Reklama

Reklama

Carrie White je plachá dospívající dívka, která je díky přísné výchově své fanaticky věřící matky totálním outsiderem. Ve škole prožívá hotové peklo – její oblíbenější spolužáci (a hlavně spolužačky) ji neustále šikanují a krutě si ji dobírají. Ale Carrie má tajemství: jednoho dne zjistí, že byla obdařena vzácnou, a zároveň děsivou mocí telekineze. Toto nadání se umocňuje a vymyká kontrole při přílišném nervovém nebo emocionálním vypětí. Postupem času začne své síly využívat proti lidem ve svém okolí, kteří ji ubližují. Příběh vyvrcholí v momentě, kdy je Carrie pozvána na maturitní ples, kde se stane obětí velmi krutého žertíku svých zákeřných spolužáků. Carrie se její skryté schopnosti naprosto vymknou kontrole a všichni, kdo ji znemožnili, dostanou lekci: Pokud si budou hrát s ohněm, spálí se. Změní se studentský večírek v krvavá jatka, nebo vše dopadne úplně jinak? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (835)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,MUSÍM SE POKUSIT BÝT NORMÁLNÍ...NEŽ BUDE PŘÍLIŠ POZDĚ.…“ /// Na svět přišla potichu. V krvi a bolesti. Dítě BOŽÍ? … Abych pravdu řek, ze starý (Carrie) si hovno pamatuju. To pro pořádek. Su rád, že když už se recykluje, tak s fajnovým vobsazením. Mezi holkama to v těch několika okamžicích krásně ,,jiskří“, včetně dialogů jako … vod Poa? (Edgara Allana debile!). Že je to vodvážnější v sexu asi nepřekvapí. Tak se jen čeká, až se holka nasere a …Román pro uťápnutý teenagery, zakončenej jejich snem, kterej je díky vobsazení něčím víc, než jen nešťastnou puberťáckou romancí. A za sebe si přeju, aby Chloë Grace Moretz trumfla Dakotu Fanning. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Vždycky jsem tušil, že Ďábel spí v kříži… 2.) Když míchat, tak jen Bloody Carrie! 3.) Thx za titule ,,Bac“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Takže aktuální stav dnešního Hollywoodu je takový že jedna odhalená bradavka je nepřípustná, 2 tisíce litrů krve nevadí. Ne, že by tedy tento remake byl nějakou hrůzostrašnou násilnickou oázou. Ono to jen tak vypadá, kamera před násilím uhýbá seč ji síly stačí a pro udělání obrázku stačí již scéna ve sprchách, kde jsem se divil že se ty holky nesprchují v ručníku. Pro mě je tohle zcela uprděná dětinsky dostupná verze, které by originál pěkně vyliskal a ještě by ji nechal za trest klečet v koutě. Tenhle zbytečný remake určitě nebrat! ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Carrie kokot tu zase spustil tu vlnu nevole? Ano, některé ze zde prskajících, slepých entit mají částečně pravdu. Výběr titulní obludy nebyl dvakrát šťastný. Na rozdíl od ultraodporné slečny Špačkové by nejeden pedofil to kolo o Chloe nadšeně opřel! Avšak jinak se jedná o naprosto pohodový, zábavný, dobře natočený rymejk, u něhož vás nenatahuje z hlavní hrdinky, co do záživnosti naprosto předčí Palmový originál, a každý p*ř*e*ch*y*t*ř*e*l*ý tlučhuba, co nesouhlasí s mým objektivním hodnocením, by zasloužil ucpat sterilně použitým, morálně relativním tampónem. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Carrie pôsobí na svoje okolie ako plaché dievča. Jedine jej matka tuší, že s jej dcérou predsa len nie je niečo v poriadku. Prvý krát si začína uvedomovať svoje schopnosti po chúlostivom incidente so spolužiakmi. Postupom času začína chápať svoj "dar". Dokáže, ale ovládať svoje emócie? V troch štvrtinách snímok neponúka nič, čo by sme už niekde milión krát nevideli. Nejaké to lietanie knižiek, zdvíhanie postele, či praskanie zrkadla už nijak nevystraší. Snímok nedisponuje takmer žiadnou mimoriadnou atmosférou či gore zábermi. Nechal ma úplne chladným. O záverečnej polhodinke neviem čo si myslieť. Boli síce fázy, scény, ktoré zaujali, potešili, no zároveň mi prišli ( ozaj neviem prečo ) smiešne a zbytočné. Najmä tá úplne posledná. Carrie je tuctový snímok, ktorý neponúka nič nové, nič výnimočné. Za vzhliadnutie zo zvedavosti, ale stojí - 50%. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kdo chce zkoušet šikanu, bude mrštěn o stěnu! De Palmovo zpracování příběhu o „něžných“ dotecích jedné středoškolské medúzky sice nebylo žádným zázrakem, ale alespoň mělo tvář. Verze Kimberley Pierce ji má taky, ale zkroucenou bolestí bídně vystavěné atmosféry, hloupých triků, chytrých telefonů a mýdlové vody teenage oper. Už jsem jen čekal šouravý příjezd profesora Xaviera, co by nebohou Carrie přijal do klubu a vysvětlil jí, že strejda Magneto je zlobivý.. Remake zbytečný jak dildo v šuplíku nočního stolku paní Whiteové. Že si raději neudělali jelitový prejt.. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (42)

  • Když se snaží Billy Nolan (Alex Russel) a Chris Hargensen (Portia Doubleday) odjet z maturitního plesu, je jasně vidět, že je jejich Pontiac 1971 GTO zablokován parkujícími auty, přesto však v navazující scéně bez problému odjíždí. (Ficik)
  • Keď sa Carrie (Chloë Grace Moretz) na konci filmu kúpe vo vani od krvi, ťahá kolená k sebe a začne plakať, má veľa krvi na ľavej paži. Na to sa záber zmení a zobrazí ju s oboma rukami čistými. (De Large)

Související novinky

Návrat Kingových zombie zvířátek

Návrat Kingových zombie zvířátek

01.11.2013

Nová Carrie nebyla dvakrát dobře přijata ani kritiky, ani diváky (komerční výsledky prozatím nejsou nijak oslnivé), ale přesto se připravuje další remake / nová adaptace klasiky Stephena Kinga.… (více)

Reklama

Reklama