ohodnotiť nedá :D

 (hodnocení, recenze)

Havaj8

Musím s Tebou naprosto souhlasit....v tomto díle byl dabér Sandlera opravdu strašný. Jinak film na mě ze začátku působil dost nepřesvědčivě a místy až trapně.....ale pak se to vcelku solidně rozjelo a já se vskutku bavil. Těch 56% tomu sedí.

palox

palox (hodnocení, recenze)

mix absolutnych sraciek so solidnymi humorom. neviem kedy naposledy som bol tak zhnuseny a tak zabaveny jednym filmom :)

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

ako dobre, je to vlastne jedna línia s jednotkou, dobré hlášky no niektoré scénky boli fakt tradične priblblé, tak napríklad keby ma niekto budil fackovaním na čelo, by som mu zaiste polámal ruky :) ... po jednotke u mňa zbytočný diel..

na příspěvěk reagoval Idaho

MikeCool

MikeCool (hodnocení, recenze)

Tohle by mělo svítit  v černých barvách! Tohle bylo o proti jedničce veliké zklamání! Ryzí odpad!

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

Dabing u jednicky a hlavne daber Sandlera bylo uplne v pohode, ale u dvojky mi to strasne vadilo. Holt kazdej herec ma svyho dabera at je to jakejkoli film a tohle se nedela prece, ale i kdyz vynecham zvuk tak to bylo hodne slaby. Nee na odpad, ale slaby.

Gumadzus

Gumadzus (hodnocení, recenze)

Proč já se nekoukl na ten film s titulky :(

To byl zase jednu dabing  

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Tak ja odpady moc nedavam. To musi byt neskutocny pruser. Tu som sa asi 5x zasmial, uzil si Austina a Busceniho. Obdivoval ucitelku baletu a potesila aj solidna kopacka od vlkodlaka Sandlerovi. Ktory si ju za tento film zasluzil. To mi na 30% staci. Ale slabota.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Bože to bolo slabé. Toľko nevydarených nasilu vtipov sa len tak pokope nevidí. Sandler úplne otravný. A väčšina postáv tiež. Pritom niektoré vedlajšie postavy ukazujú potenciál. Ale buď sú nevyužité, alebo totálne dojebané. Je tam pár dobrých vtipov. Ale vyznejú do stratena, lebo divák je dodrbaný kopou hlušiny. A príbeh je totálna katastrofa. A pritom ja si nezakladám na dokonalých scénaroch. Ale toto prekročilo všetky medze. To, že pri filme nie je napísaný scénarista si vysvetlujem tým, že žiadny neexistoval. Tak o 2-3* horšie ako jednotka.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Ginnare

Ginnare (hodnocení, recenze)

Sranda... odlehčení... prostě vše, co čekáte od bláznivé komedie. Pravda, někdy to bylo na mě až příliš drsný... připisuji to rozdílnému smyslu pro humor... amici to mají zkrátka trochu jinak... ale jak jsem již řekla, jako nedělní odpočinková sranda před hektickym pracovním týdnem pro upracovanou ženskou středního věku super... ;-)

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

woPICAg

Jasné, že je to poriadna hlúposť, sú to dlhoroční kamaráti a Sandler mu aj niekoľko filmov produkoval. A presne tak, vo väčšine Sandlerových filmoch má Schneider aspoň cameo.

na příspěvěk reagoval Georgex

woPICAg

woPICAg (hodnocení, recenze)

Zajímavosti: Herci Rob Schneider a Adam Sandler sa po filme Dajte si pozor na Zohana (2008) stretávajú už druhý krát. (AdamesWWE)

 

Vazne? Me prijde, ze uz se setkali v kazdym filmu, kde je Sandler :)

na příspěvěk reagoval sniper18, dannyd14

Georgex

Georgex (hodnocení, recenze)

Omlouvám se těm, co tomu dali odpad, tohle je opravdu neuvěřitelná slátanina a všem, kteří si nechtějí pokazit vzpomínky na první super díl, tohle rozhodně nedoporučuji = nevtipné, trapné, bez nápadu, bez příběhu, zkrátka stoka, bohužel :/

Georgex

Georgex (hodnocení, recenze)

dannyd14

nelze hodnotit takto po 38 hodnoceních, kdy to většina diváků lovila z nějakého cam ripu bez titulek a bůh ví, jak tomu vůbec rozuměli a pochopili humor :-)

na příspěvěk reagoval Mafian

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

dannyd14

Jenže Pár nenormální aktivity jsou oproti Scary Movie 5 zlaté, takže to by muselo mít Scare Movie 5 ani ne 30%, já bych tomu víc nedal.

dannyd14

dannyd14 (hodnocení, recenze)

Horšie hodnotenie ako "Pár nenormálnych aktivít" :D, i keď sa to ťažko s tým porovnáva, ale ľudia nemajú súdnosť.

na příspěvěk reagoval Pilda17, Georgex

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

EastinMiles

Ano nevidím v tom problém, pokud to někdo viděl v kině v cizině, ale vsadil bych boty, že minimálně polovina viděla kinorip a nebo hodnotila bez vidění. 

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Reklama

Reklama