Reklama

Reklama

Vražedná minulost

Trailer 1

Mladá dívka je vězněm časové smyčky, která se ale ne vždy opakuje stejně. Musí odhalit pravdu, nicméně její činy ovlivňují ji i další osoby. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (83)

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Prvotní nápad byl zajímavý, ale jak plynul čas, postupně se z toho stávala patlanina s lekačkama pro děcka. K mému neuspokojení velkou měrou přispěla Abigail Breslin, jelikož její ustrašený obličej a grimasy byly falešnější než nespočet pištějících blondýn v tílku utíkající v céčkových hororech před vrahem s kudlou. 20% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jako jo, je to kombinace Ti druzí, The Shining, Nočních můr z Elm Street a kdoví, čeho ještě. Ale kupodivu to hezky drží pohromadě, odkrývání celého pozadí příběhu je skoro detektivní, časová smyčka smysluplná, navíc v tom hraje David Hewlett z SgA a hlavní zlosyn vypadá jako Lance Henriksen ( i když je to Stephen McHattie). Postupné odkrývání tajemství společně s dobře zvládnutým žánrovým pozadím, jež zde solidně ozvláštňuje celý příběh, i to, že se postavy nechovají jako truhlíci, dává filmu další grády navíc. SPOILER A koneckonců, potěšil mne i ten konec o peklu a nebi, ostatně, proč by měly horory končit vždycky špatně a vítězstvím zla, že? ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Jo, film urcite neoslovi vystudovane filmove teoretiky -elitary a ani Livingdeady, ktory uz spadol na uroven uzivatela Liventura a komentuje jedno- dvoj slovnymi konstrukciami. Vincenzo Natali kedysi zabodoval s filmom The Cube, ale odvtedy sa trapi, asi ako isty Luc Besson, ktory kedysi natocil Brutalni Nikitu a podobne lahodky, no a odvtedy plodi same otravne nudne hovna. Teda zase pardon, mne to uniklo a chcel som napisat ze ma tvorivu krizu a jeho nove filmy uz nedosahuju kvalitativne na tie starsie. Natali aspon natocil slusnu atmosferu, tazive napatie a namet sa mi nezda byt klasickou ducharinou, skor je hodne originalny. Dialogy nic moc, akurat Abigail Breslin bola fajna . 55 % ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JAK DLOUHO UŽ JSI PROBUZENÁ…" /// Dům v mlze, časová smyčka, duch… sázka na zajímavou myšlenku, příběh postavenej na otazníkách – pocaď je to v pořádku, dokonce by to mohlo i bavit. Ani nevadí, že to není moc strašidelný. Co (mi) vadí je A.Breslin. Soráč holka, ale ty ten film pohřbíváš víc než kraviny ve scénáři a chybějící rejžovi koule! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistil jsem, že su mrtvej (vod pasu dolů? Tak to nevyřeší ani Abigail…). 2.) Dával jsem hodiny herectví Abigail Breslin. 3.) Thx za titule ,,Ergulis" a ,,AUGE". /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Film, kde živí strašej strašidla, strašidla strašej živý a taky se tu strašidla strašej navzájem. Sice to vypadá jako zmatek, ale ten nápad neni celkově vůbec špatnej, ale zpracování se Natalimu příliš nepovedlo. Nemá to herce, nemá to atmosféru, nemá to lekačky. A když to nemá ani jednu z ingrediencí, která dělá dobrej horor dobrym hororem, začnou vyplouvat na povrch díry v logice. A že jich tady bylo sakra dost. Je to škoda, protože scénárista zjevně nebyl úplný pako a jméno režiséra taky slibovalo něco víc. Ale halt to tentokrát nevyšlo. Snad příště. 30% ()

Galerie (60)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Torontu a Brantfordu v Ontáriu v Kanadě. (rafix)
  • V scéne, keď Lisa (Abigail Breslin) otvára skryté dvere od "jaskyne", sa v zámku kľúč nenachádza. V nasledujúcom zábere tam už ale je. (danci7891)
  • Lisa (Abigail Breslin) má na sobě většinu času tričko s britskou hudební skupinou Siouxsie and the Banshees. (Kejf.)

Reklama

Reklama