Reklama

Reklama

Takoví jsme

  • USA We Are What We Are (více)
Trailer 2

Zdánlivě spokojená a laskavá rodina Parkerových byla vždy uzavřenější, než je zdrávo. A má k tomu dobrý důvod. Za zavřenými dveřmi totiž vládne svým potomkům patriarcha Frank pevnou rukou a je odhodlán udržovat starobylé rodinné tradice stůj co stůj. Když jejich oblast zasáhnou přívalové deště, tragédie na sebe nenechá dlouho čekat a Frankovy dcery Iris a Rose jsou nuceny převzít povinnosti, které nejsou pro jejich rodinu úplně běžné. Nejdůležitější úkol, s nímž se dívky musejí vypořádat, spočívá v servírování masa – ovšem nikoli takového, které je v místním obchodě běžně k dostání. A protože neúprosný liják nepřestává zaplavovat jejich městečko, místní úřady začínají odkrývat stopy, které vedou k tajemství, jež se Parkerovi snaží dlouhá léta držet v tajnosti. (Cinemax)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (105)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Poněkud ponurá a poklidná záležitost, méně akční než režisérova předchozí upířina. Snímek je to velice jednoduchý, pohodlný a absolutně ničím mi nedrásal nervy, což beru jako velké plus. Po celou stopáž si udržel moji pozornost a až na trochu tahaný závěr, jsem si ho užila jako pěkně průměrně zpracované béčko. I v tomto případě šlo vše v mém oblíbeném pomalém tempu. Naneštěstí pro mě, explicity bylo málo. Rozhodně jsem si We Are What We Are užila víc než Stake Land. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Mexický originál som nevidel, ale podľa slov režiséra vzali si z neho ústredný motív, zamenili bratov za sestry a príbehu dodali širšie pozadie hlavne v motiváciach konania postáv. Viac ako samotný príbeh či vyobrazená brutalita ma zaujala pomalá, ťaživá atmosféra a zaujímave výtvarne spracovanie. Stakeland sa mi ale páčil viac. 7/10. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

No...vůbec si nepamatuji, proč jsem si před lety ten film uložila..no, došlo na něj a vlastně v tom filmu došlo na plno lidí :D je to docela nechutný, docela předvídatelný, ale ten závěr je fakt na grc..Přišlo mi, že se film snažil působit hodně "tajemně" a hororově, ale moc to nevycházelo..Totální nechuť a ty 2* jsou velmi slabé... ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na five young cannibals a dostal jsem přestárlýho hipstera, ctícího podivný tradice z knížky z osmnáctýho století. Kterej mimochodem rád hladí nápadníky své dcery lopatou po vláskách. Škoda, že to byl jedinej zapomatovatelnej moment z celýho filmu. Stopáž je trošku přetažená a místy film doslova nudil. A konec? Holky, který nechtějí jíst lidský maso žvejkají jak o život ruce svýho tatíka? Ale tak Džimíku, to se úplně nepovedlo, že? Hodně slabý . 35% ()

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Tieto filmy ma raz zabijú. Skvelo natočené nudné nič. Keď človek pozerá 80 minút horor a nedeje sa tam absolútne nič, tak to bude niečo zlé. Herci nie sú zlé napísaní, ale neveril som im ani slovo. Toto keď sa stane filmu, tak viac než priemer nemožem dať. Originál ma absolutne neláka a keď odrátam, že je to o mnoho horšie, tak to sa ani netrúfam pozrieť trailer. Hold posledná kanibalská scénka potešila. To je asi všetko. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • V 83. minúte, keď otec číta v Andersovom (Wyatt Russell) mobile SMS od doktora (Michael Parks), nečíta žiadnu SMS, ale dopredu napísanú poznámku v pripomienkovači. Zároveň si je možné všimnúť, že telefón je bez signálu. (gfrusvk)

Reklama

Reklama