Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 1943 poté, co Hitler rozdrtil Spojence v Evropě, americké jednotky vedené generálem MacArthurem ustoupili před Japonskem až na rozlehlé australské území. Během přesunu nešťastnou náhodou unikly dvě černé pumy, armádní maskoti. Vedení povolalo pětici amerických vojáků, aby nebezpečná zvířata zlikvidovali nebo zabili. Vojáci vedení kapitánem O'Brianem (Jim Knobeloch) vyrazili na nebezpečnou výpravu do buše. Uprostřed noci za svitu úplňku bouře neznámého původu proměnila jejich vysílačku na stroj času a vrhla je do doby, kdy se nacisté chystají převzít vládu nad 25. dimenzí. (dopitak)

(více)

Recenze (4)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Něco podobnýho jsem ještě nikdy neviděl. Být fašistou, zvažoval bych žalobu na Amise za zneužití hakenkrajce. Málokdo má takhle šílenou fantazii, a málokomu se ji povede zfilmovat. Asi nebyly peníze, takže 80 % filmu jsme kdesi v bezčasí, o kterém tvůrci tvrdí, že je druhou světovou válkou, a až na konci se přeneseme do vzdálené budoucnosti, jejíž smysl je asi jako kobercová bitva sousedovic kluka s transformery a angličáky. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Pár vojakov počas druhej svetovej ide do buša chytať pumy a vláčia zo sebou rárohu z ktorej sa vykľuje stroj času. V minulosti potom nájdu lietajúci tanier, ale zmocní sa ho jeden zakuklený fašista, takže v budúcnosti prevezmú vládu robotizovaný nacistický pavúci. Úvodné animované titulky sú pekné a štýlové, bohužiaľ ďalšiu hodinu sledujeme len päticu šušlavých zelených mozgov ako idú lesom a jediným spestrením je prelet roja obrovských komárov. Posledných 15 minút je potom konečne celkom zábavných, zvlášť to ako jeden nacistický roboťák znásilňuje hrdinného kapitána vibrátorom do zadku. Akurát že presne keď sa to začne nejako rozbiehať to aj končí, s poznámkou že je v pláne ďalší diel. Všetci sa naň už trasú ako cecky pri zemetrasení... che! ()

m62 odpad!

všechny recenze uživatele

Videl som už nejeden príšerný film, ale takúto zhovadilosť ešte asi nie.Od hercov po triky katastrofa, ale najhroznejší bol scenár. Nemá zmysel preberať jednotlivosti, lebo nebolo scény, ktorá by nebola nezmyselná, absurdná. nelogická, hlúpa. Jediné možné vysvetlenie je, že písanie scenára bolo pracovnou terapiou v psychiatrickej liečebni. ()

Reklama

Reklama