Reklama

Reklama

Vražedná minulost

Trailer 2

Mladá dívka je vězněm časové smyčky, která se ale ne vždy opakuje stejně. Musí odhalit pravdu, nicméně její činy ovlivňují ji i další osoby. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (83)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Haunter“ není výjimečný horor, ale kdyby každý horor byl točený alespoň takhle, tak je úroveň celého žánru naprosto někde jinde. Ano, místy je to trochu překombinované a samo se to trochu zamotává, což není potřeba, protože ten film funguje dobře a drží divákovu pozornost. Díky tomu pak máte možnost sledovat něco, co vás bude bavit a co si užijete i jako fanoušci hororu, protože sem tam vás klidně zamrazit může. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Takže Natali podľa očakávaní opäť potvrdil, že je tvorca plný skvelých nápadov, ktoré ale nedokáže dotiahnuť do konca a vysporiadať sa s nimi. Ale bavilo ma to! Pointa a vlastne celý dej sú postavené na presnom opaku všetkých Shyamalanovských thrillerov, čo si už samo o sebe zaslúži štyri hviezdičky. Za originalitu. Ale od polky sa to už nikam nevyvinie a záver je (aj z pohľadu druhej strany) rovnaký, ako v Ozvenách mŕtvych a desiatkach ďalších. 65% ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Docela dobrý stěžejní nápad (Groundhog Day meets The Others meets Insidious 2) zpracovaný velice neintezivním způsobem. Dokážu si představit, že film s daným námětem mohl být atmosférický, děsivý, psychedelický, neprůhledný a překvapující, v ideálním případě všechno najednou. Haunter bohužel není ani jedno - jedná se o bezkonfliktní, řadovou žánrovku, pro kterou zpětně těch 97 minut svého času pravděpodobně nebudete litovat, ale podruhé je do ní jistě neinvestujete. Koukatelné to je i přes nepříjemnou Abigail Breslin v hlavní roli a občasnou chaotičnost (nad pravidly daného světa se raději ani nepokouším hlouběji zamýšlet). ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Z Haunter jsem měl až do poslední chvíle pocit, že půjde o děsnej průser a to i přestože v tom hrají taková jména jako jsou Abigail Breslin a David Hewlett a režíroval to Vincenzo Natali, který mě naprosto odrovnal Kostkou. Jsem rád, že se tak nestalo. Pokud bych film hodnotil z hlediska hororu, jednalo by se o těžký průměr, ale zaujal mě především nápad tak trochu inspirovaný filmem spoiler The Others + několika dalších filmů. Pointu filmu jsem zdánlivě prokoukl hnedka ze začátku, ale film umí překvapit i v pozdější fázi. Ve výsledku je to trochu překombinovaný horor, ale (nejen) díky Abigail zábavný až do konce. Škoda, že posmutnělou atmosféru úplně zazdila pitomě zvolená hudba u závěrečných titulků. ()

oLí 

všechny recenze uživatele

O tomhle filmu jsem před projekcí věděl asi tolik co Eskymák o pěstování kokosových ořechů. Takže mne ihned zezačátku při "druhém dni" zaujal a abych se přiznal, i přes to soft podání mě nepustil až do konce. Hodně mě to bavilo. Proč jen 3* je prosté, pod ně bych nešel, je to někde mezi 3-4. Film je to prostě dobrý, tečka. Ale být trošku víc drsnější, ne tolik zaměřený na mladší publikum, přidat do toho více teroru na divákovu psychiku, zkrátka tohle je odtučněnej produkt, kterej by jinak mohl aspirovat na jeden z nejlepších horrorů roku, škoda - 6/10. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (3)

  • V scéne, keď Lisa (Abigail Breslin) otvára skryté dvere od "jaskyne", sa v zámku kľúč nenachádza. V nasledujúcom zábere tam už ale je. (danci7891)
  • Lisa (Abigail Breslin) má na sobě většinu času tričko s britskou hudební skupinou Siouxsie and the Banshees. (Kejf.)
  • Film se natáčel v Torontu a Brantfordu v Ontáriu v Kanadě. (rafix)

Reklama

Reklama