Reklama

Reklama

Obchoďák

(seriál)
Česko, 2012, 30 h (Minutáž: 55–59 min)

Hrají:

Tereza Kostková, Marika Procházková, Pavel Kříž, Danica Jurčová, David Matásek, Alena Vránová, Martin Trnavský, Ondřej Sokol, Pavel Řezníček, Anna Kotlíková (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(32)

Obsahy(1)

V kulisách obchodního centra, lesku výloh a bezstarostné atmosféře kaváren se odehrávají nečekaně dramatické, ale i humorné příběhy hlavních hrdinů seriálu. Mezi regály supermarketu začíná nový život Simona. Je na útěku od svého bohatého manžela, který se dostal do střetu se zákonem. Její kamarádka Dáša si právě otevřela butik s prádlem. Na rozdíl od Simony má šťastné manželství s Petrem, profesorem češtiny, a svoji budoucnost vidí v jasných barvách. A celý kolos centra řídí sympatická Vanda, Dášina sestra. Bude i nadále podřizovat svůj život jen práci a matce, nebo začne konečně žít svůj vlastní příběh? Právě se zamilovala… (TV Prima)

(více)

Recenze (113)

tetraedr odpad!

všechny recenze uživatele

"V kulisách obchodního centra, lesku výloh a bezstarostné atmosféře kaváren se odehrávají nečekaně dramatické, ale i humorné příběhy hlavních hrdinů seriálu." To už vážně nikdo z televize nemá žádné nápady na alespoň od pohledu normální seriál?? Co bude dál? Seriál Květinářství, kde šťastně rozvedená Jitka hledá nový začátek nebo snad seriál Masna, kde hlavní hrdina, řezník Jarda, řeší těžké dilema co udělat se starým skopovým, které ale stále vypadá poživatelně?? A co když to zjistí místní drbna důchodkyně Alžběta?? -> Babovřesky 4 ()

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

Na Obchoďák jsem byl velmi zvědavý. Trochu jsem se obával, aby se nezařadil k českým "nesmyslným" seriálům typu Ordinace v růžové zahradě nebo Cesty domů. Po pár úvodních minutách jsem mohl být klidný. Postupně stále více potěšen. Výrazným plusem je výborné herecké obsazení. Nejvíce se mi líbí Alena Vránová, která podala vynikající výkon. Vtipný je i Pavel Kříž nebo Taťjana Medvecká. Čekal jsem, že větší prostor dostane Ondřej Sokol, ale třeba budu postupně příjemně překvapen. Dalším je to, že Obchoďák vzešel z pera Lucie Konášové. Díky tomu mu nechybí velmi vtipné hlášky a scény. Seriál se odehrává v atraktivním prostředí. ()

Reklama

Zahir

všechny recenze uživatele

nádhera! moc pěkný seriál s velice kvalitními herci, promyšleným a neobyčejně nápaditým scénářem, kde o napínavé, humorné i morálně poučné situace není nouze, hérci už standartně předvádí špičkové výkony a náročný divák se cítí býti maximálně obohacen.. a teď vážně.. na tu blbost se dívám jen kvůli Marice Procházkové, která je moc milá, krásná a půvabná a když skáče přes švihadlo je neodolatelná.. hérce líčila paní Gabriela Čechová se smaragdovýma očima, která není ani v titulkách a která musela v sekáču nakoupit věci za svoje peníze, když potřebovali z hérečky udělat běhnu, leč kompetentní paní jí to pak neproplatila a řekla, že to je její věc, že to kupovala, neměla to kupovat nikdo to po ní nechtěl, tak takové v televízi panují poměry.. a že se nějakej pokérovanej nýmand může nazývat noid, o tom se ani nebudu zmiňovat.. no a ještě dodatek po čase, kdy jsem v pracovní době z dlouhé chvíle shlédl seriál celý, dvojčata jsou pěkný, pobavilo mě, jak se každá kravina řeší chlastáním pálenky a takovou osobu, jakou hraje zasloužila, osmi totalitníma a čtyřma demogratickejma režimama protřelá Vránová, bych po pěti minutách skopal, pošlapal, poflusal, pochcal a pověsil na ráhno (ne nutně v tomto pořadí) ()

iwee23 odpad!

všechny recenze uživatele

Po dvou shlédnutích dílech mi nezbývá než konstatovat, že Obchoďák je jen další stupidní seriál z produkce komerční televize, který nestojí za to, aby u něj člověk ztrácel čas. Neuvěřitelné situace, trapné vtipy a slabé herecké výkony tvoří pouhou kulisu reklamě na nákupní centrum...Jak geniální nápad! Jen se přitom (opět) trochu zapomnělo na diváka. ()

kwaicheng odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, kterej zasranej debil tohle vymejšlí. Vysvětlete mi proboha někdo, proč všechny tyhle seriály jsou tak sytě barevný, proč podělanej sekuriťák bydlí v bytě 4+1, pro ředitelka když se hrabe v záhoně má na sobě večerní róbu s diamantama, proč všesráč Trnavský tady šmidlá na housle, proč tam kurva hrajou všici z ordinačky, proč tam všechny ženský jsou buď totální nafoukaný pizdy nebo naivní blbky, proč televizního diváka má zajímat seriál o zasraným obchoďáku, proč jsou tam všichni s IQ kýble sraček, a proč vůbec ztrácím čas na tenhle komentář..? Tohle má být jako ideální svět, ve kterým žijeme dneska? Únikový prostor pro snění "obyčejných" lidí? Nedovedu si představit, že tohle někdo může spolknout v realitě dnešních časů, kde místo štěstí jsou v regálech supermárketu tak maximálně krysí hovna, plesnivý maso se omejvá aby se následně vhodilo mezi houf otrhaných důchodců, kteří stojí ráno frontu před vratama na tuhle akci, chtěje si dopřát aspoň jednou za měsíc kus žvance, páč z důchodu taktak zaplatí nájem a musí žrát tak akorát chemický sračky místo lidskýho jídla - stejně jako 99% obyvatel. Tóhle není geniální marketingový nápad dotažený až do konce v podobě divácky úspěšného seriálu, tohle je urážka lidské důstojnosti, která naprosto dokonale zapadá do světa ve kterém žijeme. I ty herci co tam hrajou....jděte laskavě doprdele, jestli jste chtěli vydělat prachy, měly jste jít študovat na Ajťáka nebo Ekonoma....zosobněním tohohle přístupu je např. "skinhead" Matásek, kterej tu s prominutím vypadá tak leda jako čurák. Nikdy Víc! ()

Galerie (45)

Zajímavosti (11)

  • I přes stížnosti diváku a skutečnost, že poslední dvě epizody dosáhly vyšší sledovanosti než pilotní díl, byla produkce seriálu kvůli nízké sledovanosti ukončena. (Boucek)
  • I když se natáčelo v reálném obchodním centru v Praze, dokázal štáb natáčet za běžného provozu centra za bílého dne. (Boucek)
  • Herečka Alena Vránová si při nešťastném pádu zlomila obě ruce a kvůli velmi bolestivému zranění musela přerušit natáčení seriálu. (hippyman)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama