Reklama

Reklama

Carrie White je plachá dospívající dívka, která je díky přísné výchově své fanaticky věřící matky totálním outsiderem. Ve škole prožívá hotové peklo – její oblíbenější spolužáci (a hlavně spolužačky) ji neustále šikanují a krutě si ji dobírají. Ale Carrie má tajemství: jednoho dne zjistí, že byla obdařena vzácnou, a zároveň děsivou mocí telekineze. Toto nadání se umocňuje a vymyká kontrole při přílišném nervovém nebo emocionálním vypětí. Postupem času začne své síly využívat proti lidem ve svém okolí, kteří ji ubližují. Příběh vyvrcholí v momentě, kdy je Carrie pozvána na maturitní ples, kde se stane obětí velmi krutého žertíku svých zákeřných spolužáků. Carrie se její skryté schopnosti naprosto vymknou kontrole a všichni, kdo ji znemožnili, dostanou lekci: Pokud si budou hrát s ohněm, spálí se. Změní se studentský večírek v krvavá jatka, nebo vše dopadne úplně jinak? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (835)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Jó, puberta je sviňa. Zvlášť, když se ustavičně tváříte jako kdybyste se tři miliony dvě stě pětadevadesát tisíc tři sta osm snažili vydělit šesti sty třiceti tisíci celými pěti, když v osmnácti nevíte, co je to tampon, když vaše matka připomíná pošahanější sestru Náhlovskýho a Kill Billa, a když jediným mužem ve vašem životě je Bůh. A sviňa může být i remake. Obzvlášť, když jen slepě kopírujete a sami tomu nepřidáte víc než nic. Mám za to, že Štefan King si Kimberly na Facebooku mezi přátele nepřidá. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Carrie si každý musí představit jako né moc obdařenou dívku, tak jakto že hlavní roli dostala Chloë? :-) Remake se drží zuby nehty originálu z roku '76, neuškodilo by příběh trochu inovovat, ale co... efekty jsou super a příběh byl zasazen do současnosti, takže se měsíčkobraní objeví i na youtube. Dal bych i plný počet, Chloë promine, ale ten její výraz při běsnění na maturiťáku nebyl to pravé a maskérku bych nakopal do půlek, jak byly herečky vyphotoshopované, ale jinak dobrá atmosféra a zážitek. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tak teď bych si pro sebe mohl říct, že jsem se zbláznil, když remaku dávám čtyři hvězdičky. Pravda ale je, že tenhle film mě fakt dost bavil. Je to taková teen variace na super hrdinu ze současnosti, ale s trošku jiným průběhem a koncem. Každopádně všechno mi sedlo a na závěr jsem se nemohl načekat. Takové napětí jsem u filmu hodně dlouho nezažil. Možná jenom kdyby Chloe Grace Moretz nebyla tak moc hezká. To bych jí tu šikanu na její osobu věřil daleko víc. Vše ale schopně vynahrazuje Julianne Moore, která si na postavě vysloveně smlsla. Nemůžu říct, že bych z těch jejich monologů neměl strach. Vlastně nejvíc z celého filmu. Dodatek: Po roce jsem shlédl i originální film a musím snížit o jednu hvězdičku. Originální Carrie je přeci jen ještě o pořádný chlup lepší. ()

666teen 

všechny recenze uživatele

Já to četl. Je to pěkný a je to krátký. Rozhodně to nepatří mezi Kingovy best of, ale tenhle remake mi nepřijde až tak marnej. Jenom mám takovej malej problém s Chloe. Jestli ona je ta nejkrásnější holka z ošklivince, tak to mi teda poser prsa. V hlavní roli jsem čekal nějakou kříženkyni buldozeru s pitbulem a ne rákosku, která se celej film snaží bejt hnusná, což se jí ani za peklo nedaří. Pro nezaujaté uživatele, kteří zapomenou, že viděli Palmu, žádný problém. Navíc, paní Moore je fakt hustá kudlanka. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuto hlavně kvůli Chloë Grace Moretz, já jinak horrory opravdu nemusím, ať už jsou od Kinga nebo od někoho jiného. Je ale fakt, že jsem se opravdu nebála, ani trošku, možná o to víc se mi to líbilo, oproti ostatním lidem tady. Žádnou jinou Carrie jsem neviděla, takže můžu těžko srovnávat, Chloë to zahrála dobře, příběh byl zajímavý, bylo napínavé, jak to dopadne (a kdo to schytá jako první), za mě jsou to 4* ()

Galerie (70)

Zajímavosti (42)

  • Keď Tommy (Ansel Elgort) pozýva Carrie (Chloë Grace Moretz) po druhý raz na ples pred jej domom, kríž na jej krku niekoľkokrát zmení polohu. (De Large)
  • Na konci traileru je napsáno "Call Carrie" a telefonní číslo 207-404-2604. Číslo je součástí virální kampaně. Po jeho vytočení si můžete poslechnout Carrie a při druhém zavolání i její matku. (Misule11)
  • Filmovým světem kolovaly před premiérou zvěsti, že by Carrie měla být promítána v kinech IMAX. IMAX ale na Facebooku prohlásil, že nic takového v plánu nemá. (Cheeker)

Související novinky

Návrat Kingových zombie zvířátek

Návrat Kingových zombie zvířátek

01.11.2013

Nová Carrie nebyla dvakrát dobře přijata ani kritiky, ani diváky (komerční výsledky prozatím nejsou nijak oslnivé), ale přesto se připravuje další remake / nová adaptace klasiky Stephena Kinga.… (více)

Reklama

Reklama